Şimdi Ara

Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
69
Favori
80.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Resimlere bakıp en az 8-10 parçayı birebir kullandığınızı hatırlıyorsanız yaş en az 30 demektir.
  • Sazan.avi
    97'liyim ve bi' kaç tanesi hariç hepsini biliyorum...
  • naptiniz ya,solugu markette aldim tek bulabildigim eti puf ve cakma bi big babol oldu.capri sun bulsam hakkaten gümletecektim
  • Hepsine tek tek baktım eline saglık geçmişe götürdü hakkaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

Orijinalden alıntı: sezgin91

ya millet benim küçükken izlediğim bi çizgi film vardı, üç tane motorlu fare, bunların şişman bir düşmanı vardı galiba , bunun ismini bilen varmı?

Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir

Motorize Fareler diye biliyorum. 7'den 77'ye adlı programında Barış Manço'nun sunumu ile ekranlara gelirdi.

• Sobalı Evler hala var ama eskiden daha yaygındı tabiki. Genelde tek odada yandığı için kışın herkes orda olurdu . Aile üyelerini birleştirici bir özelliği de vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Snowmann

hepsini saklarım...
  • mesajım bulunsun
  • seni seçtim balbazar
  • Derleme ve bılgıler sahane

Bunlara ek olarak Zampara Seyfettın'ı unutmamak lazım , adam harbı zamparaydı

http://www.youtube.com/watch?v=gdN7eVNTk-g&feature=related
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasberny

Derleme ve bılgıler sahane

Bunlara ek olarak Zampara Seyfettın'ı unutmamak lazım , adam harbı zamparaydı

http://www.youtube.com/watch?v=gdN7eVNTk-g&feature=related

hacıbadem

şimdi hatırladım vallaha, süzme manyaktı bu adam...

• Mesajim bulunsun.
  • Öncüler çocuk kulübünü hatırlayan var mı?
  • Gelmiş geçmiş en büyük MC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snap! -- 24 Ocak 2012; 0:30:00 >
  • Gece gece iş çıkardınız başıma ya

Nasıl işiyo la bu diye ne kurcalardım..

Önce bisküvisini sonra kremasını yemek adettendir

Patlamayanlar çıkınca çok ayar oluyordum

Sadece o yıllarda reklamlardan tanırım kendisini

Anlarsınız ya

İçine salçalı ekmeğimi koyar öyle sokağa çıkardım

Veeee en çok sevdiğim oyun, çivi

• 1994

• bu resimlere bakmak bile mutlu ediyor insanı. Hoş bir arşiv olmuş teşekkürler..
  • çok güzel konu olmuş
  • gözlerim doldu
  • Çok güzel konu olmuş. Çoğunu hatırlıyorum. Bir kaç tanesi hala duruyor nostalji için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kreathex -- 9 Şubat 2012; 22:36:36 >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.