Bildirim
Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir (20. sayfa)
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Konu dehşet.
Hepsini hatırlıyorum, hepsi benim çocukluğumdan.
Bende kalan birkaç şey var, onları da fotoğraflayıp ben ekleyeyim akşama. -
#1 Hits (US) 1990's
http://www.youtube.com/playlist?list=ECE2F6A1A3596831&feature=search-pl-exp3 -
MOTORİZE FARELER VARDI... -
Frizbi vardi ya .. -
Dostum ne yaptın allah aşkına içim kıpır kıpır oldu bunları görünce.
Gameboy benim vazgeçilmezlerimden biriydi, patlayan şekerler, sakızlardan çıkan futbolcu kartları okuldan geldikten sonra tvnin başına kurulup dizi ve film seyretmek. of of ne günlerdi bee -
Hala mı 80 ler geyiği? -
Çizgi film açılışları için
http://forum.donanimhaber.com/m_54230508/mpage_1//tm.htm#54230508 -
of ulan of hüzünlendim yine elde değil... Engüzel dönemlerdi bizim çocuk olduğumuz yıllar.Ah o yıllar geri gelse keşke... Tekrar sokaklarda koştursak , heyecanla oyuncak alsak , ateri kaseti değiştirmeye gitsek... Çocukluk bizim zamanımızdaydı... heyecan , merak , yeni şeyleri görmek bizim zamanımızdaydı... Şimdiki çocuklara acıyorum.
Şimdiki çocukluk bu işte , 3-4 yaşında çocuğa pc oyun önerisi diye konular gördüm bu forumda.Yazık , onun sadece 1 kere çocukluk yaşayacağını düşününce pcden uzak tutmak lazım... Çocuklar çocukluğunu yaşamalı yeterki pc - tv den uzak tutun dicem ama dışarısıda bizim zamanımız gibi değil arkadaş. Hergün bi çocuk kaçırıldı haberi , cinayet hırsızlık haberi... Yazık ya yaşanmaz oldu bu dünya.
Hey hey Günaydın çocuklar günaydın
Hep güler yüzle karşılarsınız beni
Hey hey günaydın çocuklar günaydın
Sabah akşam bıkmadan dinlersiniz beni
Dün gece düşündüm de renkler olmasaydı
yaşanmazdı bu dünyada
Korktuğum odur ki kapkara bir dünyayı
isteyenler var aramızda
Oyun ister bazen büyükler tabancalar kılıçlar tüfekler
Zevk meselesi bu karışılmaz
Tartışılmaz zevkler ve renkler sizin olsun bütün bu zevkler
Bırakın renkleri çocuklara
Siz hiç kırmızı bir ağaç gördünüz mü
Gökyüzü neden mavi düşündünüz mü
Başak sarı çim yeşil her şeyin bir rengi var
değişmez doğanın dengesi
Mor turuncu sarı eflatun pembe haki çamur bile kahverengi
-
quote:
Orijinalden alıntı: NEŞELİMEŞEODUNU
quote:
Orijinalden alıntı: bjkjb
ilk atarim hala çalışır durumda
bana dayanmazdıki hiçbirşey küçükken herşeyi 1 hafta da bozarmıştım.. ailem öyle diyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: X-FI
aynısı vardı bende hatılyıorum uyumadan önce buna baakrdım küçükken korkardım ve daha hızlı uyuyordum şimdi yok ama eski evde kaldı heralde peee kaç sene önce...
yukarıdaki casio saatin eski modeldinden dayımda vardı hesap makineli telefon rehberli falan geçenlerde buldum bizim evde kendisine verecektim telefon rehberinde çok eski arkadaşları vardı
birde çocukluğumda candy sticks vardı çubuk şeker böyle kibrit kutusu gibi bişeyin içinde beyaz küçük silindir şeklinde çubuklar vardı çok tatlıydılar hep yerdim
aklıma geldikçe daha yazacağım... barney de unutlurmu bea?
Aynısından bendede vardı
-
bunları unutursak ayıp olur
-
1995'de Dinar depremine evin salonunda bunlardan bir tanesiyle oynarken yakalanmıştım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheExtasyOfCold -- 2 Kasım 2011; 19:56:56 > -
Etkilendim cidden
Canım da pez çekti. -
Cok eskiye gittim laaannnn
En kral konulardan biri olmus .. -
Bilgisayarın o ruhu geride bıraktı şimdiki çocuklar hep pc oyunları ile güne başlıyor biz sabahın 6snda kalkıp HİMAN İLE BATMANI İZLERDİK -
Favorilerime ekledim bile...
Gözümden kaçtı ya da gerçekten yok listede;
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheExtasyOfCold
1995'de Dinar depremine evin salonunda bunlardan bir tanesiyle oynarken yakalanmıştım
tadelle veriyodu bunu
-
Az mı sensible oynardık.
Bir de şu duvara atılan yapış yapış bir elastik top vardı kendini hep toplardı. Sonunda leş gibi olurdu.
Bunun yanında yukardan aşağı yapış yapış inen keza yapışkan örümcek vardı.
Mikasa futbol topu dedimi herkes kaskatı olurdu AAAAAA Mikasa lan diye.
Topuktan ışıklı ayakkabılar ne revaçtaydı. -
100 oyunluk atari kaseti alırdım her 20 oyunda bir başa sarardı.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X