Merhabalar Bir iki sorum olacaktı. Ben nisan ayında bakaya kalmış bulunmaktayım yani 2 aydır bakaya durumundayım. Bugün askerlik şubesini aradım ordaki memurun bana dedikleri kesin doğrumudur. Durumumu şöyle anlattım. Şuan bakaya durumundayım fakat u 1 sene içinde askere gitmek istemiyorum ondan dolayı ne yapmalıyım diye sordum oda bana şöyle dedi ; 1-30 haziran arası şubeye gelme dedi. yani bir dahaki dönemide bakaya olarak geçir. temmuz ayında gel dedi, para cezası ödersin dedi birde savunma yazarsın ondan sonra bakayan bir sonraki celbe kadar kalkacak sende o sırada uzaktan eğitime başvurabilirsin dedi. bunu bana direk askerlik şubesindeki görevli memur dedi. hatta oda içerden müdürü ile konuştu. böyle dendi bana. heralde bu doğrudur diye düşünüyom. 2. sorum: 1-2 dönem bakaya kalan kişi kimlik kontrolünde yakalanabilir mi yoksa yakalanma durumu 2. sene bakaya kalanlar için mi ??
bana söylenen de bakaya kalman durumunda yüksek lisansa kabul edilemeyeceğin yönünde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme