Şimdi Ara

Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
69
Favori
80.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wortexxx

quote:

Orijinalden alıntı: TheExtasyOfCold

Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir

1995'de Dinar depremine evin salonunda bunlardan bir tanesiyle oynarken yakalanmıştım

tadelle veriyodu bunu

aynen..

• Duygulandım vallahi :)

Geçtiğimiz aylarda bir çocuğun elinde hani içi su dolu ve ufak çemberler olan, düğmeye bastığımızda hava basılması suretiyle çemberlerin havalandığı ve onları iki tane uzun direğe sokmaya çalıştığımız oyuncağı gördüğümde de aynı hissi yaşamıştım :)
  •  Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir

Hayat ağacı dizisi. Okuldan gelince seyrederdik. Ben bu kıza aşıktım o zamanlar. Hala çok güzel.

birde oduncu gömlekleri vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheExtasyOfCold -- 2 Kasım 2011; 22:52:41 >

• bir şey eksik diyom ama ne diyom...
    ulem ergenliğim zagor teksas tommiks okumakla gemişti beee takas yapardık,annem çok kızardıda gece gizlice kalkar öyle okurdum.

ahhyyaaaaaakkkkkkkk
  • Mesajım bulunsun
  • gozlerim doldu serefszm :) ah leblebi tozlari ahh :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinBaran

100 oyunluk atari kaseti alırdım her 20 oyunda bir başa sarardı.

fakir 100 oyunluk kaset almış

bende 9999999 oyunlu kaset vardı
  • sayfalari degistikce hizlica degisik karakterlerde hareketli kareografi defterini goremedm resimlerde yoksa kacirdimmi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU

quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinBaran

100 oyunluk atari kaseti alırdım her 20 oyunda bir başa sarardı.

fakir 100 oyunluk kaset almış

bende 9999999 oyunlu kaset vardı

o 99999 felanlarda da hep mario çıkardı hepde aynıydı deli olurdum ama yapacak bişi yoktu birde böyle tip kasetleri dandik diye değiştirmiyorlardı

ondan sonra hep 3 in 1 yazanlardan alırdım genellikle kaliteli olurdu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 3 Kasım 2011; 0:02:57 >

• bide kişiye özel karışık kaset yapılırdı

şuanda dinlemekte olduğunuz kaset, bilmem kaça bilmem kaç tertip ali veli.... için özel olarak doldurulmuştur
    arkadan açıklı bi şiir girerdi
  • biraz tozluydu ama heyecandan silmeden oynadım az önce
    50.000 oyunlu kaset
    konuyu acan arkadaşa teşekkür ederim 10 senedir el sürmediğim atarimi oynama fırsatı buldum sabahlarım artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadence_fxs -- 3 Kasım 2011; 0:20:17 >

• Ortasından ip geçirip de elimizi içe dışa hareket ettirdiğimizde parmağımıza ipi dolanan fırıldak nerede..?
  • kardeşim ne yaptın yaaa bittim yemin ederim ellerine kollarına sağlık emeğin için resimlere bakarken çocukluğum film şeridi gibi gözlerimin önünden geçti çok güzeldi :)
  • paylaşım dediğin böyle olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalmen

Tornet tornet yokuş aşşağa salla gitsin

Bunların tek parça gibi olup direksiyonluları vardı, kızak gibi, ne büyük eğlenceydi, Turkish Kaykay :) Allahtan o dönem trafik azdı, kamyon altında filan heryerde sürdük:)

• Ooo beyler efsanenin oyuncağını eklemişsiniz ancak kendisini eklememişsiniz :) Hadi bu da benden ;)

• ya millet benim küçükken izlediğim bi çizgi film vardı, üç tane motorlu fare, bunların şişman bir düşmanı vardı galiba , bunun ismini bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezgin91

ya millet benim küçükken izlediğim bi çizgi film vardı, üç tane motorlu fare, bunların şişman bir düşmanı vardı galiba , bunun ismini bilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elzemsin -- 3 Kasım 2011; 2:51:32 >

• bu iki diziyi unutamam özellikle küçük ibo yengesinin ibbooooooo diyişi hala kulaklarımda bastığı zamanki

• abbooooooooooooov bazılarını görünce hatırlayabildim ama güzel oldu
    +rep hocam
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.