Şimdi Ara

Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
69
Favori
80.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen gün yeğenime "Biz üniversiteye başladığımızda daha cep telefonu yoktu" dediğimde çok şaşırmıştı.
  • Ahhh o teneke polis arablari.. tuvaletin deligine kacirinca ne aglamistim ya :)
  • Çocukluguma gittim
    Bir filmde izlemiştim En güzel müzikler 30 larda en güzel arabalar 50 lerde en iyi filmler 70 lerde yapıldı falan diyorlardı. Evet 90'lar cacıktı ama güzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damardangiren -- 1 Kasım 2011; 13:58:17 >
  • %80ini kullanmışımdır ürünlerden
  • Acaip Bir paylaşım olmuş, inan yok yok. Şu sihirli kürenin önündeki kadının yanındaki kız kimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Acaip Bir paylaşım olmuş, inan yok yok. Şu sihirli kürenin önündeki kadının yanındaki kız kimdi?

dizideki ismi evie' di.. (ivi diye söylüyorlardı trt deki dublajında) gerçek adı da Maureen Flannigan..

dizinin ismi, bu dünyanın dışından' dı.. babası uzaylıydı bu kızın. babasıyla o ışıklı küre ile iletişim kuruyordu.. bir de bu evie'vin müthiş bir gücü vardı.. işaret parmaklarını birbirine dokundurduğunda zamanı dondurabiliyordu..
  • Mesajım bulunsun.şöyle göz ucuyla baktım duygulandım.bilgisayara geçince ayrıntılı bakarım.
  • Bok vardı büyüdük
  • http://www.imdb.com/name/nm0281234/

şimdiki haline bak.

bir bunu çıkaramamıştım.

Burada tigersharks, thundercats, he-man, saber riders, tsubasa, saber riders and the star sheriff eksik.
    Misketler, gazoz kapakları eksik. Bisiklet dönemleri eksik. bkz Spectra.
  • Uğruna Ölümü Bile Göze Alarak Yediğimiz ''LEBLEBİ TOZU'' nu Göremedim.. Az mı öksürük komasına girdik sayesinde.. Şimdiki veletler üstü çikolata kaplı olmadıkça leblebi bile yemiyorlar ki kaldı tozunu yesinler..
  •  Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir

Çocukluğumun en etkili ve eğlenceli icatlarından dı. Halk arasın da kız kaçıran olarak bilinirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

Orijinalden alıntı: KomaNchi27

o bizim ev dizisi süperdi ya. jessie dayı falan adamlar hiçbir masraftan kaçınmazdı mükemmel yıllardı.

not: benimde canım cino çekti

kesinlikle en sevdiğim diziydi.. olsen kardeşler ne tatlıydı küçükken.. gerçi hâlâ tatlılarda..

Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir

şimdiki hallerini tercih ederim

• gençliğimi geri verseler çok duygulandım
  • Yaş 30. Ağlamak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

http://www.imdb.com/name/nm0281234/

şimdiki haline bak.

bir bunu çıkaramamıştım.

Burada tigersharks, thundercats, he-man, saber riders, tsubasa, saber riders and the star sheriff eksik.
    Misketler, gazoz kapakları eksik. Bisiklet dönemleri eksik. bkz Spectra.

Dostum hak verirsin ki, konuyu hazırlarken baya uğraştım. İnan hepsi bir anda insanın aklına gelmiyor.. Ama bu saydıkların unuttuğumdan değil, o anki maziye dalmamın heyecanındandır... Yoksa bu dediklerini hatırlamamak mümkün mü? Buyur hepsini konuya ekledim;

He-Man'dan Orko'nun resmini vermiştim gerçi ama He-Man'i vermemişim.. Onuda verelim;

pinokyo bisiklet

• maziye götürdü bu gördüklerim beni , şimdiki nesil ot gibi yaşıyo valla bizim zamanımızın çogu sokakta arkadaşlarla oyun oynamakla geçiyodu , şimdiki çoçuklar akşaa kadar pc başında asosyal yetişiyo
  • Su tabancası, üçgen atari ve evliya çelebiyi tam nostalji, hele evliya çelebi, yayın saatlarinde yemek olurdu, o gün de mahalle pazarı, yemekte balık, heyt be :)
  • Star sheriff olayında hata yapmışım bir tanesi "BraveStarr" olacaktı pardon. Bu arada ben zaten seni suçlamadım
    sadece eksikleri bildirdim. Alınma sakın.
  • Biz bitmişiz ya
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.