Şimdi Ara

Bakan Uraloğlu duyurdu: “e-Devlet’i ihraç etmeyi planlıyoruz” (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kişisel verilerin korunmasını göz ardı edersek tabiki önde oluruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalınan bilgiler iyi paraya satılmış olmalı ki, trilyon yıllık devlet aklı hemen devreye girmiş.

• Ülkenin sınırı namustur ama başımızdakilerin bunu taktığı söylenemez. Tam tersini düşünüyorlar. Aynı şekilde vatandaşın bilgileri de namahremdir. Bunu da pek umursamıyorlar. E-devlet tamamen kalantor, godoman, hükümetin ağır derece yandaşı olanların senin benim bilgilerime istediği zaman ulaşabilmesi için yapılmış birşey.

Avrupa da böyle üst düzey yetkililer bile senin bilgilerine ulaşamaz. Ama bizim ülkenin vatandaşının bilgileri mafyaların, yandaşların, bürokratların, hackerların ellerinde dolaşıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir Avrupa ülkesi kullanmaz e devleti . Adamlarda kişisel bilgi altın dan değerli ve kanunları çok sıkı . Bizim gibi panellerde herkesin her bilgisi gezemez .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakanlık işi Türksata verir. Türksatta alt şirketlere. Böyle kısır döngü var. Kıbrıs E-devletinin yapımında bir şirkette görev aldığımdan rahatlıkla söylüyorum. O da Türksat üzerinden geçmişti, şaşırılacak bir haber değil.

Görevde yer alanlara yapılan baskıları ben anlatmak istemiyorum. Ekibimdeki kimse o şirkette kalmadı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.