Şimdi Ara

Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
595
Cevap
69
Favori
80.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

ulan şimdi 2011deyiz. şahsen iyi bir işim param ve arabamda var ama şerefsizimki mutlu değilim. para var ama ruh yok. hiçbirşeyin ruhu yok...80'lerin 90'ların vardı ruhu....bir de o zamanlar zaman yavaş geçiyordu şimdi köpek kovalar gibi ilerliyor zaman..

al benden de o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: caspianborder

kaygusuzlar diye dizi vardı şoray uzun oynuyodu süperdi be abi duygulandım şimdi

kültigin ve çetesi,
  • quote:

Orijinalden alıntı: WinteR

Su tabancası, üçgen atari ve evliya çelebiyi tam nostalji, hele evliya çelebi, yayın saatlarinde yemek olurdu, o gün de mahalle pazarı, yemekte balık, heyt be :)

evliya çelebinin programının adı, az gittik uz gittik idi.. her bölümde türkiyenin bir başka şehrini gezip bize tanıtırlardı.. çocukların oynadıkları oyunları falan gösterirlerdi.. birde bu evliya çelebi ve atı küheylanın bir iksiri vardı. zor durumda hemen bunu içip görünmez olurlardı.. lakin ben bu programın müziğinden acayip tırsardım.. halen daha dinlerken tüylerim diken diken olur..

buyrun programın jeneriği..

• quote:

Orijinalden alıntı: blackdiamond16

quote:

Orijinalden alıntı: caspianborder

kaygusuzlar diye dizi vardı şoray uzun oynuyodu süperdi be abi duygulandım şimdi

kültigin ve çetesi,

mutlaka izlenmeli.. süper yahu..

• En çok bunu özlüyorum.
     Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

O cino çikulatadan bulsam alırım şimdi bile.

cinoyu ben halen alıyorum koli koli, market olmamaya direnen bakkallarda var...
  •  Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir

o zamanların trolleri bile farklıydı be kızlarda bundan vardı ben sinir olurdum buna.

•  Bakan bir pişman bakmayan bin (80'ler 90'lar maziden kalanlar)nostalji içerir
  • quote:

Orijinalden alıntı: freestyle_

En çok bunu özlüyorum.

bizim ordada vardı bu, kavanozla fındık kreması alırdık, gizli gizli yemek kaşığıyla yok ederdim hepsini

• quote:

Orijinalden alıntı: wortexxx

o zamanların trolleri bile farklıydı be kızlarda bundan vardı ben sinir olurdum buna.

dostum süper paylaşım.. o trollerden bende de vardı bir sürü.. lazer zaten her çocugun elindeydi.. başlıklarını değiştirir dururduk hep.. kuru kafalı başlık favorimdi..
    çevirmeli telefon zaten efsane.. bu güzel paylaşımını ilk sayfaya ekliyorum.

• of of of çocukluğuma yolculuğa çıkardın... eline sağlık harika bir koleksiyon olmuş
  • patlayan kolonyoları özledim
  • hepsini hatırlıyorum vay arkadaş

yaşlanıyorum...
  • ne güzel dönemde doğmuşum her 2 kuşağıda yaşadım
  • 96 dogumluyum cogunu biliyorum ama ne yalan soyliyim özlemişim o günleri
  • vay be...
  • güzel günlermiş ya. Resim çizen amcam var sulu göz var leblebi tozu, bilyeler, kames top of of
  • en çok satın aldığım şey çıtıpıtı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thevincent -- 1 Kasım 2011; 17:50:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adibelli

BİZİMKİLERi unutmayalım

pazar akşamları bizimkiler izlemek..ahh ah..o gece pazartesinin okul hazırlığı yapılır, sanki pazar değil de pazartesi yada cumartesi banyo yapsak olmuyormuş gibi illa pazar günleri banyo yapardık.. çocuk kalbimizle kapıcı caferi sever, sabri beye kıl olurduk.. ali desen, bizimle büyüyordu onu gördükçe büyüdüğümüzü hissediyorduk..

• hiç tanımadığınız bir erkek size çiçek verirse.. (bu repliği unutmak mümkün mü)

[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=E7E7BjADSpk&feature=player_embedded#!]

müjde müjde müjde sizeeeeee... (break dans yapan adam hep dikkatimi çekmiştir bu reklamda)

yakalayın yeşil ışığı

dök dök yeee..

hala yerim..

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.