Şimdi Ara

Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
69
Favori
80.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 numara çalışma olmuş tebrik ediyorum
  • Şu ilk mesajı alıntılayan sivri zekalılar olmasa konu çok daha güzel olurdu .
  • süper yaw neredeyse tamamını hatırladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ride The Lightning

Şu ilk mesajı alıntılayan sivri zekalılar olmasa konu çok daha güzel olurdu .

kesinlikle haklısın..

tüm o mesajı alıntı yapmanın amacı nedir Allah aşkına???
  • teras cino bulsam Şükür namazı kılacağım Çok özlüyorum o tadı Yokki bir iyi insan yollasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluesea0

quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

Bişey sorcam belki bilirsin eskiden küçük avuçiçi kadar yapışkan toplar vardı kapıya attınmı yapışıp kayarak inerdi o topun adını biliyomusun?

ulan bi sayfa senin şu alıntın tamamlıyo
  • daha önce verildimi bilmiyorum

Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir
  • Eski günleri hatırladım valla.
    Mükemmel konu olmuş teşekkürler arkadaşlar.
  •  Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir

ooov unutulurmu .. ne şık kutuydu ama ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haker01

bazı resimlerini kullanabilirmiyim dostum
    80-90 arası doganlar baslıgında

hemen hemen tüm bunları hatırlıyorum
    emegine saglık

Tabiki.
  • Güzel konu.
  • şu lazerlerden vardı hala da satılıyordu başlıkları falan. var mı elinde olan satacak olan yada satıldığı yeri bilen falan ?
  • Daha neler var neler.Sakız kutularından çıkan arabalar,Emrah yasak sokaklar,yamato uzay gemisini hatırlayan vardır heralde.

• Eskiler.Daha iyiydi daha zevkliydi şimdi ozevk o tad yok.

• taso oynardık tasoyu sağ elimizle dik tutup yere kurulmuş bir şekilde zıplayarak hızlıcak tasoları çevirmeye çalışırdık ne günlerdi..
  • mesajım bulunsun
  • daha once paylastımı bılmıyorum ama sıdıkayı unutmamak lagzım bu arada emegınıze saglık arkadaslar..

sıdıka jenerik..
    http://www.youtube.com/watch?v=_NU3n-CfS38
  • +rep de yok napıcaz şimdi

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 5 Mayıs 2012; 0:42:01 >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.