Şimdi Ara

Bak Şu Fenerbahçe'nin Yaptığına

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar fenerbahçe baktı sergen gitti, dedi hazır gitmişken bizde tümeri alalım da bu başımızın belalarından kurtulalım. Ama bilmiyorlarki Fenerbahçe'ye frikik atmak için iyi futbolcu olmak gerekmiyor. Kleberson'un Türkiye'de attığı frikiklerden sadece biri kaleyi buldu. O da fenerbahçe'ye gol oldu. Bu nedenle onlar Tümer'i aldılar ama biz onlara frikikten gol atacak adamı bulduk. Kim mi? Tabiki Matias DELGADO

• ALLAH tez zamanda derdine derman olsun
  • Avuntular da güzel tabi
  • tamam.
  • tabi ya korkudan aldık biz tümeri

tez zamanda Türkiye de hatta Avrupa da ne kadar frikik atan adam varsa alacaz

niye ?

frikikten gol yememek için ...

@eksik kelime yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KooSeo -- 30 Temmuz 2006; 15:08:21 >
  • Ne müthiş bir tespit bu

Edit: Yakında Shevchenko, Rivaldo, Ronaldinho vs. hepsini alacaz. Ne me lazım bir de ŞL'de biri bizi frikikten gol atar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CÆM -- 30 Temmuz 2006; 15:06:50 >
  • desene hapı yuttuk bu yıl. fener artık her maçta bjk den frikik golü yiyecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ağlama beni de ağlatacan
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreams_19

Arkadaşlar fenerbahçe baktı sergen gitti, dedi hazır gitmişken bizde tümeri alalım da bu başımızın belalarından kurtulalım. Ama bilmiyorlarki Fenerbahçe'ye frikik atmak için iyi futbolcu olmak gerekmiyor. Kleberson'un Türkiye'de attığı frikiklerden sadece biri kaleyi buldu. O da fenerbahçe'ye gol oldu. Bu nedenle onlar Tümer'i aldılar ama biz onlara frikikten gol atacak adamı bulduk. Kim mi? Tabiki Matias DELGADO

bunu yazmak için fake almana gerek yoktu
  • Ne alaka şimdi, niye böyle bir konu açıyorsun. Bizi Beşiktaşın başarısı ilgilendirir, gerisi hikaye.
  • Kim bu feyk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: electra

Ne alaka şimdi, niye böyle bir konu açıyorsun. Bizi Beşiktaşın başarısı ilgilendirir, gerisi hikaye.

arkada$ utandI
  • Yuh
  • arkadaş doğru söylüyo baksanıza avrupada karşımıza real madrid çıkar belki firikik golu atar diye carlos da gelecek küçük düşürmeyin adam doğru söylüyo
  • Iq testi acilen...
  • arkadaşım biz Fenerbahçeliyiz, öyle milletin işini bozmaya uğraşmayız kendi işimize bakarız, demirören vari bi açıklama olmuş, iyi tespit tebrikler
  • Aman Tanrıııımmmmm!!!!!!
  • Beyler ben çok korktum ya şimdi ne yapmak lazım ki
  • Beşiktaş Delgadoyu Fenerbahçe içinmi aldı tamam iyi futbolcu ama,güldürmeyin adamı
  • Di mi ya Bak sen şu işe Allah Allah, yav bu Fenerbahçe yönetimi şeytan gibi, Beşiktaş yönetimi de şeytandan şeytan valla korkmak lazım ya..
    Valla korktum şimdi tuh bütün planlarımız suya düştü boşuna o kadar para verdik
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.