|
Bildirim
|
yağ filtresi değişim anahtarım kırıldı. filtrede ters yerde hadi uğraşmayayım deyip sadece yağ ve filtreyi dışarıda değiştireyim dedim. bursa' da belki 10 tane dükkan gezdim, oto yıkamacılar dahil 70TL' den aşağı fiyat veren olmadı ki 50TL' ye tamamdım ben. yakıt, hava filtresi ve buji-buji kablosunu kendim değiştirdiğim halde. insanlar gerçekten garip şantiyede amele sırtında tabiri caizse taş taşıyor günde 8 saat 100 TL için. bu haysiyetsizler 10 dakikalık iş için 50TL' yi beğenmiyor. yüksek bi kaldırım ve 2 adet bordür taşıyla yarım saatimi almadı. üzerinde gidip güzel bi yemek yedim. filtre anahtarıda yanıma kar kaldı. taş yesinler :)
|
Ben bu ustalar sayesinde kendi bakımımı yapar hale geldim. 3 kuruş fazla kazanmak için yapmadıkları hile , söylemedikleri yalan yok. Çok olay yaşadım da bir tanesini yazayım.
Kitapçıkta .... özelliklerini karşılayan yağı kullanın yazıyor. Ben uygun yağı alıp özel servise değişim için gittiğimde senin yağını koyamayız dediler. Siz ne koyacaksınız dediğimde söyledikleri yağ motora uygun özellikte değil. Adamlar hem yanlış yağ koyacak hemde iki katı para alacak. Bunun gibi o kadar çok olay yaşadım ki sonunda elimden gelen herşeyi kendim yapar oldum. Yetkili servisler bundan da beter. 2 yerine 3 kat fiyat çekip baştan savma iş yapıyorlar. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|