|
Bakan Kacır: BYD ve Chery ile yapılan görüşmeler ileri aşamada (2. sayfa)
-
-
Devletin ne yapıp edip bu tip yatırımları almak için cezbedici teşvikler vermesi lazım. halkın araç tercihi bir noktada ucuzluğa bakıyor ve + vergilerin olmayacağı modeller için tek yol bu. Ya da TOGG'a çok çok daha iyi kampanyalar sağlamaları lazım, tabi ucuz modellerinde çıkartılması gerekiyor.
-
TOGG böyle ihanet görmedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Onlar Türkiye'ye alternatif değil neye göre deniyor? Ortalama pazar rakamlarımız 1 milyon bile değil, senede satılan araç belli. Avrupa'da bir fabrika kuracak olan bir şirket ikinci bir fabrika hemen niye ülkemizde de kursun ki? Türkiye'nin yatırım çekebilmesi için 2,5 milyonluk bir pazara ulaşması gerekli. Bu vergiler ile de bu mümkün olmadığı için yeni fabrika kurulması zor. Olursa iyi olur tabi fakat benim pek inanasım gelmedi açıkçası.
-
Bu adamları da kaçırırlar görür bakın
-
Chery marka diye alanda akıl yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aklını kendine sakla ...
Önünden ye Çin aslanı
Şaka gibi yani cinden gelen araçlara vergi olmasa chery tiggo 7 mesela 1300 yerine 850 bine alacağız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yahu bari toggu ucuza 900 1m e ver de onu alalım desek ona da yok çekiliyor. ötv diye dayattıkları haksız vergiyi bir kaldırsalar yeterli aslında. üret kazan. vergiden kazanma. gerçi üreteceği bütün kurumları kuruluşları sattılar..!
-
O ilk söylediklerin 20 sene önce de yoktu daha kötü durumdaydı ülke...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 19 Mayıs 2024; 7:48:25 >
Kuzum 20 sene önce bu padişah gelmeden önce yaşın gaç bilmem, yaşı evvelsen aç oku öğren, ben ipcu vereyim.
Demireli eceviti domuz köpek bilımum tüm hayvanları olarak çizip karikaturde dalgaya alıyorlardı.
Rahmetli levent kırcada evire çevire parodisini yapardı. Şimdi git o badem bıyıklıya bi yan bak noluyor. Herifin avukatı koç holdingi geçti vatandaştan aldığı parayla.
Ben memlekete masallardaki gibi rüya gibiydi demedim zaten. Eskiyi mumla arıyoruz bu bitik coğrafyada. Zaten hep seçeneklerimiz ölümü görüp sıtmaya allah razı olsun çekmek oldu.
Bilmeden bilirmiş gibi yapma. Kendini tanı. Yaşadığın coğrafyayı tanı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 19 Mayıs 2024; 16:52:31 > -
Çin elektrikli araçları gelirse TOGG biter. Rekabet edemez. Yüksek vergi koyarsa firmalar zaten ülkeye gelmez.
-
Önce konuşmasını öğren...
Hiçümidim yok ama İnşallah yatırım gerçekleşir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X