Bildirim
Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir (18. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Soba borusuna takılan elbise kurutma askısı verildi mi daha önce...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmedyücel -- 2 Kasım 2011; 13:14:48 > -
Kasvetli pazar günlerinin tv simasi rahmetli Cenk Koray'ı da unutmamak lazım, dramatik bir hayatı oldu rahmetlinin.
ve gene aynı gün yayınlanan efsanevi belgesel İpek Yolu ve tv karşında hipnotize eden Kitaro'nun müziği, izlemek isterdim tekrar. -
-
aynısı değil ama bugünlerde farklı markasını bulup alıyorum arada bir.. pineapple flavour lu ama olsun.. -
quote:
Orijinalden alıntı: SerseriGezgin
quote:
Orijinalden alıntı: fatih5533
http://www.youtube.com/watch?v=zf1KhRcnVcU
çok duygulandım uşaklar... :((((
bu şarkı sürekli sabah trt radyosunda yankılanırdı off off fena içesim var kahpe zaman...
aaaaaaaa üüüüüüüü :((((( üüüüüü...
-
mükemmel konu.. -
peki futbol yayınlarının şifresiz olduğu zamanları hatırlıyonuzmu.... rıdvan, müjdat, oguz, hami, k.orhan, suat, kubilay, bursada baljiç sonra baliç mi ne oldu... tony sumaher :D -
trt öğlen 14 te açılıyordu 90 lı yıllar
-
-
makerena makerena makerena vardı.. biri eklesin ben yapamamıyom :D -
-
%80 ini hatırlıyorum. Hatırlayamadığım hatırlamak için 5-6 sene önce doğmam gereken şeylerde var. Ben ortaokul lisedeyken ilgimi Çekmeyen oyuncaklar, cizgi filmlerde var Herşey bu konuda var neredeyse. Asıl üzücü olan 1996-2000 den sonra doğanlar bunların hiçbirini bilmiyor. -
hayat o zamanlar çok daha güzeldi -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: elzemsin
quote:
Orijinalden alıntı: fatih5533
makerena makerena makerena vardı.. biri eklesin ben yapamamıyom :D
eyvallah... 1980-1985 arası bu dönemi en yoğun yaşayanlardır.1985-1990 ise bu dönemi ucundanda olsa yakaladılar.1990dan sonra doğanlar malesef bu dönemi ya bilmiyor ya çok az hatırlıyor..bizim dönemimizin bitişi 1996 dır bence.bu dönemin mezar taşına 1996 yazarım :(((...
-
-
bu arabayı hatırlayan var mı? pazarlardaki her oyuncakçıda bulunurdu
ya bunları?
malazlar kibrit. vasati 40 çöp
bu ise asla unutulmaz..
mahalledeki her çocukta vardı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elzemsin -- 2 Kasım 2011; 14:51:54 >
-
quote:
0 REM PROGRAM
10 POKE 53280,10
20 POKE 53281,12
30 PRINT"HELLO WORLD" ;
40 GOTO 30
RUN
bunu hatırlayan gerçekten 80ler çocuğudur (tabi biraz burjuva olan)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X