Şimdi Ara

LÜTFEN CEVAP..LÜTFEN.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR YGS5'TE 412k dayım, lys1 iyi gecmedi. TM3'ün 140-160k gelmesi kafi olacak benim için, mat olarak 15 işaretledim dogrulugundan emin degilim cogunun. Sizce bu yıl 2016 gibi olur mu ve tm3te 140-160k arasında cok yıgılma olur mu isim zor mudur? Edb:45-40
    Cog:15 seklinde gidiyorum denemelerde

iyi günler. iyi forumlar

• edebiyatta kasabildiğin kadar kas 45-50 edebiyat vurursan zaten işi koparırsın TM3de diye düşünüyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .HOPE.

edebiyatta kasabildiğin kadar kas 45-50 edebiyat vurursan zaten işi koparırsın TM3de diye düşünüyorum ben.

şu an en kötü ihtimal istediğim bölüm özelde zaten burslu 230k, bu mat sınavından sonra korkmaya basladım yapamayan nadir kisilerdenim. sizce zorlar mı ? aslında yapamayacagım sıralama tabii ki degil 130k cepte olması tarafıyım. yıgılma hakkında fikrin var mı bahsettigim sıralama aralıklarında.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ifyouexample

quote:

edebiyatta kasabildiğin kadar kas 45-50 edebiyat vurursan zaten işi koparırsın TM3de diye düşünüyorum ben.

şu an en kötü ihtimal istediğim bölüm özelde zaten burslu 230k, bu mat sınavından sonra korkmaya basladım yapamayan nadir kisilerdenim. sizce zorlar mı ? aslında yapamayacagım sıralama tabii ki degil 130k cepte olması tarafıyım. yıgılma hakkında fikrin var mı bahsettigim sıralama aralıklarında.?

Henüz bir şey söylemek için çok erken olduğunu düşünüyorum o konuda.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ifyouexample

quote:

Henüz bir şey söylemek için çok erken olduğunu düşünüyorum o konuda.

anladım kardes tesekkürler. millet zor diyor ama 60 yapıp 60ı gecemedikleri için zor deniyor derece oynayanlar diyor tabi bunu. yıgılma olacak diye cok korkuyorum 2016daki gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.