Bildirim
Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir (30. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ulan oturup ağlıycam ya eksiye gittim bi -
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ah abicim ah ağlattın be şerefsizim yaş geldi gözümden -
Liseliler bilmez eskiden Kadıköy boğanın orada vardı.yanlış hatırlamıyorsam 99 senesinde Türkiyeden çekildiler.güzel hamburger yaparlardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X kare -- 20 Nisan 2015; 20:40:06 >
-
Efsane konu -
bu arşivide gözden kaçırmayın.https://www.youtube.com/watch?v=PduLKRwBd_k -
Çok güzel bir konu olmuş. 90'lı biri olarak bayağı ''heyy gidi heyy'' dedim. -
Belki yorumlarda yazılmıştır ,Man 520 unutmamak lazım ne ses vardı makinada,97 doğumluyum o zamanları pek bilmem ama 2002 de dayımda vardı oradan hatırlıyorum. -
Bir de eskilerin reklamları vardı. Hala gözlerim yaşlı izlerim. Ne günlerdi Eskilerden bir reklam derlemesi var burda baya baya çocukluğuma döndüm
http://poredmanto.com/gecmise-yolculuk-unutulmayan-eski-reklamlar/ -
Hey gidi günler, hey gidi gençliğim ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 19 Nisan 2023; 8:46:55 > -
simdi dikkat ettim de cocuklugumuzun unutulmaz figurlerinin cogu amerikan ~ avrupa kokenliymis yaw
cizgi filmlerin nerdeyse hepsi, yiyecekler, icecekler, hatta kitaplar dergiler...
nasil bir bilinc alti olus(turul)mustur acaba bizde
Polis Akademisi, Yalan Rüzgarı, Parliement Sinema Kulübü ve Müziği, HBB Kanali, TV 6, Tele On, Show TV dık dıgı dık dık dıgı dıgı dummm tizırı, Hakıl Böri Fin çizgi film( nasıl yazılır doğrusu emin degilim) daha neler neler...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X