Şimdi Ara

Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
69
Favori
80.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Soba borusuna takılan elbise kurutma askısı verildi mi daha önce...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmedyücel -- 2 Kasım 2011; 13:14:48 >
  • Kasvetli pazar günlerinin tv simasi rahmetli Cenk Koray'ı da unutmamak lazım, dramatik bir hayatı oldu rahmetlinin.
     Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir

ve gene aynı gün yayınlanan efsanevi belgesel İpek Yolu ve tv karşında hipnotize eden Kitaro'nun müziği, izlemek isterdim tekrar.
  •  Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir

aynısı değil ama bugünlerde farklı markasını bulup alıyorum arada bir.. pineapple flavour lu ama olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

quote:

Orijinalden alıntı: fatih5533

http://www.youtube.com/watch?v=zf1KhRcnVcU

çok duygulandım uşaklar... :((((

bu şarkı sürekli sabah trt radyosunda yankılanırdı off off fena içesim var kahpe zaman...

aaaaaaaa üüüüüüüü :((((( üüüüüü...

• mükemmel konu..
  • peki futbol yayınlarının şifresiz olduğu zamanları hatırlıyonuzmu.... rıdvan, müjdat, oguz, hami, k.orhan, suat, kubilay, bursada baljiç sonra baliç mi ne oldu... tony sumaher :D
  • trt öğlen 14 te açılıyordu 90 lı yıllar

• Avare'nin sayfasında gözüme çarptı bunu da unutmayalım :).

ve Doktor Alban

bir de şu sahtekar Milli Vanilli vardı :D

Ne olur kusura bakmayın aklıma geldikçe yazdım, bir sürü şey geliyor aklıma düşündükçe...

• makerena makerena makerena vardı.. biri eklesin ben yapamamıyom :D
  • Muhteşem bir konu olmuş. O zamanlara dönebilmeyi çok isterdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6B729B06B -- 2 Kasım 2011; 14:23:03 >

• %80 ini hatırlıyorum. Hatırlayamadığım hatırlamak için 5-6 sene önce doğmam gereken şeylerde var. Ben ortaokul lisedeyken ilgimi Çekmeyen oyuncaklar, cizgi filmlerde var Herşey bu konuda var neredeyse. Asıl üzücü olan 1996-2000 den sonra doğanlar bunların hiçbirini bilmiyor.
  • hayat o zamanlar çok daha güzeldi
  • quote:

makerena makerena makerena vardı.. biri eklesin ben yapamamıyom :D

•  Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

makerena makerena makerena vardı.. biri eklesin ben yapamamıyom :D

eyvallah... 1980-1985 arası bu dönemi en yoğun yaşayanlardır.1985-1990 ise bu dönemi ucundanda olsa yakaladılar.1990dan sonra doğanlar malesef bu dönemi ya bilmiyor ya çok az hatırlıyor..bizim dönemimizin bitişi 1996 dır bence.bu dönemin mezar taşına 1996 yazarım :(((...

efsanevi Commodore oyunu Emlyn Huges International Soccer, adam akıllı taktik ve oyun sistemini uygulayabileceğiniz en eski oyun sanırım(1988).

quote:

@Ekşi Sözlük
    efsane bir oyundur. lig kurarsınız, maçınıza çıkarsınız, oynar kazanırsınız, salak bir yapınız olduğu için ve diğer maçları pas geçmeyi bilmediğinizden dolayı oturup diğer 3 maçı paşa paşa izlersiniz (her bir maç 10 dakika sürüyordu sanırım) annenizin yaptığı böreği çöreği yiyerek 30 dk bekleyip maçlar bitince kendi maçınıza çıkarsınız heyecanla, kendi maçınız biter sonra 30 dakika gene beklersiniz…..

işin garip tarafı heyecanla bekletirdi kendisini bu oyun. maç geçmeyi öğrenene kadar hep bekledim ben. bir şeyi ne kadar zor elde edersen o kadar kıymetli olduğunu, ilk defa bu oyun sayesinde öğrendim ben.

• bu arabayı hatırlayan var mı? pazarlardaki her oyuncakçıda bulunurdu

ya bunları?

malazlar kibrit. vasati 40 çöp

bu ise asla unutulmaz..

mahalledeki her çocukta vardı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elzemsin -- 2 Kasım 2011; 14:51:54 >

• quote:

0 REM PROGRAM
    10 POKE 53280,10
    20 POKE 53281,12
    30 PRINT"HELLO WORLD" ;
    40 GOTO 30
    RUN

bunu hatırlayan gerçekten 80ler çocuğudur (tabi biraz burjuva olan)
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.