Şimdi Ara

Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
595
Cevap
69
Favori
80.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Birkaç diziyi birde atarili casio saati hatırlamıyorum sadece
  • Geri gelmiyor ahhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhh
    en cok lise 1 e geri dönmeyi isterim 94-95 lere
  • Bu hort sayılır mı bilmem ama böyle süper bir konunun altlara düşmemesi lazım UP
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

Orijinalden alıntı: blackdiamond16

HEPSİ AYRI Bİ GÜZEL DE,

ESKİDEN 2- 2,5 LT KOLA ŞİŞELERİNİN ALTINDA PLASTİK TABAN VARDI, ONU ÇIKARINCA ŞİŞENİN KIÇI YUVARLAK OLUP DİK DURMUYODU, HATTA O ALTLIKLARIN 2 SİNİ İÇİÇE GEÇİRİR TEKERLEK YAPARDIK,
    YARIM SAATTİR ARIYORUM FOTO BULAMADIM, ÜZÜLDÜM YAV...

Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir

resimdeki şişelerden bahsediyorsun sanırım dostum.. evet o alt kısımdaki plastik çıkıyordu.. hatta bazı kadınlar şişenin üst kısmını kesip, bu alt kısımla birleştirip dantel ördükleri ipliklerin yumaklarını bunun içine koyuyorlardı..

ulan bi an bizim ev sandım:))

• quote:

Orijinalden alıntı: qer

quote:

quote:

HEPSİ AYRI Bİ GÜZEL DE,

ESKİDEN 2- 2,5 LT KOLA ŞİŞELERİNİN ALTINDA PLASTİK TABAN VARDI, ONU ÇIKARINCA ŞİŞENİN KIÇI YUVARLAK OLUP DİK DURMUYODU, HATTA O ALTLIKLARIN 2 SİNİ İÇİÇE GEÇİRİR TEKERLEK YAPARDIK,

resimdeki şişelerden bahsediyorsun sanırım dostum.. evet o alt kısımdaki plastik çıkıyordu.. hatta bazı kadınlar şişenin üst kısmını kesip, bu alt kısımla birleştirip dantel ördükleri ipliklerin yumaklarını bunun içine koyuyorlardı..

Evet yaa, eskiden çoğu ev böyleydi zaten üniteler falan.

• quote:

Orijinalden alıntı: haker01

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

Ya zaten yaz geldi
    Bu konu agır geliyor

Arabaya 80 ler 90 lar karisik bir muzik cd si yaptim arada koyuyorum sesi millet nasi bakiyor ne dinliyolan bu boyle diye ama genelde kizlar begeniyor :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

İlkokulda oynadığımız Dansa Davet Oyunu

kızlı erkekli oynanan bir oyundu. tek kural kızların ve erkeklerin sayılarının eşit olmasıydı. karşılıklı dizilir ve sırayla karşı gruba gidip bir kız veya erkek karşısında eğilerek eşimiz olmasını isterdik. zat-ı muhterem ya kabul eder ya da etmezdi. bazen anlaşma yapılırdı kızlar arasında kimseye evet demek yok diye dakikalarca uzardı oyun :) kabul olan eşler bir köşede son çift kalana kadar beklerdi.sonra eşler karşılıklı gelecek şekilde yanyana dizilirdi. sonra elele tutuşup kollarımızı havaya kaldırırdık. hani şu düğünlerde gelinle damat salona girerken eş-dostun arasından geçer ya, aynı o şekilde..sona kalan iki kişi aramızdan geçerken sırtlarına vururduk ceza olsun diye. :) diğer cinsle olan ilk münasebetlerimizdi :) güzel günlerdi...bilmiyorum hatırlayan çıkar mı ama ben paylaşmak istedim..

hayat ilk tokatını bu oyunda vurdu bana

• bu arada bıyıklı amca scateman'i hatırlayan var mı dibabbabbarabbo bab babbarobbo işteyim filtreden video koyamıyorum.
    4-5 arkadaş yanyana dizilip macarena dansı yaptığımız günleri de es geçmemek lazım.

mahalle abileri tarafından "geç lan kaleye şut çekçem" nidaları gaza gelen mahalle çocukları. hele bir de şut çeken tarafından duyulan "hepinizden iyi kaleci bu çocuk" övgüsü sonucu oluşan o hava.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1. Selim -- 27 Haziran 2012; 9:14:11 >
  • vay be ...
  • Güzel bir çalışma olmuş.
    Ellerinize sağlık.

(mesajım bulunsun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genç Düşünür -- 27 Haziran 2012; 9:20:16 >
  • A takımı ve ferhunde hanımlar vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali25 -- 27 Haziran 2012; 13:59:15 >
  • quote:

Aqua Balls.. Hatırlayanlar parmak kaldırsın

Hatırlıyorum bunları ... Bende 3 tane vardı. bir tanesi kanlı gözdü , onu bize gelen veledin biri çalmıştı... Sonra kalan 2 tanesini de kaybetmiştim... Belki de annem atmış olabilir, her tarafı ıslatıyordum

• http://estb.msn.com/i/F2/14C243C84DDA6160ABBA237721E60.jpg
    bu bebeklerin adı neydi ya hort bu arada
  • Rambo ve terminatör unutulmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: uykusuz11

http://estb.msn.com/i/F2/14C243C84DDA6160ABBA237721E60.jpg
    bu bebeklerin adı neydi ya hort bu arada

troll bebek derlerdi bunlara..
  •  Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir
  • çok güzel konu olmuş emeğine sağlık

gerçekten de eski zamanlar çok daha güseldi duygulandım biraz

bunu çoçukken cok istemiştim ailem almamıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: qer

quote:

quote:

HEPSİ AYRI Bİ GÜZEL DE,

benzeri bende de var, bu foto aynı zamanda o zamanlarda ki arkadaşlıkların ne kadar sıcak ve samimi olduğunu kanıtlıyor. o zaman benim ayfonum senin samsungu döver gibi söylemler mevcut değildi. hava atma aracı sadece kazanılan misketlerdi.

bak birde bunlar vardı, yoksa ekleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hands0meJack -- 31 Ocak 2013; 10:15:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

quote:

[size=4]Aqua Balls.. Hatırlayanlar parmak kaldırsın

Hatırlıyorum bunları ... Bende 3 tane vardı. bir tanesi kanlı gözdü , onu bize gelen veledin biri çalmıştı... Sonra kalan 2 tanesini de kaybetmiştim... Belki de annem atmış olabilir, her tarafı ıslatıyordum

Apoboslar

•  Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir

Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.