Şimdi Ara

Bahçeşehir Üniversitesi Hakkında Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene bahçeşehir üniversitesini yazdım, yazmadan öncede araştırdım ve genelde olumlu yorumlarla karşılaştım ama yinede buradaki arkadaşların yorumlarını da almak istedim. Orada okuyan ve eğitimi hakkında bilgi verebilecek olan var mı? Mesela ingilizce eğitimi nasıldır, öğrenci profili ne durumdadır gibi..(mühendislik fakültesi için özellikle)
    Olumlu ve olumsuz yönlerini tarafsız olarak anlatırsanız sevinirim.

• Up
  • Aynen bende merak ediyorum. Birde siralamasi artar mi cok acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
    bahçeşehirde bilgisayar mühendisliği veya elektrik elektronik mühendisliğinden hangisini tavsiye edersiniz?
  • ne yazdınız hocam bide sıralama kac ??

@hfatih15

@barb4r0s seni biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: redditburak

up
    bahçeşehirde bilgisayar mühendisliği veya elektrik elektronik mühendisliğinden hangisini tavsiye edersiniz?

bilgisayarı iyidir bau nun silikon vadisi kampusu cok ilgimi cekiyor özellikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: efe.1905se

quote:

Orijinalden alıntı: redditburak

up

bilgisayarı iyidir bau nun silikon vadisi kampusu cok ilgimi cekiyor özellikle

bu silikon vadisinin olayı nedir yani sonuçta 20 tane falan yurtdışı kampüsleri var ama neden herkes silikon vadisini konuşuyor?
  • Bildiğim kadarıyla silikon vadisi birçok teknolojik araştırma biriminin toplandığı biryer ve bu araştırma birimlerine her yıl milyonlarca dolar para yatırılıyor. Yanlışım varsa bilen bir arkadaş düzeltsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barb4r0s

Bildiğim kadarıyla silikon vadisi birçok teknolojik araştırma biriminin toplandığı biryer ve bu araştırma birimlerine her yıl milyonlarca dolar para yatırılıyor. Yanlışım varsa bilen bir arkadaş düzeltsin.

doğru apple olsun mıcrosoft olsun google gibi bircok sirketin merkezi konumundadır :D
  • peki bahçeşehir üniversitesindeki her bilg mühwndisi öğrencisi gidebiliyor mu yoksa bir ortalama falan mı gerekiyor?
  • Bildiğim kadarıyla belirli bir başarı göstermiş olmanız gerekli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.