Şimdi Ara

Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
69
Favori
80.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir

Bu yüzüğü ararken bu konuya ulaştım. 17 sayfa

http://forum.donanimhaber.com/m_45558859/mpage_1/key_/tm.htm

•  Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nco -- 1 Kasım 2011; 23:32:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkjb

Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir

bu "kollar" daha iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackdiamond16

ayıcıklar aslancıklar, buluştular eti bumboda..
    eti BUMBOOO eti BUUUMBOOOO...

BİBO myeve suyu vardı bide... standın kenarında bi düşme vardı oba basınca
    '' çılgın çılgın tatlaaar, çılgııın kahramanlar bibooooo...'' diyodu...

abc kraker ile hep adımı yazardım..bazen adımdaki herhangi bir harf çıkmazdı içinden

bizim zamanımızda..

şimdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elzemsin -- 1 Kasım 2011; 23:43:56 >

Boyaları dökülmüş, hakkı verilmiş bir Majorette.

Ülkemizde soldaki koyu gri versiyonu bulunan Majorette Mercedes E190. Kırmızı iç mekanı unutmak mümkün değil.

Halı + Majorette. Çoğu erkek çocuk için çok tanıdık bir kare

• HEPSİ AYRI Bİ GÜZEL DE,

ESKİDEN 2- 2,5 LT KOLA ŞİŞELERİNİN ALTINDA PLASTİK TABAN VARDI, ONU ÇIKARINCA ŞİŞENİN KIÇI YUVARLAK OLUP DİK DURMUYODU, HATTA O ALTLIKLARIN 2 SİNİ İÇİÇE GEÇİRİR TEKERLEK YAPARDIK,
    YARIM SAATTİR ARIYORUM FOTO BULAMADIM, ÜZÜLDÜM YAV...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackdiamond16 -- 2 Kasım 2011; 0:00:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackdiamond16

HEPSİ AYRI Bİ GÜZEL DE,

ESKİDEN 2- 2,5 LT KOLA ŞİŞELERİNİN ALTINDA PLASTİK TABAN VARDI, ONU ÇIKARINCA ŞİŞENİN KIÇI YUVARLAK OLUP DİK DURMUYODU, HATTA O ALTLIKLARIN 2 SİNİ İÇİÇE GEÇİRİR TEKERLEK YAPARDIK,
    YARIM SAATTİR ARIYORUM FOTO BULAMADIM, ÜZÜLDÜM YAV...

resimdeki şişelerden bahsediyorsun sanırım dostum.. evet o alt kısımdaki plastik çıkıyordu.. hatta bazı kadınlar şişenin üst kısmını kesip, bu alt kısımla birleştirip dantel ördükleri ipliklerin yumaklarını bunun içine koyuyorlardı..

• Sağlam nostaji oldu sağolasın
  • harıkasınız ya valla duygulandım..

düdüklü seker favorimdi benimde

bıkacı hariç hepsini hatırlıorum dün gibi..

ya gazoz kapagı biriktiren bi nesil var mı ya ahahaha:DD
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

Orijinalden alıntı: bjkjb

ikisindende var.bide bişey vardı dizi gibi hayal meyal hatırlıyorum sanki iki kız vardı haritadan rastgele biyerler falan seçiyolardı bide dayılarımı ne vardı varmı hatırlayan

• Tutti frutti ...

• Caprisun donemınde bır pudıng markası vardı.Karton meyve suları seklındeydı.Muzlu olanını hatırlıyorum.Sarı renkte ve ustunde kalemle cızılmıs genc erkek ya da kız resmı vardı.Ismını hatırlayan var mıdır acaba?Resmını bulan olursa cok daha super olur hatta :) o pudıngın tadı sımdı kı hıc bır markada yok.Danette falan cok yapmacık gelıyor.
  • of of of 1!!!!!! nedne geçti tü mbunlar artık niye yok yaa.. (gerç ibirkaçı hala var) ama vicks yok artık !!! hemde c vitaminliydi !! azmı yedik !... o diziler hele.. power rangersda izlerdim..

edit: @bjkjb : aynı atari vardı
    walkie talkielerde vardı hep oynardık... esas çocukluğu biz yaşamışız arkadaş hep diyorum şimdiki nesil şanssız diye... yazık... çok yazık tüm bunlar geri kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 2 Kasım 2011; 0:51:00 >

• Dragon Ball Z
    Street Fighter
    Mortal Kombat 1

Super Nintendo 16 bit o zamanlar yoktu boyle bir oyun konsolu...

• Hocam ben 94doğumluyum benim zamanımda yani 2000-2004 arası bunun in arın hepsi vardı.:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süper bir konu eline sağlık :)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.