Şimdi Ara

Bakın işte şu resimden utanıyorum. (EDIT Geldi!) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
6
Favori
33.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
563 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hay ağzına sağlık kardeşim. Şimdi sayende aklıma geldi. Yok kitap çok pahalı yok tiyatro çok pahalı diye dolanırlar etrafta.Ama iş futbola gelince 100 liralık biletleri, 1000 liralık kombine biletleri koşa koşa alırlar.Digitürkler taktırılır evlere her ay 50 liralar verilir.Bu paralar boşa değil ama kitaba verilen para her daim boşadır. Çocuğu gidip 20 liralık kitap istemeye çekinir böylelerinden. Her şey ülkemizde çok pahalı,bunu tartışmıyorum burada. Ama kitapların tiyatroların pahalı olmasının sebebi sadece dolar vs değil. Fazla talep olmadığı için kâr edemeyip fiyat arttırıyorlar.Kısacası ülkedeki mâlum insanlar sayesinde gelişmeye çalışan kesim de arada kaynıyor.Sadece kendilerine değil bir de bütün topluma zarar saçıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hâla "sizene kardeşim isteyen istediğini izler, herkes kendini mi geliştirmek zorunda, ABD ye bak bakim orda herkes basketbol konuşuyor" tarzı yazanlar var.

Böyle yorum yazanlara bir şey anlatamayız zaten. Direk savunma moduna geçtikleri için bir şey anlayamamışlar. Uğraşmayın arkadaşlar bunlara bir şey anlatmaya. Boşuna demiyoruz DH Türkiye'nin özeti diye.

• Zavallı insanlar için yazmayı bıraktım ama senin için yine de post atmak istedim. Bunuda farkındalığını desteklemek için yazdım. İyiki varsınız ve bizleri yalnız bırakmıyorsunuz...

• İnsanlar nasıl ezikse artık kendine idol buluyorlar bu survivor'dan.
  • Bir insanın Survivor izlemesi zaten ayrı skandal da , burda gelip savunması apayrı bir trajedi Kudurun "Genel İzleyici"ler.
  • Bu sezon hiç izlemedim ama acun programı kötüye kullandırtıyor yoksa izlenebilirdi.
  • Bu benim kendi şahsi görüşüm, bana göre futbol izlemek, maçtan sonra tvlerdeki yorumları izlemek çok saçma. Adam 90 dk bi fiil koşucak sen karşısında onu izliceksin, sen sadece izlediğinle kalıcaksın ama trilyonları atıcak cebine. Maçtan sonraki tv lerdeki yorum yapanlarıda anlamıorum tamam teknik direktörlere belki bi yararı olabilirde bana bi yararı yokki olmuş bitmiş bir şey için tartışmak çok saçma geliyo bana. Survivor bi kaç kere gözüme takıldı oturupta izliyim demedim kavgalar, küfürler, didişmeler nedir yani bu izleyene ne faydası var hiç bi faydası yok ha bana var faydası diyen biri varsa çıksın söylesin bizde bilelim. Kendime yararı olmayacak şeylerle hayatta işim olmadı boş muhabbet.
  • TheDenier kullanıcısına yanıt
    Bilginin fazlası , bilgi fanatizmi tek zararsız şeydir benim görüşümde.

Ben çok bilgili bir insan değilim , ancak bilmediğim çok şeyin olduğunu kabul etmek hayatımızın sınırlı olduğunu bilmek ve her şeyi öğrenemeyecegini bilmek kabullenmek de iyi bir şey.

Bir de hiçbir şeyi bilmeyen ama her konuda kendini bilge sanan cahiller var. Onlardan utanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 18 Haziran 2017; 22:31:47 >
  • Gençliklerini Survior izlemekle geçiren bir yeni nesil ortaya çıktı, aynı şeyi saatlerde defalarca gösteren programı izledikleri yetmezmiş gibi forumda bir o kadar saat zaman onu konuşuyorlar, muhtemelen ilerde çocuklarına da Survior'ı anlatırlar.
  • Tonlarca boş konu arasından böylesine önemli bir mevzunun tartışılmasına sevindim.

23 yaşındayım ve çok şükür Tv izlemiyorum ve eksikliğini hiç hissetmiyorum. Kendime hiçbir faydası olmayan şeylerden de uzak duruyorum. Facebook kullanmayı da yıllar önce bıraktım, her yerde aptal aptal paylaşımlar, sözde komik resimler vs midemi bulandırdı.

Teknolojo insanları yozlaştırdı maalesef.

• sonuna kadar katılıyorum bende aynı resmi görmekten sıkılmıştım ne girsem stabil konular sabit insan ister istemez bi yerden sonra sıkılıyor bu durumdan aynı şeyden bende şikayetçiyim :)

+1
  • 3 yıl oldu milli maç dışında toplasan 10 defa açmamışımdır televizyonu. Televizyon gerçekten sizi uyutuyor, başkalarının ne izlememi istemesine karar verdirtmiyorum, ne istiyorsam bilgisayarımla onu yapıyor, onu izliyorum.

Büyük alışkanlık biliyorum ancak artık elinizin altında bu kadar teknolojik alet varken televizyonu bırakmak eskisi kadar zor değil. Deneyin.
  • Küçükken mahallede 1-2 kere maç yaptım top oynadım. Baktım sarmıyor boncuklu tabancalarla bilmemneyle atış yapmaya başladım (yaş 7-8) arkadaşlarım katilmisin bilmemne derdi. 20 yaşıma girdim şu an onlar halısahada birbiriyle kavga edip sakatlanırken ben hala atış yapıyorum(işi büyüttük. otomatiği pompalısı havalısı derken ev cephanelik oldu). Toto sıkıştığında seni kaleye çektiğin şutlar değil hedefe yaptığın atışlar kurtaracak.
  • Bakın işte şu resimden utanıyorum. (EDIT Geldi!)

Asıl bundan utanın kim yaptı bunu

Önce tribüne oynamayı bırak.

Yazdığım mesajı oku. Sonra da okuduğunu anlamaya çalış.

Benim derdim bahsettiğin konular değil.

Evet, haklı olduğun yerler var da bu sanki sadece bizim ülkemizde oluyor gibi davranman saçma.

Yav bizim insanımız böyle bizim ülkemiz böyle yok o yok bu.

Anca eleştiri. Önerin nedir, bu konuda bir uğraşın var mı?

Varsa onları söyle insanlara katkın, faydan olsun.

Kuru eleştiri en kolayı, insanın işine yaramaz.

5 aydır Polonyadayım. Buradaki gençlerin tek bildiği konu içmek sevişmek ve yine içmek.

Bulunduğum yer Chopin'in doğduğu yer lakin birkaç klasik konser dışında çok denk gelmedim.

Sinema kültürü yok denecek kadar az.

Tiyatro konusundan emin değilim ama insanların deli gibi gittiğini söyleyemem.

Cuma ve cumartesi 7den 70e herkes bar ve clublarda çılgınlar gibi içip sokak ortalarında sarhoş sarhoş gezmekten başka bir muhabbeti yok.

Yani gel gelelim, işe bizim insanımız bizim ülkemiz şöyle işte böyle işte yok kötü yok berbat diye girersen başta hata yaparsın.

Yıkıcı değil, yapıcı eleştireceksen bir işe yarar.

Ayrıca benim hakkımda yorum yapma gibi bir hataya hiç düşmeyin. Çıkamazsınız, lütfen.

Bu hayatta herkes kendinden sorumludur.

Kimse de kimseye ben bu kadar edebiyat bilirim şu kadar tiyatroya gidip şu konuları tartışorım minavalinde bilmişlik taslayamaz. Taslayan insan cahildir, konuşulmaz.

Eyvallah.

• Elestiriyi güzel yapmıssın iyi hos da bu milletin algısını degistiremessin ama emek harcamıssın tbrkler

Ne güzel demişsin ağzına sağlık fanatizm bir hastalıktır kişinin bir yere aşırı bağlanma ve kendini kabullendirme isteğinden süregelen bir psikolojik problemdir ve üzülerek söylüyorum bizim toplumda her türlü dalın bolca fanatiği mevcuttur ayrıca futbol ayrı bir vakadır afyondur oynayan değil izleyen için,topçu adam aldığı paraya bakar peki holiganın bu duruma gelmesindeki sebep nedir derince analiz etmek gerekir.
    Velhasıl kelam kendinize sizi geliştirecek bir uraşı edinin ve her dalda değil tek dalda kendinizi geliştirmeye bakın sağlıcakla kalın

Dipnot: Bu bizim özeleştirimizdir asla yıkıcı olarak görmeyiniz , bu hastalık hemen hemen tüm toplumlarda az çok mevcut ancak kişi kendini düzeltecek ki dış dünyayı eleştirebilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Striknin -- 19 Haziran 2017; 1:17:11 >
  • 40 yaşında bir ihtiyar olarak şunu söyleyebilirim: Öyle boktan şeylere boşuna hayatımızı harcıyoruz, tüketiyoruz en güzel zamanları. Sonra dönüp boktan hayatımıza isyan ediyoruz. Bu döngü devam edip gidiyor. Aziz sancar son konuşmasında ne kadar haklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.f.y. -- 19 Haziran 2017; 1:29:26 >
  • Tom Waits kullanıcısına yanıt
    Okuduğunu anlama konusunda sorun sende gibi. Aç 1. sayfayı tekrar oku benim mesajım eleştiri değil zaten direk önerinin kendisi. Biraz titreyip kendinize gelmenizi, kafanızı daha işe yarar şeylere yormanızı önerdim. Spesifik şekilde biriniz nükleer fizikle diğeriniz moleküler düzeyde enerji transferiyle uğraşsın diye direktif verecek değilim heralde.

Bir kere şunu bırakmalısın, doğru olmayan örnek verilerek fikir çürütülmez. Polonyalının içip sevişmesi bizim "he iyi ya her böyle sorun yok" diyip devam etmemize neden olmamalı. Banane ne b*k yiyorsa yesin. O gitmesin tiyatroya o gitmesin konserlere AMA SEN GİT. İYİ OLANI AL GERİSİNİ KOYVER GİTSİN. İYİ BİR ŞEY YAPIYORSA ONU ÖRNEK AL.

Eleştirmeden bir santimetre ilerleyemeyiz. Bir şey KÖTÜ ise bal gibi de eleştiririm hele ki bu benim vatanımla ilgili ise kesinlikle eleştiririm. Mükemmel kavramı dünya üzerinde yok.

YAPICI OLSUN OLMASIN, BAK HİÇ BEKLEMİYORDUM BU KONUNUN BU KADAR TUTACAĞINI, AMA KONUYU ZİYARET EDEN ONBİNLERCE KİŞİDEN 1 TANESİNİN BİLE KAFASINDA KIVILCIM ÇAKABİLDİYSEM KONU AMACINA ULAŞMIŞTIR BANA GÖRE. Ölenler ölsün kalan sağlar bizimdir.

Gel gelelim şunu da demeden geçemeyeceğim ki, benim hakkımda yorum yapma hatasına düşmeyin çıkamazsınız kısmına çok şaşırdım. Neden böyle bir şey söyledin hiçbir fikrim yok. Herkes eleştirilebilir doğru anladıysam kendini iyi savunacağını düşündüğün için çıkamazsınız dedin, emin ol sende de bir hata bir yanlış davranış bulmam 2 dakikamı almaz, kaldı ki bu cümlen bile çok yanlış bir eleştiriden kaçma duygusu.

Hakaret edeceksek kalsın.

Yapıcı falan anlamam lafı, az çok fikir sahibi olmamı sağladı zaten.

Ciddi anlamda okuduğunuzu yorumlama sıkıntınız var.

Kitap okuyun, lütfen.

Size iyi forumlar.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.