ideefixe adlı siteden cumartesi günü adsl modem sipariş ettim. corecess 3112 usb modeli. ( resimde göründüğüne aldanmayın minnacık bişi çok şeker maşallah ) normalde 1 gün sonra geliyo ama benimki 5 gün sonra geldi 1 saatle hafta içini kaçırdığım için. neyse... büyük bi hevesle bağladım şifre zart zurt herşeyi girdim. Ama olmadı. Server benim modemi görmüyomuş . Hattınızda sorun olabilir dediler , ama hattımda da sorun yokmuş meğerse. (zaten hatta sorun olsa telefonla konuşamazdınız dediler sonradan) bu duruma yapabilidikleri tek yorum : ilginç bi vaka... hep benim mi başıma geliyo bu vakalar... Aynı sorunu yaşayan biri varsa bundan nası kurtulduğunu anlatabilir mi ? [bwlng]
Kardeşim bu telekomun ne yaptığı belli değil ki. Bi markayı önerirsin ve o markanın her modelini alıp kullanırsın. Ama bunlar öyle yapmıyo.O marka tamam da o model olmaz. Ne demek bu yaaa..Yap o zaman bir sayfa de ki kardeşim bu marka bu model olur, şu şu bu bu olmaz de.Ben allahtan ZyXEL aldım da sorun yok. Sorunum sadece bize 256/64 sattıkları halde bağlantımızın 128/32 olması
ya corecess kullanan yok mu oralarda bi yerde yani ? save settings - flash'a yaz - restart et falan diyo ben de anlamadım flash'a yazmayı ondan mı olmadı acaba ? hüüüüeeeeww ! bezdiiim ! rahat 30 kez denemişimdir bugün
kurtulamazsınız benden öyle kolay ! çabuk yardım etsin biri bana !
allah belasını versin bu telekom'un niye evime gelip kenileri ayarlamıyolar işleri ne ?
aynı sorunla bir arkadaş daha karşılaştı. istanbul/fatih bölgesinde oturuyor. normal bağlanıyormuş, bir süre sonra veri akışı duruyormuş. reset atmak gerekiyormuş. corecess 3112 modelinde de sorunlu partiler bulunuyormuş.
Ucuz mallar daima kalitesizdir.Bir kere vericeksin 150$ alıcaksın zyxel 652R bakalım sorun oluyormu =)
yok ya bu direk hiç veri alamadı ki geldiğinden beri , yani benim modemi turk telekom görmüyor.
bende senin kullandığın modemden kullanıyorum ilk aldığımda cd'si ile kurulumu tamamladım ve sonrasında çalıştı ancak modemi ilk aldığım vebilgisayara bağladığımda sinyali kontrol etmişleri.
yani ? keşke kontrol ettirseydin mi diyosun ?
türk telekomun görmediği bir modem diyorsun bağlantılarında bir problem olmasın aynı modemi kullanıyoruz sonuçta.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme