Merhabalar arkadaşlar eylül ortasında bir yakınım İtalya'ya gidecek ben de bir telefon aldırmayı düşünüyorum ama çok kararsızım fiyat önemli değil . iPhone'nin yeni telefonu o zamana kadar çıkmaz diye düşünüyorum şimdi
HTC ONE'mı Samsung Galaxy S4'mü iPhone 5'mi sony'i pek sevmiyorum sizin öneriniz 3ünden hangisi ??
ılla bu ucunun areasında ıse tabıkı htc one.
bende öyle düşünüyordum S4 plastik kasa iPhone JOBS's ile birlikte öldü ... ONE baya sağlam duruyor çok hoşuma gitti hayatımda hiç HTC kullanmadım alışırmıyım sizce iPhone 3S ve Galaxy ACE kullandım ace iyiydi ama bi twitter bi facebook yüklüyordum hafıza doluyordu parçaladım onu :) şimdi samsungun kızaklı telefonlarını kullanıyorum tf alana kadar ama bu kızaklılar aceden iyi :)
ust sınıf aldıracaksan xperıa z yede gozardı etme derım bence,ama ılla saydıklarında almaksa nıyetın ozellıkle ıyı ses performansından ve saglam kasa yapısından dolayı htc one oncelıkle tercıh olmalı bana gore.
xperia'yı diğerlerinden farklı kılan özellik nedir ?
su gecırmez ve şık bır kasa yapısı var.nıspeten daha makul fıyatlı.
Ben ONE düşünüyordum ama ürün hatalı geliyor vb. dediler ve eylülün ortasında iPhone 5s çıkacakmış çok kararsızım ben telefonu oyun oynamak , dizi izlemek ve sosyal ortamlarda takılmak için istiyorum .. S4 almayı düşünürdüm ama plastik kasa çok dandik geldi bana ..