Şimdi Ara

Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
69
Favori
80.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

10. Mirkelam – Her Gece
    9. Metin Arolat – Dert Değil
    8. Burak Kut – Benimle Oynama
    7. Ayşegül Aldinç – Beni Hatırla
    6. Mustafa Sandal – Araba
    5. Sibel Alaş – Adam
    4. Çelik – Hercai
    3. Kenan Doğulu – Kurşun Adres Sormaz Ki
    2. Demet – Arnavut Kaldırımı
    1. Tarkan – Kış Güneşi
  •  Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir
     Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerbaris -- 4 Kasım 2011; 21:51:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

I'm still alive!
  • Kaptan mağara adamı

ne çok zaman olmuş seni görmeyeli : |
  • hey gidi günler hey... şimdi ne yapsak da o günlere dönemeyiz ki
  • BULDUM BULDUUUMMM...

PLASTİP ŞOV VARDI... o dönemler siyasilerin kuklalarıyla skeçler falan yaparlardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

80'lerde, uğur böceği şeklinde akbank'ın dağıttıgı plastik kumbara

[imge]http://img513.imageshack.us/img513/2239/76734851.jpg[/simage]

Annelerimizin günlerde çay bardaklarının karışmaması için kullandığı, çay bardağının kenarına sıkıştırılan mimiminnacık 1.5- 2 cm boyunda, rengarenk plastik mandallar

Hocam bu kumbara hâla üretiliyor bende 5 6 tane var

•  Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackdiamond16

BULDUM BULDUUUMMM...

PLASTİP ŞOV VARDI... o dönemler siyasilerin kuklalarıyla skeçler falan yaparlardı

heathcliff süper bı cızgı fılmdı ya:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Geçen gün eskilerin arasından bebeklik oyuncağım çıktı.Babaannem az daha atacaktı son anda görüp kurtardım.Ananem Almanya'dan getirmişti bu ayıcığı.Baya da kirlenmiş.Bi yıkamak lazım.

Ayıcığının tek gözüne ne olmuş yahu ?
  • BUNLARI TAŞLA DÜMDÜZ EDERDİK TASO GİBİ OYNARDIK HEY GİDİ GÜNLER BUNLARDAN TOPLAMAK İÇİN ÇOK YÜRÜRDÜK

• Beyler bir animasyon vardı. maketlerden oluşan bir animasyondu. model arabalar vardı lambaları yanıyordu. Thunderburd miydi neydi. adamlar alçıdan yapılmıştı manyak izlerdik. hayal mayal hatırlıyorum
  • amma çok kızma birader oynardık :)

birde sokakta küçük arabaları yarıştırırdık.

birde bu vardı :) en sonunda patlatıyorduk paketi :D
  • çoğunu ben de hatırlıyorum ne güzel günlerdi be çocukluğum şimdi arıyoruz o günleri
  • VE TABİKİ AYNA GRUBU HAYVAN GİBİ KONSERLERİ OLUYORDU. (3 şubat 1994) DOĞUMLUYUM YÜZDE 50 HATIRLIYORUM

• quote:

Orijinalden alıntı: redpaw66

VE TABİKİ AYNA GRUBU HAYVAN GİBİ KONSERLERİ OLUYORDU. (3 şubat 1994) DOĞUMLUYUM YÜZDE 50 HATIRLIYORUM

Ayna grubunun kurucusu ve baş vokali Erhan Güleryüz'ün henüz Ayna grubunu kurmadan önce piyasada Meçhul Şarkıcı olarak tanındığını ve kimsenin onun kim olduğunu bilmediğini de hatırlıyor musun peki? Halen daha o günlerden kalan bu özelliğini kullanır ve güneş gözlüğünü asla çıkarmaz.. Onu gözlüklü olarak gören birisi hemen tanır ama gözlüğünü çıkardığında kimse tanımaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: redpaw66

VE TABİKİ AYNA GRUBU HAYVAN GİBİ KONSERLERİ OLUYORDU. (3 şubat 1994) DOĞUMLUYUM YÜZDE 50 HATIRLIYORUM

ayna dinleyesim gedi bak şimdi. Ben lisedeyken konserine gitmiştim.

Bu şarkısınıda koymazsak olmaz:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 10 Kasım 2011; 1:34:12 >

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.