|
Bakan Uraloğlu duyurdu: “e-Devlet’i ihraç etmeyi planlıyoruz”
-
-
puhaaaaa -
Bilgilerinizi tüm dünya'ya sızdırmak için bizden iyisini bulamazsınız
-
İçeriği zaten ihraç edildi arayüzünü de mi ihraç edecekler. -
E devlet gibi bir proje hiç bir batı ülkesinde bile yok yapılmaya kalkışılsa milyar dolar tutabilir . Şu ana kadar Türkiye'de yapılmış İHA ve siha işlerinden sonra en büyük iş bence. Özellikle Türk ve Müslüman ülkelere ihraç hem onları ekonomik olarak geliştirir hem de bizim ekonomimize katkı sağlar. Kazan kazan durumu olur.
İnşaallah başarılı bir anlaşma olur. -
Çok güzel gelişme, dost ülkelere verilebilir. -
Hizmet olarak çok başarılı vatandaş için kolaylık.Tabi limon tipler mevzunun ne olduğunu bilmezler. -
Hangi şanssız ülkeye kitleyecekler acaba -
Kodlar bildiğim kadarıyla kapalı kaynak. İhraç edilirse güvenlik açıkları daha bilinir olabilir. Ben o yüzden pek sıcak bakmıyorum. -
Zaten yaptınız. Herkes her bilgiyi satın alabiliyor -
Tc vatandaşlarının bütün bilgileri 15 yaşındaki çocukların elinde geziyordu zaten boşuna ihraç etmeye calısmayın. Var olan sistemi korumaya çalışın yeter -
E-devlet ile bürokrasi konusunda kesinlikle Avrupa'dan çok çok öndeyiz fakat E-devlet dediğiniz şey zaten bürokrasinin istemesiyle olan bir şey. Öyle iki sunucu kurmakla olacak şey değil; özellikle almanlar kağıt işlerini yokuşa sürmeye bayılıyor.
-
bence büyük bir başarı olur -
"batı ülkesinde bile yok"
Çünkü içerisinde barındırdığı önemli bilgilerin çalınma ihtimali yüzünden o batı ülkelerinde yok. Yoksa yapamadıkları için değil. TC, adres bilgileri, telefon numaraları çok önemli kişisel bilgiler kapsamında ama bizimkiler elden ele dolaşıyor. Bu yorumu yapan biri bu anlattığımı ne kadar anlayabilecek bilemiyorum. -
E-Devlet hizmetini satmayın kiralayın. Bu sayede altyapı ve teknoloji hakkında kimseye "sahiplik" vermemiş olursunuz -
bi onların verilerini sızdırmadığınız/satmadığınız kalmıştı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Shiftlenbik
Çünkü içerisinde barındırdığı önemli bilgilerin çalınma ihtimali yüzünden o batı ülkelerinde yok. Yoksa yapamadıkları için değil. TC, adres bilgileri, telefon numaraları çok önemli kişisel bilgiler kapsamında ama bizimkiler elden ele dolaşıyor. Bu yorumu yapan biri bu anlattığımı ne kadar anlayabilecek bilemiyorum.Şöyle 90 ıq heriflerin ben bilirim havaları beni bitiriyor az buçuk aklınız olsa benim gibi linux konusunda halkı bilinçlendirirsiniz ne hikmetse linux konularında hep ben tek başıma forumda çabalıyorum. Bilgileriniz Windows sunucularına Google sunucularına giderken niye sessizsiniz?
Sony bütün kullacıların kimlik bilgisini sızdırdı Windows wikiliaks konularını okudunuz mu?
Yok. Ama lafa gelince benle aynı düzeyde sanarsınız kendinizi. Engelli yorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Linux Super User -- 18 Aralık 2024; 19:58:35 >
-
Batı ülkeleri kuramayacaklarından değil her türlü sistemin patlatıldığından yapmıyorlar. Tabi türkiyede önemli değil. Gerçektende ne kadar önlem alırsan al bir şekilde giriyorlar. Eski sistem en güvenlisi.
-
Züğürt ağa filmindeki gibi İçindeki marabalar ile birlikte, satlık köy haraptar !! -
edevlet yazısı görünce yakında crack lisi var haberi çıkacak diye korkuyorum
İçeriği zaten ihraç edildi arayüzünü de mi ihraç edecekler.
|
Bilgilerinizi tüm dünya'ya sızdırmak için bizden iyisini bulamazsınız |
E devlet gibi bir proje hiç bir batı ülkesinde bile yok yapılmaya kalkışılsa milyar dolar tutabilir . Şu ana kadar Türkiye'de yapılmış İHA ve siha işlerinden sonra en büyük iş bence. Özellikle Türk ve Müslüman ülkelere ihraç hem onları ekonomik olarak geliştirir hem de bizim ekonomimize katkı sağlar. Kazan kazan durumu olur.
İnşaallah başarılı bir anlaşma olur. |
Çünkü içerisinde barındırdığı önemli bilgilerin çalınma ihtimali yüzünden o batı ülkelerinde yok. Yoksa yapamadıkları için değil. TC, adres bilgileri, telefon numaraları çok önemli kişisel bilgiler kapsamında ama bizimkiler elden ele dolaşıyor. Bu yorumu yapan biri bu anlattığımı ne kadar anlayabilecek bilemiyorum. |
Tc vatandaşlarının bütün bilgileri 15 yaşındaki çocukların elinde geziyordu zaten boşuna ihraç etmeye calısmayın. Var olan sistemi korumaya çalışın yeter
|
puhaaaaa
|
Çok güzel gelişme, dost ülkelere verilebilir.
|
Ciddi ciddi oturup yazmış ya. Yazarken nasıl inandırdın bunları kendine insaf.
|
Zaten yaptınız. Herkes her bilgiyi satın alabiliyor
|
Benzer içerikler
- instagram önbellek temizleme
- whatsapp okundu bilgisi kapatma
- netflix fiyat
- 1 telefonda 2 whatsapp
- amazon drive
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X