Şimdi Ara

Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
69
Favori
80.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pokémon yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoupDeGrâce

Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir

Saklıyorum bunu.

aynen bendede duruyor buna kaset bulmak dertti zamanında anasını satıyım

• OLM NAPTIN LENN ÜHÜÜÜÜEEEEOOOUUUUEEEÖÖÖÖĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞNNNKKKKK hıck.
  • çok hüzünlendim ya
  • Bir nesil bunlarla büyüdü, gelişti, olgunlaştı. Vay be, yaşlanıyor muyuz ne? 5-10 yıl sonra 2000 li yılların başlarındaki furyalar sergilenecek böyle. O zaman yayınlamak için daha çok materyal olacak elimizde.

Örneğin "Bir zamanlar 3 boyut izlemek için gözlük takılıyormuş" gibi bir cümlenin kurulacağı dönemler çok uzakta değil.

• O Alf ne biçim bir şey di öyle. Şimdi görünce acayip güldüm. cinsi nedir bunun
  • ah ah ne günlerdi öğlenciyken okuldan gelir gelmez yalan rüzgarı izlerdim victor falan vardı
  • Aynı resimlerle aynı konuyu düzenli olarak açmaktan sıkılmıyorsunuz değil mi ?
  • o bizim ev dizisi süperdi ya. jessie dayı falan adamlar hiçbir masraftan kaçınmazdı mükemmel yıllardı.

not: benimde canım cino çekti
  • quote:

Orijinalden alıntı: lovewhisper

O Alf ne biçim bir şey di öyle. Şimdi görünce acayip güldüm. cinsi nedir bunun

Uzaylı.

• mesajim bulunsun
  • şuan başında oturduğumuz pc ler ağzımıza mıçtı . zamanla beraber yaşanacak anlamlı anılarıda götürüyor bizlerden . bi ara güç kablosunu kestim pc yi hayatımdan cıkarmak için ama olmuyor gidip tekrar almak zorunda kaldım .ah 90 lar ahhh .
  • tek kelime ile süper hepsini hatırlıyorum yaşlandığımı şimdi iyice fark ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KomaNchi27

o bizim ev dizisi süperdi ya. jessie dayı falan adamlar hiçbir masraftan kaçınmazdı mükemmel yıllardı.

not: benimde canım cino çekti

kesinlikle en sevdiğim diziydi.. olsen kardeşler ne tatlıydı küçükken.. gerçi hâlâ tatlılarda..

• kaygusuzlar diye dizi vardı şoray uzun oynuyodu süperdi be abi duygulandım şimdi
  • Çoğunluğunu hatırlıyorum.
  • konuyu favorilere ekledim bile...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.