|
Bakan Uraloğlu, vergisiz telefon planının ayrıntılarını açıkladı
-
-
hayırlı olsun umarım ihtiyaç sahipleri bir şekilde faydalanır.
-
Yani ben sadece Twitterda böyle haber yapıyorlar sandım meğer burada da. Hemde teknoloji sitesinde. Harika vergisiz amerikan arabası alabilicez. Bize yerli malı telefon demişlerdi amerikan malı arabayı vergisiz veriyorlar. Bir dakika yoksa general mobile olmasın o!
-
İnsanların ne alıp neyi alamayacağına karışan bir zihniyeti isteyen bu milletin kendisi. O yüzden beğenmeme gibi bir şey yok
-
İnsanları z kuşağı ( Zombi kuşağu) diyip koyun sürüsü gibi dar bir alana hapsetmeye çalışan hayattaki amacı her şeyin bir üst modelini almak isteyen şuursuz bir topluluğun onları seçmeye yetmediği için hep beraber şikayet edebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dede17 -- 29 Ağustos 2023; 10:17:56 >
-
General Motor'da güzel modeller var, gençler bi bakın :)
Fıkra gibi ülkeyiz aslında ama içinde yaşamak hoş değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cihazlar bunlar imiş:
Xiaomi: Redmi 9C, Redmi 9T, Redmi Note 10S, Redmi 10 2022,
OPPO: A15, Reno 5 Lite,
Vivo: Y11s, Y21s, Y53s
Samsung: Galaxy A01, Galaxy A21s, Galaxy A30, Galaxy A52, Galaxy,
TCL: 20 SE, 20 E, L7,
Realme: C21, C21Y, C25 Omix: X300, X500,
Tecno Mobile: Camon 16,
General Mobile: 21, Poco C40, Phoenix 5G, 24 Pro
Casper: VIA X30 Plus, VIA M30 Plus
Reeder: S19 Max Pro S
OMIX: X5"
Şunu baştan diyeyim, evet liste gerçekten kötü. Yarı fiyatına bile gençlerin tercih etmeyeceği cihazlar. Fakat şunu da söylemek lazım. Burada amaç maddi durumu sıkıntılı olanların cep telefonu/bilgisayar almalarını kolaylaştırmak. Peki neden sürekli iPhone'un en yüksek modellerini istiyor bu maddi durumu olmayan arkadaşlar? 80 bin liralık iPhone 14 Pro Max'ı 40 bin liraya almayı istiyor. 40 bin lira az para mı?
Tekrar belirtiyorum, liste kötü. Al-Sat hayali kuran gençlerin gözleri yaşlı.
-
Al-sat ın önüne geçmesi için iyi. Bence apple olmamalı idi zaten. Ama yukarıda verilen listenin de olmayacağını size söyleyim çünkü a01-a30-a15-9c-9t gibi modeller üretilmiyor. Bence eğer olursa samsung a54-a34 serisi çok iyi olur. 20bin tl kota konarak zaten bu modeller alınabilir.
-
Toplantı yine yerli üretim düşmanları . . .
-
Hocam sana açıkca soruyorum. Ülkende müthiş bir cari açık var. Daha yine bugün açıklandı. Sen model gözetmeksizin yapsan, 14 pro max oldu mu sana 40bin tl. Bu arada ben de üni öğrencisiyim. 2 yıl sonra satabiliyorsun. Böyle bir şey olduğu takdirde piyasadaki iphone fiyatları yine yükselir. Bence apple olması tamamen gereksiz. Samsung modellerinin 20k ya kadar alınabilmesi en mantıklı tercih. A54-A34 veyahut S21fe
-
Bari a54'u, 34'u falan ekleyin de millet 4 sene kullanabilsin. Yukarıdaki listedeki cihazlar daha şimdiden çöp olmuş, güncelleme destekleri de bitmiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ÖTV şu demek, ey genç sen Hans'ın Bill 'in kullandığı teknolojiyi kullanamazsın, sana lüx, senin seviyen anca buralar!
Ona var buna yok, şu kadara kadar şu kademe bu kadara kadar bu kademe, bunlar matematik bilmemenin sonucu hep. Oysa şunları bir fonksiyona bağlı yapsalar her şey dengeli olur, gerçi ÖTV'nin olduğu bir dünyada denge de yok.
-
Gençlere vergisiz telefon vaadi gençlere bazı markaların ucuz dandik telefonları vaadine dönüştü. Gerçi bu millet bunu hakediyor kendi seçti sonuçta.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dostum sen doğru yazmayı öğren! Yazdığın şeyi bir kaç kez okumak gerekiyor, okulda sana bir şey öğretmediler mi? Bir de gelmişsin laf yetiştirmeye çalışıyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 29 Ağustos 2023; 10:50:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açık Öğretim Lisesi okuyan 48 yaşındaki amcam da yararlanabilir diye yorumladım.
Bunların yaptığı hangi iş gençlere faydalı ki?
Bunların akLINA....
-
Cari açık sadece halka var, koruma ordusuyla gezenlere maalesef yok. Bir çile çekilecekse önce o araç filosunu azaltsınlar daha sonra gençlere gelirler. Ama itibardan tasarruf olmaz!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır bari fiyatı 1000 dolar (si.timinin vergileri dahil) şatış dahilinde olan her telefonu kapsam içinde olsa, belki çoğu telefonun fiyatını da aşağı çekerdi. Beyni yok fikri var projesi. Güleyim mi söveyim mi bilemedim
-
Nasıl yönetilmek istersen öyle yönetilirsin.
-
Bir de cari acikcilar, Mehmet Simsekciler, kemer sikma politikacilar cikti
Kemer sikanin basta hukumet olmasi gerekirken sadece halk kemer sikiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
İnsanların ne alıp neyi alamayacağına karışan bir zihniyeti isteyen bu milletin kendisi. O yüzden beğenmeme gibi bir şey yok
|
Cari açık sadece halka var, koruma ordusuyla gezenlere maalesef yok. Bir çile çekilecekse önce o araç filosunu azaltsınlar daha sonra gençlere gelirler. Ama itibardan tasarruf olmaz! |
Cihazlar bunlar imiş: Xiaomi: Redmi 9C, Redmi 9T, Redmi Note 10S, Redmi 10 2022, OPPO: A15, Reno 5 Lite, Vivo: Y11s, Y21s, Y53s Samsung: Galaxy A01, Galaxy A21s, Galaxy A30, Galaxy A52, Galaxy, TCL: 20 SE, 20 E, L7, Realme: C21, C21Y, C25 Omix: X300, X500, Tecno Mobile: Camon 16, General Mobile: 21, Poco C40, Phoenix 5G, 24 Pro Casper: VIA X30 Plus, VIA M30 Plus Reeder: S19 Max Pro S OMIX: X5" Şunu baştan diyeyim, evet liste gerçekten kötü. Yarı fiyatına bile gençlerin tercih etmeyeceği cihazlar. Fakat şunu da söylemek lazım. Burada amaç maddi durumu sıkıntılı olanların cep telefonu/bilgisayar almalarını kolaylaştırmak. Peki neden sürekli iPhone'un en yüksek modellerini istiyor bu maddi durumu olmayan arkadaşlar? 80 bin liralık iPhone 14 Pro Max'ı 40 bin liraya almayı istiyor. 40 bin lira az para mı? Tekrar belirtiyorum, liste kötü. Al-Sat hayali kuran gençlerin gözleri yaşlı. |
General Motor? Yok Chevrolet.
|
Gerçekten ihtiyacı olan alacak tanıdığım çok başarılı bir öğrenci var 6 senelik redmi telefon kullanıyor her bulduğu prize şarja takıyor telefonu wp den mesaj atması 5 dk sürüyor o derece bu insan için harika bir fırsat a52 yi rahatlıkla alabilecek
80 binlik iphoneyi 40 bine almanın hayalini kuran arkadaşlara geçmiş olsun tabi 40 veren 80 se verir babanıza az daha yalvarın alır zaten |
bu 600 vekile ve emeklilerine harcanan paranın büyüklüğü bütçede delik acacak kadar büyük, kendi kullandıkları cihazları gençlere reva görüyorlar onlardan kesinti yapılsın zaten işe yaradıkları yok hepten masraflar
|
Bir de cari acikcilar, Mehmet Simsekciler, kemer sikma politikacilar cikti
Kemer sikanin basta hukumet olmasi gerekirken sadece halk kemer sikiyor. |
40 bin tl az para tabiki. Devletin 20 kişiden aldığı ek mtv parası. Alırken 50 mislini al. Verirken indirim yaparak ver. Devletin öğrenciye bedava vermesi lazım yerli üretim vs dedikleri telefonları. bide çıkıp burda boş boş konuşuyosunuz.
|
Akp den başka bir hareket beklenmezdi ki
|
Benzer içerikler
- whatsapp sohbet aktarma
- youtube video indirme programı
- reddit video indir
- tiktok para kazanma
- st ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X