AKP'nin aradığı muhalifsin hee :D AKP bir 20 yıl daha iktidarda kalsın istiyorsan ayne böyle devam et. Yargılayacaz asacaz kesecez dümdüz git. Filistin konusunda ölümüne salla. Böyle olunca AKP ve MHP seçmeni ile muhafazakar semen hemen muhalefet oy vermiyormuş öyle bilgi geldi bana. |
Bakan Uraloğlu: Toplumsal hassasiyetimiz dikkate alınırsa Instagram'ın erişim engelini kaldıracağız (3. sayfa)
-
-
ülkenin çok büyük kısmı açlıktan ölme noktasında(emekliler ve asgari ücretliler)
şu noktada kimsenin israilmiş filistinmiş , hamasmış bu konuyu umursadığını bile düşünmüyorum.
-
Tavşan dağa küsmüş, dağın umurunda olmamış muhtemelen. Bağımsız bir araştırma yapılsa Instagram kullanan kitlenin en az %80'inin VPN'ler aracılığıyla yine de girdiğini görürüz. Olan Instagram üzerinden ticaret yapanlara oluyor. Emin olun Meta'nın çok da umurunda değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"Türkiye, Suriye ve İran’daki Kürt kardeşlerimiz için de bu geçerlidir.
Söz konusu ülkelerdeki her vatandaş gibi haklarına kavuşmaları gerekir. Öte yandan bu devletlerde yaşayan Kürt kardeşlerimizin kaderlerine ve geleceğine dair bir karar veremeyiz. Kürtlerin kendileri için uygun gördüğünü şüphesiz biz de kabul ediyoruz.
“Kürtlerin kendi kaderlerini tayin etmeleri onların karar verebileceği bir şey”"
şu açıklamayı yapan adam için yas tutuyorsunuz!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence İnstagram'a göz dağı iyidir. İnstagram, çin'de, Rusya'da boşuna tam engelli değil.
sakın demeyin çin şöyle böyle, evet öyle böyle ama tüm Avrupa ve ABD'de çinde üretim içinde.
Meta, sizleri bizleri yapay zeka destekli olarak manipüle ediyor.
Zamanında Merkel demişti ki : "Bana seçimi facebook kaybettirdi".
-
Hangi suça göz yumulduğu, hangi mesajda ne tarihte olduğuna dair bir satır bilgi yok ama.
İnstagramın İ'si ile İsrail'in İ'si aynı diye kapattık demekten bir farkı yok o açıklamanın.
-
İnstagram 1-2 güne lafa gelir.
Dünya'da 5.sırada ki bir ülkenin lafını dinlemeyi öğrenir.
-
Alıntı
metni:Videonun kaldırılma gerekçesinin bilinmiyor. Haniye hakkında paylaşım olması veya Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın hutbeye kılıçla çıkmış olması ihtimaller dahilinde. Facebook, Instagram ABD menşeili ve merkezli platformlar. ABD nezdinde de ilgili örgüt terör örgütü kategorisinde. İlgili ölen şahıs da haliyle aynı ülke açısından terör örgütü mensubu. Sırf topluluk kuralları oradaki bazı - ABD nezdinde terör içeriği addedilen - paylaşım ve hesaplara uygulanıyor diye keyfi şekilde platforma engelleme yapılmasının aksine esas onlar topluluk kuralları çerçevesinde Haniye/Hamas içeriklerini engelleyerek kendi ülkelerinin resmi Hamas ve Haniye terörist yorumuna ve kendi memleketlerinin teröre karşı hükümler içeren hukukuna riayet ediyorlar.
Daha iyi anlatabilmek için farazi ancak gayet anlaşılır bir örnek verebiliriz. İstanbul merkezli bir Türkgram'ın ABD kanadında ve Amerikan kullanıcı kitlesi içerisinde PKK propagandası yapanların varolduğunu farz edin. Sizce o Türkgram ne yapardı? Elbette Amerikan menşeili Instagram'ın Hamas içeriklerini temizlemesi ve engellemesi gibi bunlara müdahale ederdi. Terör içeriği olduğu için. İnsanlar olaylara hep kendi merkezlerinden baktıkları için anlamıyorlar ve zorla güzellik olabileceğini sanıyorlar.
-
Katalog suçlarından hangisi işlenmiş, bir günün içinde, geceden sabaha hangi suç için uyarmışlar?
Haması terör örgütü olarak tanıyan bir ülkenin firma uygulamasında Türkiye Cumhuriyeti iletişim başkanlığı hesabından taziye mesajı yayımlamaya çalıyorsun ve mesajın kaldırıldığı için devleti firma karşısında taraflaştırıyorsun.
Edit: Yanlış bakanlık isminden dolayı mesaj düzenlendi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 3 Ağustos 2024; 13:14:34 > -
Sanayi ve Teknoloji bakanlığı ne alaka !
BTK Ulaştırma ve Altyapı bakanlığına bağlı...
-
Doğru, haklısınız.
Mesajı düzenledim.
-
Milleti taktıkları yok ideolojilerine göre hareket etmezsen kapatıyorlar
-
Ne için dikkat edeceğim hocam?
Kimin kime sözcülük yaptığı beni gram etkilemez.
Mesajımda bir noktayı yanlış yazmışım, arkadaş da uyarmış, mesaj editlendi, konu bitti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 3 Ağustos 2024; 14:39:10 > -
Benim hassasiyetlerime yönelik bir sıkıntı yaratmıyor Instagram. Sizinkilere yönelik bir sorun yaratıyorsa Instagram kullanmayın. Benim kullanımımı neden engelliyorsunuz?
-
Siz daha bana inanmayın! Sokak köpeklerini sıkaktan toplamayı Araplar rahat dolaşsın diye istiyorlar. Köpek salyası falan Arapların beyaz çarşafına değse mundar oluyorlarmış. Köpekler sokaklardan çekilirse Araplara bütün evleri satacaklar diyorum da aynı Dersimli Kemal olayında olduğu gibi aklınız sonradan başınıza gelecek hepinizin!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gerçekten toplumsal hassasiyet olsaydı yasaklamaya gerek kalmazdı. Hamas'ın mefta lideri toplumumuz tarafından önemsenen biri olsaydı boykot hareketi başlatılır ve Meta geri adım atmak zorunda kalırdı. Yas ilan edilmesine, sela okunmasına rağmen bir avuç radikal islamcı dışında önemseyen yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sen kendini beyaz amerikalı falan mı sanıyorsun? Ne yaparsan yap asla onlara yaranamayacaksın.
kararDört Cumhurbaşkanı Filistin’de savaşmış ülkenin adı nedir? - Yıldıray Oğurhttps://www.karar.com/yazarlar/yildiray-ogur/dort-cumhurbaskani-filistinde-savasmis-ulkenin-adi-nedir-1600733?utm_source=gazeteoku&utm_medium=referral
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X