Bildirim
Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir (15. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
90's Mix...
90'S MIX
ACE OF BASE
LA BOUCHE
HADDAWAY
90 larin muzigi gibisi yok kim ne derse desin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esco54 -- 2 Kasım 2011; 1:01:59 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: MrNobody
Hocam ben 94doğumluyum benim zamanımda yani 2000-2004 arası bunun in arın hepsi vardı.:)
atma ziyaaa.. güzel kardeşim bunların birçoğu senin küçüklük yıllarında da olmuş olabilir lakin bir mcgyver, karaşimşek, susam sokağı, atlı karınca, a takımı dizilerini zamanında izlemenin ne demek oldugunu ancak 80'ler kuşağı bilir..
peynirli pançoyu açıp, yanında buz gibi rc kola içmenin ne oldugunu ancak 80'ler kuşağı bilir..
pazar akşamları parliment sinema kuşağında batman'i, maskeyi izleyip ertesi gün okula giderken yolda uyuklamanın ne demek oldugunu 80'ler kuşağı bilir.
trt 2 de güzel ve çirkin izleyip, kasetten müzik dinlemenin, radyodan kasete kayıt yapmak için kasetin üst tarafını bantlamanın ne demek olduğunu 80'ler kuşağı bilir.
apartman çatısına 5 metrelik anten takan babanızın, sizi televizyonun karşısına oturtması ve çatıdan "oldumu" diye bağırıp anteni ayarlamaya çalışmasının ne olduğunu, telefon görüşmelerinde jetonu iple bağlayıp, konuşma bittikten sonra jetonu geri çekmenin ne demek oldugunu 80'ler kuşağı bilir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elzemsin -- 2 Kasım 2011; 1:06:55 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: elzemsin
quote:
Orijinalden alıntı: MrNobody
Hocam ben 94doğumluyum benim zamanımda yani 2000-2004 arası bunun in arın hepsi vardı.:)
atma ziyaaa.. güzel kardeşim bunların birçoğu senin küçüklük yıllarında da olmuş olabilir lakin bir mcgyver, karaşimşek, susam sokağı, atlı karınca, a takımı dizilerini zamanında izlemenin ne demek oldugunu ancak 80'ler kuşağı bilir..
peynirli pançoyu açıp, yanında buz gibi rc kola içmenin ne oldugunu ancak 80'ler kuşağı bilir..
pazar akşamları parliment sinema kuşağında batman'i, maskeyi izleyip ertesi gün okula giderken yolda uyuklamanın ne demek oldugunu 80'ler kuşağı bilir.
trt 2 de güzel ve çirkin izleyip, kasetten müzik dinlemenin, radyodan kasete kayıt yapmak için kasetin üst tarafını bantlamanın ne demek olduğunu 80'ler kuşağı bilir.
apartman çatısına 5 metrelik anten takan babanızın, sizi televizyonun karşısına oturtması ve çatıdan "oldumu" diye bağırıp anteni ayarlamaya çalışmasının ne olduğunu, telefon görüşmelerinde jetonu iple bağlayıp, konuşma bittikten sonra jetonu geri çekmenin ne demek oldugunu 80'ler kuşağı bilir..
81'liyim...
-
Mesajim bulunsun
hey gidi 90 lar ya -
-
Hepsinide hatırlıyorum hele o tasolar yok mu 1 torba vardı be birde reklam olmasın al ile başlayan bir dondurma markası vardır kadro eksik olmasın onuda ekleyin
Yaşlandık arkadaş
Edit: Ağaçlara dalmayı özledim be bütün gün o erik senin bu incir benim dolaşırdık offf ulan offf:(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalmen -- 2 Kasım 2011; 1:33:45 > -
o cino çikolatayı kim kaldırdıysa hala kulaklarını çınlatırım, onu beğenmeyip kalkmasına neden olan 80 ve 90 larda çocuk olanlar, sizin de kulaklarınız çınlıyordur umarımyemiyosanız bile alsaydınız be abi -
-
hepsini hatırlıyorum ama zaman gectıkce daha az hatırlamaya baslıyorum konuyu acan arkadasıma sonsuz tesekkurler hafızamızı tazeledı o zaman ıctıgım meyva sularının yedıgım çıkolataların tadını sımdık hıc bır seyde bulamıyorum hersey ne kadar hızlı degısmıs ınsan farkına varıyor uzuluyor ıcı bır garıp oluyor :KISACA SI YAŞLANDIK...... -
Efsane Efsane
Şimdiki nesil acaba iler ki dönemlerde ne paylaşacak, 2010-2020 arasında çocuk olmak; iphone 4, magnum, survivor vs. vs -
way arkadaş ne günlerdi -
o capri-sun lardan ne çektim bir bilseniz hergün hemen hemen sırf içmek için değilde patlatmak için alıyordum birde bunları özellikle okul koridorunda patlatmayı seviyorum ortaya çıkacak görüntüyü sizde tahmin edebiliyorsunuzdur..
birde yumiyum,rc kola hastasıydım okulda aldığım ikili ya simit-gazoz yada simit-rc kola olurdu
clementine ve genki adlı çizgi filmi hiç kaçırmazdım bu çizgi filmler ruhumda derin yaralar oluşturmuş çizgi dizilerdi hele clementine.. sevimli gözüken melodisi içeriği aslında ürkütücüydü..ama yinede izliyorduk korktuğumuz halde...
aha buda clementine açılış şarkısı bana hak vereceksiniz..halen dinleyince tüylerim diken diken oluyor yahu
buda bonus bay meraklı belki hatırlayanız olacaktır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 2 Kasım 2011; 1:50:56 >
-
Patlayan şekerler vardı.Agzına atınca çat çut diye patlıyordu.Sonra ayak bılegıne takıp , cevırıp ustunden atladıgımız bı oyuncak vardı.Rengarenk bı stres yayı vardı.Sonra renli yoyo vardı.Topaç vardı.Fırıldaklar vardı.Çocuklugumun yarısı ateri kasedi takas etmekle geçmilşti.Her dükkana girip ateri kasedi değiştiriyor musunuz diye sorardım.İyiki o zamanlar internet falan yokmuş.Tam sınırda doğmuşuz. -
-
Bir de sulugöz vardı onu da ekleyin -
bizim jenerasyon öyle şanslıydı ki hem eskilerin tüm güzel zamanlarını yaşadık hemde yeni çağın ilk nimetlerinden faydalandık bir tek kötü tarafı kayıp nesil olmamız -
güzel arsiv eline saglık -
fredy krugerida unutmayalım her pazar parlement sinema kuşağında türk sinemasında sonra başlardı başladığı andan sonra gece tuvalete gitmezdim birde bunlar var
birde meşhur cin ali kitapları
eski marklar vardı
meşhur küpümüz çok uğraştıran oyuncak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makaslakoşanadam -- 2 Kasım 2011; 2:14:18 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: -Rsan-
Bir de sulugöz vardı onu da ekleyin
mirim konunun en başında var ya zaten sulugöz.. patlayan şekerde var altlarda..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X