|
Bakan Karaismailoğlu'dan eSIM açıklaması (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
2020 sonuna kadar İGA'ya 5G gelecekti ne oldu o iş?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 23 Aralık 2020; 16:37:54 > -
En son 2020 ocakta açılacakti 1 yıl geçti -
hasetinden kudur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bireyselde kullanıcıyı çok ilgilendiren bir teknoloji değil.sonuçta mevcut telefonunuzda kaç defa simkart değiştirmeniz gerekti
asıl kurumsal dünyada sahada binlece cihazı olan şirketlere gerekli bir hizmet.bir operatör değiştirmek için binlece cihazı tek tek söküp simkart değiştirmek çok masraflı bir iş.en önemlisi sayaç sahipleri ya da otomotiv firmaları
işin tabi ticari boyutu da var.tüm dünyada global sistemlerde işleyen bir operasyon eSIM.BTK Türkiye'de yerel altyapıya zorladı ve tekelinde tutacak bir yeni bir firmaya verildi.türkiye'de rakipsiz olduğu için işlem bedellerini kendine göre belirleyebiliyor.
-
Rezillik ifşasıdır, beğenin herkes görsün.
1 ay kadar önce yeni telefonumda 2. sim olarak kullanayım dedim ve vodafone e-SIM aldım. Kurdum ve denedim sorun yoktu ancak telefonu sıfırlamam gerekti ve telefon e-SIM ayarların sıfırlanacak operatörü araman gerekebilir dedi. Bende olsun ya arar hallederim dedim, sıfırladım. Sonrasında aktivasyon için verilen kartın tek kullanımlık olduğunu öğrenip kadıköy'deki 3 bayisine gittiğimde öğrendiğim şey, "Bize sadece aktivasyon bilgisi verildi başka birşey bilmiyoruz" oldu. Bunun üzerine çağrı merkezini aradığımda "Henüz çok yeni bir teknoloji hatalar var beklemeniz gerekiyor" olduİ bende neyi bekleyeceğim dedim cevap alamadım. Twitter'dan yazdım "İlgili birime iletildi" dediler ama konuyu anlamadan bayi şikayeti sandılar ve şu anda hizmet veremiyorlar, ama sorunu da çözemiyorlar.
İşin özü adamlar sırf ülkede hizmet veriyoruz diyebilmek için birşey yapmışlar ama altyapı boşta, Kadıköydeki bayilerden biri bana "Yeni bir kart almanız gerekebilir" dedi ve fiyatının 35 tl olduğunu söyledi. Ben sim kartımı kaybetmedim birşey yapmadım, zaten e-SIM'e geçiş için benden 35 tl aldınız daha neyin 35 tl'si deyince sustu kaldı. Size diyeceğim tek şey VODAFONE pişmanlıktır, 2. sim kart bile olsa kullanılmaz bunu öğrendim.
-
Ücretisz olarak aldım vodafondan, siz 35 tl mi ödediniz 🤷🏻♂️🤦🏻♂️ -
normal sim karttan e-SIM geçişi yaparken 35 tl para isteyip geçirdiler hattımı :S
-
Bunu bende gördüm ama Kadıköy bayisi de aynı şekilde fiyat istiyor tek yer değil yani -
Tipik malum parti saldırışı :) -
Para sizin tabi. -
E sim destekleyen yerli t telefon da üretsinler. -
Sınırsız mobil veri paketleri istiyoruz aloooo -
haftaya cuma günü 2021 yılına giriyoruz. halen 2021 paketleri belli değil napayım ben e simi? doğru düzgün internet için 100tl üstü fiyat istiyorlar kimsenin sesi çıkmıyor millet evde internet kullanımı arttı e sim ne ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı sorunu bende yaşadım hocam vodafone pişmanlıktan başka birşey değil.bir daha kullanırmıyım asla.bedava kullandıracaklar yine asla -
Yerli ve milli kelimesinden rahatsız olanları anlamak mümkün değil. Sırf kendi oy verdikleri parti yapmıyor diye hiçbirşeyi beğenmiyor beyefendiler.
-
kullanmam umarım operatörler böyle birşeyi zorunlu kılmaz yerli milli güvenmem
-
E sim vergisi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X