Konu feci beyler,fena duygulandım,bunu hatırlayan vardır herhalde
sabahın şu saatinde uykumu kaçırdı ve gözlerim doldu..Harbiden "çocukluk" yaşamışız..Konu için teşekkürler.. Bi eklemede ben yapayım.. Sevimli dinazor denver da unutulmayanlardandır.. :)
sık sık kırtasiyeden değiştirmeye gittiğimiz Ateri kasetlerini ve bakkallarda dondurma külahı içinde kaymak sonra misket çıkan sahte dondurmalarıda unutmuşsunuz. :) hüzünlendim beyler.. çok kötü yahu o yıllar nerde ya
quote:
Orijinalden alıntı: kkartaln
sabahın şu saatinde uykumu kaçırdı ve gözlerim doldu..Harbiden "çocukluk" yaşamışız..Konu için teşekkürler.. Bi eklemede ben yapayım.. Sevimli dinazor denver da unutulmayanlardandır.. :)
niye böyle mükemmel geliyo o günler o yıllar o şeyler
Bence en şanslı çocuklukları 75'ten 92-93'e kadar doğanlar yaşadı. Şimdi yeğenime bakıyorum (gerçi 2.5 yaşında daha ama) bütün gün Tivibu'dan Disney Junior izliyor, oyuncaklarıyla azıcık oynuyor.
O bu değil de ben en çok eski bayramları özledim. Bayramdan 1 gün önce aldığımız yeni şeyleri - çorabına kadar- koltuğa koyardım. Akşam uyku tutmazdı saat 6 gibi uyanırdım ,televizyonda programlar vs. olurdu onları izlerdim. Gerçi kapı kapı gezip şeker, para toplamazdım utangaçlığımdan ana o bayramların havası çok farklıydı. Şimdi nasıl? Saat 10-11'de uyan, normal giysilerini giy , mezarlığa oradan anneanneye git sonra eve gel. Bu kadar.
quote:
Orijinalden alıntı: smd
Bence en şanslı çocuklukları 75'ten 92-93'e kadar doğanlar yaşadı. Şimdi yeğenime bakıyorum (gerçi 2.5 yaşında daha ama) bütün gün Tivibu'dan Disney Junior izliyor, oyuncaklarıyla azıcık oynuyor.
O bu değil de ben en çok eski bayramları özledim. Bayramdan 1 gün önce aldığımız yeni şeyleri - çorabına kadar- koltuğa koyardım. Akşam uyku tutmazdı saat 6 gibi uyanırdım ,televizyonda programlar vs. olurdu onları izlerdim. Gerçi kapı kapı gezip şeker, para toplamazdım utangaçlığımdan ana o bayramların havası çok farklıydı. Şimdi nasıl? Saat 10-11'de uyan, normal giysilerini giy , mezarlığa oradan anneanneye git sonra eve gel. Bu kadar.
aynen dostum..
Hatıra, hala saklıyorum ve daha dün oynadım tekrar 4 tane piyon kaldı bu sefer
hacı sabah sabah bi tuhaf oldum yahu
kız kaçıranla torpil vardı... çağrı cihazları vardı.. ben resim eklemeyi beceremedim atıcaktım yoksa
Çatapatları ben mi gözden kaçırdım ?
tusubasayı unuttuk
Bizim çocukluk yıllarımızdan aldığımız hazzı eminim hiçbir nesil alamayacaktır...Ben hiç 80 öncesinin böyle özlem içeren anılarını duyamıyorum açıkçası..Olsa da sınırlı..Baksanıza bizim nesile çiğnediği sakızı bile özlüyor...Gerçekten bi daha benzeri yaşanamayacak nadide zamanlardı o yıllar..Konuyu hazırlayan arkadaşım bu nostaljiyi yaşattığın için teşekkür ederim...
güzel konu gerçekten. ilk mesajdakilerin hepsini hatırlıyorum. sadece bikaç tane var bilmediğim. benim de bir katkım olsun bari en sevdiğim çizgi filmlerden biriydi.
''VASATİ 40 ÇÖP'' ne demek la bu??? diye kalışım...TV kumandalı saat aldığımda Mahallede ki kızlar arasında ki popileritem. Annemim elektrik kesintisine tedariksiz yakalandığında bakkaldan gaz yağı almaya gönderişi BİZ BÜYÜDÜK ve KİRLENDİ DÜNYA..