< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bakan Uraloğlu: Toplumsal hassasiyetimiz dikkate alınırsa Instagram'ın erişim engelini kaldıracağız (4. sayfa)
-
-
En yüksek enflasyonda 5. Sırada olunca instagram korkuyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Enflasyonumuzun haşmeti karşısında Instagram korkudan kod yakmıştır hocam 😂 bu iyiydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ismail haniyye den dolayı instagramın engellenmesini kınıyorum, yapılan katliamları biz paylaşıyordık bir şey olmuyordu instagramda, o zaman instagram birşey demiyordu.
-
Meselenin bir de şöyle bir boyutu var..İnstagramı iyi hoş kapattılar ama milyonlarca insanın kişisel fotoğrafları ve videolarına ulaşmayıda engellemiş oldular.İnsanların fotoğraflarına ve videolarına 'instagram' ulaşabiliyor ama o fotoğrafların ve videoların sahipleri ulaşamıyor.Böyle bir absürt durumda meydana geldi.Bir de profilleri herkese açık olanlar var.Onların fotoğraflarına ve videolarına 'kendileri hariç' tüm Dünya ulaşabiliyor...
-
İnşallah tekrar açmazsınız. Adam olurlarsa belki.
-
Haniye filan umrumda değil. Millete de zorla kimseyi sevdiremezler. Kapalı kalmaya devam edebilir.
Toplumsal hassasiyet; en basit ama gerekli şeyleri bile bir sebepten kapatma, en yoğun dolu saatlerde çalışma ortaya cikma dostlar alışverişte görsün kafasi ve bir metre mekana bile on kişi koyup sorun ilettigindw yetkililere iletirim elde çay kahve kendi bile ne soruna ne söyleyeceğine ne yetkiliye dair şey bilmez , ohoo salla gitsin
Toplumsal hassasiyet Atatürk ve cumhuriyet konularında yok mu? Hergün bir sürü kişi hakaretler yağdırıyor, bunlardan rahatsız olup instagrama başvuruda bulunuldu mu?
Toplumsal hassasiyet derken kendi yandaş ekibini kasdetmiş , üzerinize alınmayın sizi 20 yıldır ipleyen yok...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 4 Ağustos 2024; 11:41:47 > -
Kılıçla hutbe vermek nedir ya gerçekten...
-
Şerli kadınlar gibi. Gider sataşır kocasını kavgaya katar kocası adamı döver sonra buda benim herif şöyle dövdü böyle dövdü diye kendini tatmin eder.
Yok hocam. Bunlara göre toplumsal hassasiyet bir grup ihvancı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1840 -- 4 Ağustos 2024; 13:34:58 >
Bakan efendi senin hassasiyetin umurumuzda değil. Instagram kullanmıyorum ama Filistin'de bile yasaklanmayan uygulamayı yasak kılmak kraldan çok kralciliktir. Son yıllardaki bu arapseviclik nereden geliyor bilmiyorum tek bildiğim şey Arapların Türkleri iğne ucu kadar sevmediği ve umursamadigi.
Burası bir hukuk devleti derken levent kırca aklıma geldi. Aynı sahne. Başlıo gülmeye.
Tahmin ediceniz üzere kırca yaşarken ki toplumla şimdiki aynı değil. O zaman da dolu bi millet değildi türkler. Nitekim o zamanın dinozorları yönetio hala, onlar bu hale getirdi. Ama şimdi daha da boş dahada farkındalığı düşük.
Sınıfsal ayrımı uçuruma dönüşmüş, bananeci, bi sokakta havuz partisi varken yan sokakta akşama kadar it gibi çalışan işçi sınıfı. İçi full artı full sanayici dolmuş meclis.
Sırf duygularınızı tatmin etmek için çocuk yapmayın.
Sermaye, meclis, memur gibi üst tabak sınıf için, depolanabilir, gerektiğinde harcanabilir minik köleler yapmaya devam etmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 4 Ağustos 2024; 13:30:20 > -
Sahsi hassasiyetlerini toplumsal hasssiyet deyip şirinleme çabaları. Her arap öldüğünde yas ilan edip karalar bağlamak zorundamıyız. İsteyen istediği kadar üzülüp isyan edebilir, bunu topluma mal etme hakkını nasıl buluyorlar anlamak zor.
-
Atatürk ve Cumhuriyet değerlerinden ötürü kapatılsaydı bugün bu uygulamayı savunanların alayı '21.yüzyılda böyle olur mu?' derlerdi.Geçmişte youtube PKK videolarını yayınladığı için kapatıldığında birebir bu sözleri söylüyorlardı.
Başka bir yerde söylediğim gibi herkesin hassasiyeti farklı olunca böyle durumların olması çok normal...
-
Abi ben parasını verdiğim internette niye kısıtlanıyorum ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X