Şimdi Ara

Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
595
Cevap
69
Favori
80.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

Orijinalden alıntı: Bipper

İşte budur ya.. teşekkür ettimm....Balkonumuzda bu kutulara dikili çiçekler olurdu.. Son bişey kaldı Altın para şeklinde çikolatalar vardı. sapsarı parlarlardı içini açtığında da lezzet olrak güzel diye hatırladığım çikolata.. tabi ozaman ne yesek güzel geliyordu. GDO yoktu enazından merdiven altı olsada:)))

rica ederim.. altın şeklindeki çikolatalar ilk sayfada mevcut dostum

maziye dalınca gözümden kaçmış demekki.. iyi oldu eskiyi hatırladık.. Aslında yokluğun varlık olduğunu hatırladık.. üzerimde siyah önlüğüm elimde en gevreğinden bir simit ve buz gibi RC kola lı ilkokul bahçesindeki anıam döndüm biran. Ne coca cola ne pesi en kralı RC

• http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=fgFL55PjB7g

balta amca ile eller havada işedikleri bi sahne vardı bulamadım,
    video olarak ekleyemedim biri el atarsa süper olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackdiamond16 -- 1 Kasım 2011; 15:45:33 >
  • quote:

quote:

quote:

İşte budur ya.. teşekkür ettimm....Balkonumuzda bu kutulara dikili çiçekler olurdu.. Son bişey kaldı Altın para şeklinde çikolatalar vardı. sapsarı parlarlardı içini açtığında da lezzet olrak güzel diye hatırladığım çikolata.. tabi ozaman ne yesek güzel geliyordu. GDO yoktu enazından merdiven altı olsada:)))

rica ederim.. altın şeklindeki çikolatalar ilk sayfada mevcut dostum

maziye dalınca gözümden kaçmış demekki.. iyi oldu eskiyi hatırladık.. Aslında yokluğun varlık olduğunu hatırladık.. üzerimde siyah önlüğüm elimde en gevreğinden bir simit ve buz gibi RC kola lı ilkokul bahçesindeki anıam döndüm biran. Ne coca cola ne pesi en kralı RC

olur öyle.. heyecandandır dostum.. çocukluk anılarımız bunlar kolay değil.. burada yozlaşmamış soft kültürden bahsediyoruz, insanların birbirine sms yerine mektup yada kartpostal attıgı dönemden bahsediyoruz, suni gündemlerle insanların kafasının allak bullak edilmediği yıllardan bahsediyoruz, henüz çocukların bayram kavramının ne oldugunun unutulmadıgı dönemden bahsediyoruz, insanların teknokolik olmadığı en azından akşamları komşularının ziyaretine gittiği ve komşuluk teriminin unutulmadığı yıllardan bahsediyoruz, her şeyin kolaya kaçılmadan yapıldığı en azından güzel şeyleri elde etmek için çaba sarfedilmesinin gerektiği yıllardan bahsediyoruz...kaybolup giden acımasızca yitirilen ve sonlandırılan ve bir daha asla ama asla yaşanmayacak güzelliklerden bahsediyoruz..insan gibi insan olduğumuz dönemden bahsediyoruz...biz 80'lerden 90'lardan bahsederken bunları özlüyoruz..aslında biz kendimizi özlüyoruz...

bu arada rc kola içmeyen 80'ler çocugu yoktur sanırım.. bizim okulun kantininde her daim bulunurdu.. tenefüslerde yanında badem yada taç kraker ile falan çok güzel giderdi..

• Şimdiki veletlerin ilerde şuanki filmleri oyunları zart zurtları böyle konulara koyacaklarını düşününce içim bir hoş oldu
  •  Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir

bunun tadını hiç bir sakızda bulamadım bir sakız daha vardı onu daha çok arıyorum , göz yaşartan bir sakızdı kare şeklinde ama yabancı bir markaydı sanırsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicool

off ne yaptın kardeşim bi garip oldum hüzünlendim ya

aynen yaa neler neler varmış bee nerdeyse hepsini hatırlıyorum...
  • quote:

bu arada rc kola içmeyen 80'ler çocugu yoktur sanırım.. bizim okulun kantininde her daim bulunurdu.. tenefüslerde yanında badem yada taç kraker ile falan çok güzel giderdi..

Cam Şişesi vardı kenarı çokgen şeklinde.. Geçen ay arkadaşım USA ya gitti. orda hala varmış ve tadından da birşey kaybettmediğini söyledi neden burda satılmaz bilinmez.. pardon bilinir. Le cola varken RC yi kim ne yapsın mantığıdır sanırım.. bide L.A Gear ayakkablıar vardı.. resim nasıl yükleniyor pek anlamadığımdan yükelmedim amalinki aşağıda.. tabi bu biraz daha 90 lardan ama 80 lerin tadı bambaşka 2000 lerde işe tad kaçtı 2010 dan sonra ise zaten ortada..

http://www.sneakerfiles.com/wp-content/uploads/2009/06/michael-jackson-la-gear-street-magic-high.jpg

•  Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir

Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir

• ha birde 20 yıl sonrasını düşünmek lazım ozamn burda PS3 - 3D LED tv - İ7 işlemcili notbook-Porche panamera-polat alemdar ( Zıpçıktı CAFER yerine ) Ben 10 vs.. resimleri olacak ve şimdinin veledleride bizim gibi hüzünlenip maziye dalacaklar..

• TRT de hatırladığım,
    PAZAR'95 den PAZAR'97 YE KADAR OLAN PROGRAM ( EN AZINDAN HATIRLADIĞIM BU8 KADAR)
    SABHALARI JİMNASİK YAPAN ERSİN VE MELTEM
    ARŞAMA DOĞRU
    ANADOLUDAN GÖRÜNÜM
    MUSTAFA YOLACAN, HALİT KIVANÇ, ERKAN YOLAÇ... EVET-HAYIR...

OOFFF ULAN OFFFFFF.............
  • rezervuar
  • Babam Center Freshleri hep telefonun bi üstündeki rafa koyardı , bazı zaman yoklardım orayı bulurdum , bazen olmazdı.

Elimi uzatırken bu sefer olacak mı diye düşünmek , o tasolar , gözlerim doldu lan.

Şimdi 98(kaç doğumlular görmediyse artık) sonrası asosyaller metin2 knight oynasın dursunlar , 3-5 sene geç doğup neleri kaçırdılar bilseler , bilemezler çünkü biz yaşadık siz metin2 oynarsınız hayal dünyasında sürünürsünüz sonra niye asosyalim ben.

Çok şanslıyız çocukluğumuzu "kanka yorumumu beğensene , o telefondan alcam istiyom onu babama söylicem vurucam kırbacı." diye geçirmemişiz.

• Arkadaşımla geziyoruz... AVM hak getire memlekette adam gibi dükkan bile yok.. Lisedeyiz o dönem.. ve bir gün bir mağazanın vitrininde manyak bir cihaz.. Aynı anda 3 CD çalabilen bir müzk seti ve akabinde bizim yaşadığımız hayal kırıklığı '' olum yalvar yakar ailelere bu müzik setini aldısak bile Aynı anda 3 CD yi nerden bulucaz '' ve elelrimiz cebimizde başımız önümüzde mağazanın önünden çekip gidişimizin resmi

Trt ekranlarında ingiliz partneriyle beraber ingilizce dersi veren çocukluğumuzun online ilk hocası Zülal Balpınar

ziyaretçiler(Visitors).. ne süperdi derilerinin içi yeşildi ve fareleri kuyruklarından tutup ağızlarına atarlardı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elzemsin -- 1 Kasım 2011; 16:08:59 >

• iki veletin 10 yıl sonraki konuşmaları

- lan, eskiden pc lerde hdd diye mekanik bişey varmış, 3,5'' boyutuntaymış
    - hadi len ordan, pckomple zaten 3-5 inç hem pc de mekanik parça mı olur olm. kandırmışlar seni...
    - terabayt diye bi birim varmış olm, buna işletim sistemi nasıl kuruyolarmış anca sığar...

vs. vs. vs... gibi geyikler dönecektir...
  • taso,pokemon ve beyblade de koysaydın keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackdiamond16

iki veletin 10 yıl sonraki konuşmaları

- lan, eskiden pc lerde hdd diye mekanik bişey varmış, 3,5'' boyutuntaymış
    - hadi len ordan, pckomple zaten 3-5 inç hem pc de mekanik parça mı olur olm. kandırmışlar seni...
    - terabayt diye bi birim varmış olm, buna işletim sistemi nasıl kuruyolarmış anca sığar...

vs. vs. vs... gibi geyikler dönecektir...

yada diğer sayfada arkadaşların nintendo gameboy için dedikleri gibi '' I pad II'' çekmecemde saklıyorum hala.....
  • BİZİMKİLERi unutmayalım
  • O cino çikulatadan bulsam alırım şimdi bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chidori -- 1 Kasım 2011; 16:13:21 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.