Şimdi Ara

Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
69
Favori
80.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

Orijinalden alıntı: redpaw66

VE TABİKİ AYNA GRUBU HAYVAN GİBİ KONSERLERİ OLUYORDU. (3 şubat 1994) DOĞUMLUYUM YÜZDE 50 HATIRLIYORUM

Ayna grubunun kurucusu ve baş vokali Erhan Güleryüz'ün henüz Ayna grubunu kurmadan önce piyasada Meçhul Şarkıcı olarak tanındığını ve kimsenin onun kim olduğunu bilmediğini de hatırlıyor musun peki? Halen daha o günlerden kalan bu özelliğini kullanır ve güneş gözlüğünü asla çıkarmaz.. Onu gözlüklü olarak gören birisi hemen tanır ama gözlüğünü çıkardığında kimse tanımaz..

meçhul şarkıcı - garibibm hadi gül biraz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackdiamond16 -- 10 Kasım 2011; 1:39:09 >

• hastasıydım zamanında, hala da öyleyim...
    birde ceylan şarkısı vardı, o zamanlar 5. sınıfa gidiyodum fülütle çalardık bu şarkısını,
    radikal ve yeniyüzyıl gazetelerinin meşhur karton maket oyuncaklar verdiği dönemlerdi...
  • İlkokullardaki müzik derslerinde Süper Baba'nın müziğini çaldırıyorlar mıdır hala acaba flütle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku -- 10 Kasım 2011; 1:46:10 >
  • Hocam sulugözü eklemeyi unuttun sanırım göremedim. Birde tasolar vardı

Leblebi tozu yiyip ıslık çalmaya çalışırdı birde inşaattan tuğla alıp içine torpil koyup patlatırdık
  • quote:

Orijinalden alıntı: changemart

Hocam sulugözü eklemeyi unuttun sanırım göremedim. Birde tasolar vardı

Leblebi tozu yiyip ıslık çalmaya çalışırdı birde inşaattan tuğla alıp içine torpil koyup patlatırdık

hocam sulugöz ilk sayfada konunun en başında mevcut.
  • bu diziyi hatırlayan babayiğit çıkacak mı bakalım ?

trt'de 80'lerin sonu 90'ların başı gibi kurdun laneti adıyla cuma günleri geceyarısından sonra yayınlanırdı.dawid hemmigs'in yönetmenliğini yaptığı bu dizinin başrolünde john j.york vardı ve dizide eric karakterini canlandırıyordu.en iyi arkadası ted'in ısırmasıyla amansız bir kurtadama dönüsen eric bizi her bölümde nefesimizi tutarak izlediğimiz maceralara götürüyordu.elindeki pentagram işaretinin kanayarak belirmesi suretiyle kurtadama dönüşen eric'in korkutucu maceraları izlenmeyi fazlasıyla hakediyordu.çocukluk yıllarımın bir numaralı dizisi kurdun lanetini izleyemeyenler için çok üzgünüm.çok güzel ve başarılı bir diziydi kurdun laneti.

• İlkokulda oynadığımız Dansa Davet Oyunu

kızlı erkekli oynanan bir oyundu. tek kural kızların ve erkeklerin sayılarının eşit olmasıydı. karşılıklı dizilir ve sırayla karşı gruba gidip bir kız veya erkek karşısında eğilerek eşimiz olmasını isterdik. zat-ı muhterem ya kabul eder ya da etmezdi. bazen anlaşma yapılırdı kızlar arasında kimseye evet demek yok diye dakikalarca uzardı oyun :) kabul olan eşler bir köşede son çift kalana kadar beklerdi.sonra eşler karşılıklı gelecek şekilde yanyana dizilirdi. sonra elele tutuşup kollarımızı havaya kaldırırdık. hani şu düğünlerde gelinle damat salona girerken eş-dostun arasından geçer ya, aynı o şekilde..sona kalan iki kişi aramızdan geçerken sırtlarına vururduk ceza olsun diye. :) diğer cinsle olan ilk münasebetlerimizdi :) güzel günlerdi...bilmiyorum hatırlayan çıkar mı ama ben paylaşmak istedim..
  • süper konu. yalnız f-91 şu an hala karşımda duruyor.
  • Aranızda E.T. filmini vizyona girdiğinde sinemada izleyen benim gibi kaç kişi var? :)
  • ŞAHİN,TOROS,VE EMEKTAR OTOBÜSLERİ UNUTMAYALIM

Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir

• bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

Orijinalden alıntı: redpaw66

VE TABİKİ AYNA GRUBU HAYVAN GİBİ KONSERLERİ OLUYORDU. (3 şubat 1994) DOĞUMLUYUM YÜZDE 50 HATIRLIYORUM

Ayna grubunun kurucusu ve baş vokali Erhan Güleryüz'ün henüz Ayna grubunu kurmadan önce piyasada Meçhul Şarkıcı olarak tanındığını ve kimsenin onun kim olduğunu bilmediğini de hatırlıyor musun peki? Halen daha o günlerden kalan bu özelliğini kullanır ve güneş gözlüğünü asla çıkarmaz.. Onu gözlüklü olarak gören birisi hemen tanır ama gözlüğünü çıkardığında kimse tanımaz..

YOK KARDEŞ BİLMİYORDUM

• MÜSLÜM GÜRSES O ZAMANLAR BİR EFSANEYDİ JİLETLİ KONSERLERİNİ UNUTULMUYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeYrÜ_SeFeR -- 10 Mart 2012; 14:41:30 >

• ne günlerdi ya
  • Şu konunun resimlerini 2 kelime yazmak için alıntı yapmasanız olmuyor değil mi?
    Caprisun satılıyor bizim burda hep alıyorum onun tadını hiç birşeye değişmem bu arada video kasetlerden elimde var çokca
  •  Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir
  • hocam ne yaptın yav ağlattın bizi :(
  • Patron eline emeğine sağlık... Hepsini hatırlıyorum...

(bi kaç resim açılmadı onların arasında var mı bilmiyorum ama bunlar da benden gelsin)

Atari salonları vardı Kaçamak kaçamak gidip tüm harçlığımızı yatırdığımız...

Sonraları bunları evimize taşıdık...

•  Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.