>EV TELEFONLARINI KAPATMA ZAMANI MI GELDI YOKSA?? >> Siz hala "ALO" diyor musunuz?????????? >> >> EKONOMIST DERGISINE GORE TURK TELEKOM UCRETININ >> DAKIKASINI 81.400 TL YAPMIS. BU RAKAM NEREDEYSE >GSM SIRKETLERININ >> KENDI ARALARINDA ABONELERINE UYGULADIGI FIYAT OLAN >99.846 TL'YE >> EŞİT HELE; EGER EVDEN CEP TELEFONUNU >ARIYORSANIZ TELEKOM >> DAKIKASI 407.000TL OLUYOR. >> OYSA GSM SIRKETLERI KENDI HATLARI DISINDAKI >> GORUSMELERDE DAKİKA ÜCRETİ OLARAK >297.521 TL UYGULUYOR >> TELEKOM'U PROTESTO EDELIM!.. ÜLKEMIZDE APTAL >> YERINE KONMAYA DEVAM EDILIYORUZ. >> LUTFEN MESAJI GONDEREBILDIGINIZ KADAR COK INSANA >> ULASTIRIN
Nasil bir hesaplama Oldugunuda aciklarmisin dostum...
quote:
Orijinalden alıntı: AIRBOSS
Nasil bir hesaplama Oldugunuda aciklarmisin dostum...
vallahi merak ettim yani
quote:
Orijinalden alıntı: thykee
vallahi merak ettim yani
Alıntıları Göster
Anlaşıldığ üzre banada mailden geldi.Göründüğü gibi işte...
quote:
Orijinalden alıntı: cRzYsLcK1
Anlaşıldığ üzre banada mailden geldi.Göründüğü gibi işte...
Alıntıları Göster
yaparv yapar tt yapar
quote:
Orijinalden alıntı: TOMASİNO
yaparv yapar tt yapar
Alıntıları Göster
tekelcilik böyle oluyo. isterasen hattını kapat
quote:
Orijinalden alıntı: yucel2yucel
tekelcilik böyle oluyo. isterasen hattını kapat
Alıntıları Göster
kullanmakta zorunlusun başka yoluın varmı yok ee napabilirsin kaç kişiyle protesto edebilirsin sölermisin
kullanmakta zorunlusun başka yoluın varmı yok ee napabilirsin kaç kişiyle protesto edebilirsin sölermisin
Alıntıları Göster
Başka çare olmadığına göre TTyi kullanmaya dewam
quote:
Orijinalden alıntı: @volki@
Başka çare olmadığına göre TTyi kullanmaya dewam
Alıntıları Göster
bu konu daha önce konudışındada tartışıldı ama yapacak bişi yok
quote:
Orjinalden alıntı: cRzYsLcK1
>EV TELEFONLARINI KAPATMA ZAMANI MI GELDI YOKSA?? >> Siz hala "ALO" diyor musunuz?????????? >> >> EKONOMIST DERGISINE GORE TURK TELEKOM UCRETININ >> DAKIKASINI 81.400 TL YAPMIS. BU RAKAM NEREDEYSE >GSM SIRKETLERININ >> KENDI ARALARINDA ABONELERINE UYGULADIGI FIYAT OLAN >99.846 TL'YE >> EŞİT HELE; EGER EVDEN CEP TELEFONUNU >ARIYORSANIZ TELEKOM >> DAKIKASI 407.000TL OLUYOR. >> OYSA GSM SIRKETLERI KENDI HATLARI DISINDAKI >> GORUSMELERDE DAKİKA ÜCRETİ OLARAK >297.521 TL UYGULUYOR >> TELEKOM'U PROTESTO EDELIM!.. ÜLKEMIZDE APTAL >> YERINE KONMAYA DEVAM EDILIYORUZ. >> LUTFEN MESAJI GONDEREBILDIGINIZ KADAR COK INSANA >> ULASTIRIN
bu mesaj TURKCELL den mi geldi yoksaa
quote:
Orijinalden alıntı: celenlee
quote:
Orjinalden alıntı: cRzYsLcK1
bu mesaj TURKCELL den mi geldi yoksaa
doğrudur telekomdur yapar böyle şeyler ama bazıları forumda mesaj atıyorlar telekomu bu kadar eleştirmeyin diye nesini eleştirmeyelim ya tamamiyle soytarılık hiçbir işi doğru dürüst yapmıyolar acaba bakan bey ne diyecek bu işlere yok santral yok bilmem ne açılışına katılıyo ya bide bunlara baksın
quote:
Orijinalden alıntı: NetMark
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
ne yapak elimiz mahkum malum yerimiz gardiyan mecburi tt yi kullanacaz başka yolu yok
quote:
Orijinalden alıntı: HoLoCouST
ne yapak elimiz mahkum malum yerimiz gardiyan mecburi tt yi kullanacaz başka yolu yok
Alıntıları Göster
Bu devlet kurumları da iyice çıldırmaya başladı.
Maliye Bakanı açıklama yaptı;Bu ay kar ettik.Yeni vergi koymayacağız. Ancak fazlasıyla geri alıyorlar
Önce Telekom zam yaptı,şimdi de ÖSYM bazı adaylara sınav giriş belgesini göndermiyor.
Sebebi ise kimliği gelmeyenlerin yeni kimlik çıkartmasını sağlayıp,bu adayların Ziraat Bankası'na 3,5 YTL yatırmalarını sağlamak.
Ben az önce 3,5 YTL yatırdım ve bankadaki memurun dediğini yazıyorum.
"Sadece bugün ÖSYM nin gelmeyen kimlikler yüzünden hesabına 20000 YTL yatırıldı"
ÖSYM nin kimlikleri kasıtlı olarak göndermediği belli.
quote:
Orijinalden alıntı: Saltuk
Bu devlet kurumları da iyice çıldırmaya başladı.
Maliye Bakanı açıklama yaptı;Bu ay kar ettik.Yeni vergi koymayacağız. Ancak fazlasıyla geri alıyorlar
Önce Telekom zam yaptı,şimdi de ÖSYM bazı adaylara sınav giriş belgesini göndermiyor.
Sebebi ise kimliği gelmeyenlerin yeni kimlik çıkartmasını sağlayıp,bu adayların Ziraat Bankası'na 3,5 YTL yatırmalarını sağlamak.
Ben az önce 3,5 YTL yatırdım ve bankadaki memurun dediğini yazıyorum.
"Sadece bugün ÖSYM nin gelmeyen kimlikler yüzünden hesabına 20000 YTL yatırıldı"
ÖSYM nin kimlikleri kasıtlı olarak göndermediği belli.
ÖYLE ABARTILACAK BİR DURUM YOK NORMAL TELEFONLAR HALA ÇOK CAZİP
HATA SİZDE YANLIŞ HESAPLIYORSUNUZ
Alıntıları Göster
Ne bizi kardeşim yazıda ne yazıyo ekonomist dergisi diyo
quote:
Orijinalden alıntı: cRzYsLcK1
Ne bizi kardeşim yazıda ne yazıyo ekonomist dergisi diyo
Alıntıları Göster
tt soyuyo milleti arkadaşlar. benim birçok arkadaşım şirket hattı olayına bedavaya konuşuyo aveada. birçok akrabalarında da sabit telefon yok zaten. aylık ücret var 7 milyon mu ne tamam işte. sen hiç konuşmasan alıyo tt 7 milyonu zaten...
quote:
Orijinalden alıntı: catalyst
tt soyuyo milleti arkadaşlar. benim birçok arkadaşım şirket hattı olayına bedavaya konuşuyo aveada. birçok akrabalarında da sabit telefon yok zaten. aylık ücret var 7 milyon mu ne tamam işte. sen hiç konuşmasan alıyo tt 7 milyonu zaten...
Alıntıları Göster
e tabi kimse dakka başı ücretlere bakmıyo adamlarda bizi kazıklıyo...
quote:
Orijinalden alıntı: NetMark
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: pcforum
Neyse yazmayacaktım ama yazayim.
Türk telekom kendi abonelerini kendi aralarında 72.000 TL / dk ücrete konuşturuyor.
Turkcell standart tarifede şebeke içi 330.000 TL/dk ya konuşturuyor.
Telsim standart tarifede şebeke içi 220.000 TL/dk ya konuşturuyor.
Avea standart tarifede şebeke içi 120.000 TL/dk ya konuşturuyor
Ayrıca seçtiğiniz tarifeye göre değişiyor. 3 operatörde de nereyi ararsam aynı parayı ödemek istiyorum tarifesini seçerseniz (Turkcell Bir Fiyat , Aves Tek Fiyat , Telsim Cep To Cep)
Her yeri aramanın aynı fiyat olduğu tarifelerde şu fiyata konuşuyorsunuz.
Turkcell standart tarifede şebeke içi 370.000 TL/dk ya konuşturuyor.
Telsim standart tarifede şebeke içi 360.000 TL/dk ya konuşturuyor.
Avea standart tarifede şebeke içi 355.000 TL/dk ya konuşturuyor
Ayrıca seçtiğiniz tarifeye göre değişiyor. 3 operatörde de nereyi ararsam aynı parayı ödemek istiyorum tarifesini seçerseniz (Turkcell Bir Fiyat , Aves Tek Fiyat , Telsim Cep To Cep)
Her yeri aramanın aynı fiyat olduğu tarifelerde şu fiyata konuşuyorsunuz.
Turkcell standart tarifede şebeke içi 370.000 TL/dk ya konuşturuyor.
Telsim standart tarifede şebeke içi 360.000 TL/dk ya konuşturuyor.
Avea standart tarifede şebeke içi 355.000 TL/dk ya konuşturuyor
Kontörlü hat kullanıyorsanız bu fiyatların iki misli.
GSM Ve Telekominikasyon alanında lider mobil.gen.ms sitesinin yapımcısıydım.
Lütfen yalan yanlış bilgiler vermeyin.
Ben artık yalan yanlış verilen bilgileri düzeltmekten sıkıldım. Telekom çalışanı değil. Telekom'u hiç sevmem. Ama yiğidi öldür hakkını yeme.
+1
Alıntıları Göster
Telekomde bugünlerde hiçbir fiyat ayarlaması yapılmadı. Ekonomist dergisinin hangi sayısında yazmış, neye dayandırmış bu bilgileri buraya yazılmamış. Kaynaksız "sallama bilgilerle" milletin kafasını bulandırmayalım lütfen...