quote:Orijinalden alıntı: Ride The Lightning Şu ilk mesajı alıntılayan sivri zekalılar olmasa konu çok daha güzel olurdu . kesinlikle haklısın.. tüm o mesajı alıntı yapmanın amacı nedir Allah aşkına???
quote:Orijinalden alıntı: bluesea0 quote:Orijinalden alıntı: elzemsin Bişey sorcam belki bilirsin eskiden küçük avuçiçi kadar yapışkan toplar vardı kapıya attınmı yapışıp kayarak inerdi o topun adını biliyomusun? ulan bi sayfa senin şu alıntın tamamlıyo
quote:Orijinalden alıntı: haker01 bazı resimlerini kullanabilirmiyim dostum 80-90 arası doganlar baslıgında hemen hemen tüm bunları hatırlıyorum emegine saglık Tabiki.
şu lazerlerden vardı hala da satılıyordu başlıkları falan. var mı elinde olan satacak olan yada satıldığı yeri bilen falan ?
Daha neler var neler.Sakız kutularından çıkan arabalar,Emrah yasak sokaklar,yamato uzay gemisini hatırlayan vardır heralde.
taso oynardık tasoyu sağ elimizle dik tutup yere kurulmuş bir şekilde zıplayarak hızlıcak tasoları çevirmeye çalışırdık ne günlerdi..
daha once paylastımı bılmıyorum ama sıdıkayı unutmamak lagzım bu arada emegınıze saglık arkadaslar.. sıdıka jenerik.. http://www.youtube.com/watch?v=_NU3n-CfS38