Şimdi Ara

BAKIN GÖRÜN ŞEREFSİZLİĞİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • millet hala her duyduğuna inanmaması gerektiğini anlıcak olgunluğa gelmemiş demek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KoLCu_ -- 11 Haziran 2005, 1:41:45 >
  • baslık üslubuna dikkat etmeyi ogrenin artik
    biri bela alır biri kufreder
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcforum

Neyse yazmayacaktım ama yazayim.

Türk telekom kendi abonelerini kendi aralarında 72.000 TL / dk ücrete konuşturuyor.

Turkcell standart tarifede şebeke içi 330.000 TL/dk ya konuşturuyor.

Telsim standart tarifede şebeke içi 220.000 TL/dk ya konuşturuyor.

Avea standart tarifede şebeke içi 120.000 TL/dk ya konuşturuyor

(Standart tarifilerde)

http://www.turkcell.com.tr/index/0,1028,40700,00.html (Standart kullanılan)
    http://www.avea.com.tr/mps/portal?cmd=staticpage&filename=urunlervetarifeler/faturali/standart.html&menustate=1&pagemenu=faturali.standart (Standart Kullanılan)
    http://www.telsim.com.tr/bilgi/AbonelikPaketleri/TelsimIciAvantaj.php (Standart olan)

Ayrıca seçtiğiniz tarifeye göre değişiyor. 3 operatörde de nereyi ararsam aynı parayı ödemek istiyorum tarifesini seçerseniz (Turkcell Bir Fiyat , Aves Tek Fiyat , Telsim Cep To Cep)

Her yeri aramanın aynı fiyat olduğu tarifelerde şu fiyata konuşuyorsunuz.

Turkcell standart tarifede şebeke içi 370.000 TL/dk ya konuşturuyor.

Telsim standart tarifede şebeke içi 360.000 TL/dk ya konuşturuyor.

Avea standart tarifede şebeke içi 355.000 TL/dk ya konuşturuyor

Buyrun bunlarında link'i var.

http://www.turkcell.com.tr/index/0,1028,41100,00.html
    http://www.avea.com.tr/mps/portal?cmd=staticpage&filename=urunlervetarifeler/faturali/tekfiyat.html&menustate=1&pagemenu=faturali.tekfiyat
    http://www.telsim.com.tr/bilgi/AbonelikPaketleri/CepToCep.php

Kontörlü hat kullanıyorsanız bu fiyatların iki misli.

GSM Ve Telekominikasyon alanında lider mobil.gen.ms sitesinin yapımcısıydım.

Lütfen yalan yanlış bilgiler vermeyin.

Ben artık yalan yanlış verilen bilgileri düzeltmekten sıkıldım. Telekom çalışanı değil. Telekom'u hiç sevmem. Ama yiğidi öldür hakkını yeme.

Öncelikle paylaşımı için pcforum'a Teşekkür ediyorum..

Arkadaşlar hala dayanağının ne olduğunu bilmediğiniz uydurma şeylere inanıyorsunuz Son zamanlarda Turkcell'den kaç kişi memnun?? ya da son zamanlarda Turkcell'in abone sayısının ve kullanım oranının ne kadar azaldığının farkında!! Burda turkcell'in para için yaptıklarını yazıcağınıza çıkmış Telekom'a b..k atıyorsunuz.Herkesi biraz daha duyarlı ve dikkatli olmaya davet ediyorum...

• Bilmiyorum aramizda TURK TELEKOM'u savunan, Telekomun gercekten iyi hizmet veridigini gercekten dusunenler varmi.

su asagidaki bilgileri bir kiyaslayin derim, ben TURK TELEKOM ozellesmesin diyenlere.

iste TURK TELEKOM' un kontor atis periyodlari http://www.telekom.gov.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=141

ve iste Bazi Tarife bilgileri. *** (Fiyatlara %18 KDV dahil , %15 Özel İletişim Vergisi (ÖİV) hariçtir. ) ***

Hesaplı HATT 'ta
    ilk 100 kontor icinde
    100 kontorden sonra

Sabitten Mobile (Turkcell, Telsim)
    539.829 TL / dakika
    847.531 TL

Sabitten Mobile (avea)
    580.724 TL / dakika
    911.737 TL

Peki Avea 'dan simdiki tarife ile gorusme ucreti ne kadar.
    Dakikasi 3 kontor yani
    100 kontor yukluyorsan eger 105,000 TL * 3 = 315,000TL /dk TUM TURKIYE
    250 kontor yukluyorsan 92,000 * 3 = 276,000 TL / dk

ve birde TGRT televizyonunda cikan Avrupa icin yapilan reklamlari bir kere olsun izlemeye davet ediyorum.
    Bende Kazara izledim.

almanya'da Bir GSM sirketine abone oldugunuzda size 2 tane NOKIA 'nın son model cep telefonunu veriyor
    ustune ADSL baglantisi veriyor
    ustune ADSL modem veriyor
    ustune bu 2 telefon arasında 0,03 cent e konusuyorsunuz.

Ayda 5€ gibi bir ucret oduyorsunuz.

Turkiye 'de kazık VAR. niye Cunku Tekel, Cunku TURK Telekom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaviAteş -- 11 Haziran 2005, 13:49:37 >

• aslında suç telekomda gsm şirketlerinde falan değil. suç maliyede. telsimin bir üst düzey yetkilisi bir kaç yıl önceki bir cnnturk haber programına elinde belgelerle katılmıştı. onun söylediği: gsm şirketi olan telsime her ödenen 100 tlnin 74 tlsinin maliye bakanlığına gittiği, geri kalan 26 tlnin ise, gsm şirketi ve diğer yan kuruluşlara kaldığıydı. programın sunucusu da "biz %76 olarak hesaplamışız devlete yapılan ödemeleri" diye eklemişti.
  • telekommu?,soygunun baş adresi,size bu ayki fatura detaylarını anlatayım,18 milyonluk konuşma bedeline rağmen 36 milyon fatua geldi,8 milyon sabit ücret,4küsur milyon özel iletişim vergisi,4 küsur kdv,pul parası ıvır zıvır toplam 18 milyon+18 de konuşma=36 ytl..işte size soygun..bunlar HIRSIZ. kimse telekomu savunmasın sinirden çatlayacam.Mesele parada değil,enayi yerine koyuyorlar adamı.Ama mecburuz başka alternatif varmı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkant41
    telekommu?,soygunun baş adresi,size bu ayki fatura detaylarını anlatayım,18 milyonluk konuşma bedeline rağmen 36 milyon fatua geldi,8 milyon sabit ücret,4küsur milyon özel iletişim vergisi,4 küsur kdv,pul parası ıvır zıvır toplam 18 milyon+18 de konuşma=36 ytl..işte size soygun..bunlar HIRSIZ. kimse telekomu savunmasın sinirden çatlayacam.Mesele parada değil,enayi yerine koyuyorlar adamı.Ama mecburuz başka alternatif varmı..

8 milyonluk sabit ücret vergi değil, senin konuşmalarından mahsup ediliyor. yani sen 26 milyonluk konuşunca 8 sabit ücret ve 18 konuşma ücreti geliyor. 4 ytl özel iletişim vergisini ulaştırma bakanlığı, kdv ve pulları maliye bakanlığı alıyor. geri kalanlar fonlara gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonQuichotte -- 12 Haziran 2005, 19:06:52 >
  • +
    suçlu telekom değil devleti soyan şerefsizler , banka hortumcuları. okadar vergi olmasının nedeni boç faiz vs.. herhalde onlarda istemiyorlardır bu kadar vergi alıp küfür yemek.. suçun bir kısmıda bizde.. sen gidip kaçak mal kullanır ,fiş kestirmezsen alışverişlerinde, yada vegisiz mal alırsan devlette böyle alır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KoLCu_ -- 11 Haziran 2005, 23:50:48 >
  • belkı bana inanmayacaksınız ama arkadaşlar bu durum turkcell dede vardı onlara sıkayet maill erı attık ve konusma ucretlerını ındırın yada yenı ucuz tarıfeler cıkartın yoksa topluca dıger opereatorlere gececez dedık ucretlerde kısma yapmadılar ama 100 kontor yukleyen herkese 30 kontor gıbı avantalar vermeye baslanıldı ..dıyecegım buna benzer bır uygulama telekomada yapılabılır ama rakıbı olmadıgı ıcın pek fayda edecegını dusunmuyorum acıkcası..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PijaJE
    +
    suçlu telekom değil devleti soyan şerefsizler , banka hortumcuları. okadar vergi olmasının nedeni boç faiz vs.. herhalde onlarda istemiyorlardır bu kadar vergi alıp küfür yemek.. suçun bir kısmıda bizde.. sen gidip kaçak mal kullanır ,fiş kestirmezsen alışverişlerinde, yada vegisiz mal alırsan devlette böyle alır..

bu bir kısır döngü; döngünün başlangıcı ödenen vergilerin yerinde kullanılmadığı inancının yeşermesi, ki bu inanç padişahların zevk alemlerinden itibaren başlamış. sahtekarlığın, kamu malını yiyip tüketmenin üst düzeyler tarafından yapıldığı inancı, bu olayın meşru olarak bilince yerleşmesine yol açıyor ve bir süre sonra herkes birden hırsızlaşıyor, tabii tencere dibin kara seninki benden kara hesabı bu ahlaki yozlaşma ahlaksızlık olarak görülmemeye başlıyor.
    Döngünün boyutlarının artmaya başlaması ise, doğru harcanmadığına inanıldığı için devlet eliyle soygun olarak görülen vergi oranlarının artmasıyla oluyor. Vergi oranı arttıkça vergi kaçırma da artıyor. Vergi kaçırma arttıkça bu işten zenginleşenler diğerlerinin iştahını kabartıyor. Vergi arttıkça yoksullaşma tehlikesine girenler mecburen vergi kaçırıyor, gitgide bu iş ticaretin temel kuralı haline geliyor. Tüketiciler de bitçeleri nedeniyle vergisiz ürünlere yöneliyor, bazen devletin bazı birimleri de buna destek oluyor (Bazı ekonomistlere göre 250 milyar dolarlık piyasa büyüklüğü olan Türkiyede yıllık 100 milyar dolarlık kara para girişi var, devlet bu paranın sürekli gelmesini sağlamak için kayıtdışını kayıt içine alamıyor)
    Bu şekilde vergi kaçırma arttıkça vergi gelirleri azalıyor, azaldıkça vergi oranları artıyor, arttıkça kaçırma da artıyor vs vs.
    Gelirler dengesiz ve tahminlenemez hale gelince de dış borç mecburileşiyor, faiz döngüsü başlıyor ve vergi ihtiyacı yine artıyor.
    Türkiyenin ilk dış borcu ise padişahın orduyu ıslah edecem diyerek avrupadan kredi alması ve bu parayı Dolmabahçe sarayını yapmak için kullanması. o tarihten bu yana borç faizi ödüyoruz.

• çözümü ev tel kullanmamak en azından ben kullanmıyorumm :) cep tel neyimizi yetmiyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.