Şimdi Ara

Bakan Uraloğlu, 85 milyonun kimlik bilgilerinin çalındığını onayladı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
3
Favori
7.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

linki var ise özelden gönderebilir misiniz?

• rambetiko R kullanıcısına yanıt
    Size zahmet olacak ama bilgilendirme isterim. Ciddi endişelerim var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Verilerin çalınması başka bişey.
    Adamlar oyuncak etmişler. İstedikleri zaman girip güncelliyorlar bilgileri. Ayrıca sadece güncel verileri almıyorlar. Oraya istedikleri şeyleri de yüklüyorlar. Sadece dosya indirmekten bahsedilmiyor.
    Komple sistemi ele geçirmişler. Okul okumadan diploma alıyorsunuz. Ehliyet alıyorsunuz. ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    Pardus'a ne olduğunu takip etmemişsiniz. Bir süre sonra proje devam etti, şuan aktif bir şekilde dağıtım devam ediyor.

Linux tam olarak Windows ve Macintosh gibi bir işletim sistemide değildir ayrıca. Bahsettiğiniz Pardus bir işletim sistemide değildir.

Bugün bizim kendi işletim sistemimizi yapacağımızı söylemek, Jüpitere üs kurup samanyolu sisteminde UFO sinyali yakalamaya çalışacağız, demek gibidir.

• onu da satmislardir

• haber yalanlandı ama metin akpınar durmuyordu :)

• Vatandaşı olup vergi verdiğim, savunması için askerlik yaptığım ülkem benim kişisel verilerimi bile koruyamayacak kadar acizse vatandaş olmamızın yarardan çok zararı olduğunu göstermez mi? Samimiyetle soruyorum her ay verdiğim binlerce liralık vergiler ne için kullanılıyor?

• Beceriksizler, liyakatsizler ve hırsızların yüzünden ülke yaşanmaz oldu.
    Her boku ye,ye...utanmadan da koltuğu işgal edip ,açıklama yapacak kadar yüzsüz ol. Madem bi iş beceremiyorsun, istifa etsene, suçluları , sorumluları cezalandırsana. Terbiyesizlikten başka bişey değil. Ülke sahipsiz.. Devlet hırsızların ve haramilerin elinde can verdi...

• İstifa duyan var mı?

• Verilerin sağlık sisteminden çalınmış olması bu işin içinde sigorta şirketleri veya bankalar mı var diye düşündürmüyor değil?Malum kredi hayat sigortası vs

• Her dönem kendinizi, vicdanınızı rahatlatmak için ne güzel semboller, figürler buluyorsunuz. Dünya çapında bizde de olan hırsızı, tacizcisi, tecavüzcüsü, katili de mossad ve şeytan konsorsiyumunun personeli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Güvenlik için açık kaynak milyonlarca gönüllü, profesyonel büyük, orta, küçük işletmelerin katkı sağladığı açık kaynak linux çekirdeği, dağıtımlarını, doğru güvenilir yazılımları kullanmak yerine kendi çözümümüzü geliştirmeye çalışmak anlamsız ve çok daha büyük güvenlik sorunlarına kapı açmaya vesile olur.

• aschil kullanıcısına yanıt

evet türkiye şuanda bilişim çağını biraz zor yakalar, gidişat sizinde söylediğiniz gibi... ama şunu da söylemek gerek eğer zamanında yapılan pardus projesi geliştirilmeye devam etseydi en azından devlet dairelerinde kullanılan bir işletim sistemi olurdu ve bu kadar güvenlik problemine yol açmazdı...

• Bilgisayar Bağımlısı kullanıcısına yanıt

hocam türkiyede eğitilmeyi bekleyen binlerce hatta milyonlarca genç beyin var neden olmasın? illa birileri bu iş kotaracak olması ihtimali bile yok mu kafanızda? neden bu kadar ümitsiz fikirleriniz var? nasa da bile çalışan fizikçiler çıkardı bu ülke yazılım anlamında neden çıkaramasın?

Pardus dağıtım olarak devam ediyor. Bu konuda bilgi kirliliği veyahut yanlış anlaşılmalar çok var. Kamu kurumlarında gerçek anlamda kullanıldı, kısmen bazı kurumlar hala kullanıyor olabilir. Pardus değilde, kurumlar istedikleri dagitimlari denediler aslında. Beceremediler diyeyim size. Bizim personelimiz basit uygulamayı kullanmada sorunlar yaşıyor.
    Şuanki kurumdaki personellerin işletim sistemlerinden bağımsız bilgisayar kullanımına yönelik geri kalmışligi var. Böyle bir yapıda hangi sistemi kullanırsanız kullanın veri sızıntılari olması kaçınılmaz. Bu sebeble kamu kurumları veri güvenliğine bütçe ayırıp bu alanda yetkin personel aracılığıyla işlemler yapması şart. Aksi takdirde bu tarz haberlerin sonu hiçbir zaman gelmeyecek.

Ekleme: Eğer, biz işletim sistemi yapacağız bu alanda da yatırım yapıp gerçekten uğraşırlarsa bir vatandaş olarak sonuna kadar desteklerim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • RichesMen kullanıcısına yanıt

Gılışdaroğlu yüzünden.

• Bizim yakınlar Almanya'da çalışıyorlar. 44 yaşında E-Devlet üzerinden Türkiye'ye gelmeden emekli oldular.

Alman iş arkadaşlarına bu güzelliği ve kolaylığı bir türlü onlara anlatamadıklarını ve üzerine de 44 yaşında emekli olduklarını söylediklerinde hadi canım malülen falan mı dediklerini söylüyorlarmış.

Almanya'da bankacılık, maliye vs. gibi resmi işler mektup ile hallediliyor.
    Oğlum ona gelen mektuplardan birini gösterdi mealen diyor ki; Cep mobil bankacılık uygulaması şu şu tarihler arası 15 gün bakıma girecek ve çalışmayacak dediğinde iki elimi başımı tutarken karnımı da da gülmekten kahkaha atarken gördüm.
    Oğlan sonra espiriyi atlattı, olsun baba duman ile haberleşmeden yine iyidir dedi.

Enigmayı bulan bu millet işi iyi biliyor...

• zooght Z kullanıcısına yanıt

Öyleyse durum daha vahim, eyvah ki eyvah

Haberimiz yokken onlarca bakanlık ve kurumdan nelerimiz gitmiştir kim bilir senin dediğine göre

• Ve tarihte ilk kez ,devletin resmi bir kurumu, devletin bakanını yalanladı, sonunda bunuda gördü ülke, hükümet sayesinde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onayladı demek ! TEHLİKELİDİR ! Devlet istediğini onaylar ! Devlet istemiş manasına geliyor!

Devlet kabul etti denilseydi daha ideal ifade ederdi ...

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.