Şimdi Ara

Bakan Uraloğlu’ndan düşük internet hızı itirafı: “Birincil sorumlu Türk Telekom’dur” (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
5.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kurumun ya da bu devletin bir yöneticisi sen değil misin neden müdahale etmiyorsun yoksa devlet veya devlet kurumları bir şirkete güç getiremiyormu söz geçiremiyor mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yaşadığım yerde pariste oturur gibi kira ödüyoruz halbu ki bırakın manzarayı vs. fiber alt yapı bile yok. 50 mb internet aldım alt yapım müsait diye 24 ü zor görüyor

• Türkiye’nin 4.5G’sinin Güney Kore’nin 5G’sinden “hızlı” bu cümleye bam güm girdim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Friendlyfire 1

• devlet son hatırladığım kadarıyla tt yi satın almıştı geri. anlaşılan iş yapmıyor sebebiyle arap bir lidere peşkeş çekme hazırlıklarına başlamışlar. bu seferde fiber kabloları söküp satarlar geri vermeden önce Bakan Uraloğlu’ndan düşük internet hızı itirafı: “Birincil sorumlu Türk Telekom’dur” 

• Lexco kullanıcısına yanıt
    Ordan sakal aldılar yoksa niye satsınlar

• Turktelekom yönetim kurulu babanızın çiftliği 5 paraya sattınız 25 paraya geri aldınız az utanma olur insanda

• Krone K kullanıcısına yanıt
    5g gelmeden fiber döşeyip bağlayacaklar milleti avanta alacaklar fibercilerden her türlü bal kaymak yemek dertleri internetten vergi alıp fiyatı artırmaları vs hep doymak bilmeyen gözlerinden Elon Mask internettini bile 2026 ya kadar onaylamıyorlar şam şeytanı bunlar ama kabahat seçmen de hala ayıkamadı. Binaya gigafiber gelsin diye yöneticiye söylüyoruz ne gerek var zarar veriyorlar diyordu gelip bağlanınca çocukları çok memnunmuş bu kafa yok olmadıkça bir yol olmaz.

• BLUE MAnN B kullanıcısına yanıt
    O kafaya zirai ilaçlama fayda etmiyor😕

• nativen N kullanıcısına yanıt
    Japonya 8g testi yapıyor bu çim kafalar hala fiber döşeyemedi hayır kurum içinde zehir gibi insanlar var ama yönetim sıkıntısı var bu siyasilerin yetersizliğinden bu ülke neler çekti çekiyor daha neler çekecek göreceğiz

• daha düzgün 4.5 veren yok geçen avm de ist göbeğinde turk telekomun hıza bakayım dedim 0.5 0.7 mbit. filan 2g bile değil herhaldeBakan Uraloğlu’ndan düşük internet hızı itirafı: “Birincil sorumlu Türk Telekom’dur” 

mobil neti sadece yazım haberleşme amaçlı kullandığım için sıkıntı olmuyor allahtan ev iyi 1000 mbit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Kasım 2024; 20:40:43 >
  • Teknoloji çok hızlı ilerliyor, zamanında yapılan sözleşmeye göre Telekom şartlarını yerine getirmiş olabilir ama şu anki durumda yine de yetmiyor, yöneticilerin ihale edecekleri zamanı da düşünerek ona göre şartların koyulması gerekir, eksik yapılmış ama en azından ders alınmış gibi görünüyor.

• Vatandaşa ihanet edercesine hizmet veriyor. Küfredicem edemiyorum.

• BLUE MAnN B kullanıcısına yanıt
    "Siyasi yetersizlik" çok naif bir tanımlama, sokak ağzında hırsız çok diyorlar halk edebiyatında..😕

• nativen N kullanıcısına yanıt
    Bakan Uraloğlu’ndan düşük internet hızı itirafı: “Birincil sorumlu Türk Telekom’dur”

• Bakan Uraloğlu’ndan düşük internet hızı itirafı: “Birincil sorumlu Türk Telekom’dur”

• ''2026'da imtiyaz sözleşmesinde daha çok yatırım, daha az Hazine'ye pay isteyeceğiz.”

2025/2026 döneminde 1000 TL den aşağı fatura olmayacak olarak yorumladım bunu. Hem yatırım yapacaklar hem hazineye ödeme yapacaklar, para kimden çıkacak TT den mi ? Cevabı biliyorsun :)

• İnsan şunu en başa yazar biz de boş yere masal okumazdık. "Türkiye’nin 4.5G’sinin Güney Kore’nin 5G’sinden “hızlı” olduğunu söyleyen Uraloğlu,"

• Biraz Daha Değil Daha Çoooooook Yapılması Gereken İş Var...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.