Şimdi Ara

Bakın işte şu resimden utanıyorum. (EDIT Geldi!) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
6
Favori
33.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
563 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Seviyeni belli ettin, bende bunu bekliyordum.

Devam cahil kardeşim, böyle devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • televizyonla o kadar aram yoktur fakat futbola ilgim vardır, o da transferleri her gün konuşacak kadar değil, fakat ne yazık ki hala kendimi geliştirecek doğru dürüst birşeyler bulamadım, kitap olur, film olur, bilim olur, matematik fizik olur, bilgisayar yazılımı olur, bilgisayar görsel efekt olur, elektronik müzik olur bu konularda kendimi geliştirmek istiyorum ne bi müracaatım ne de icraatım var ve her günüm bir hayli boş geçiyor, lütfen bana bi çare!
  • Tom Waits kullanıcısına yanıt
    Benim seviyem belli anlayana, lütfen konudan çık. Benim paylaştığım resimdeki konulardan birisine git orada daha ilgini çeken şeyler var.
  • Futbol konuşmak beni rahatlatan bir eylemdir hoşuma gidiyor. Bir çok konuda kendimi geliştirmeye devam ediyorum ve futbol konuşmak bunu engellemiyor, bazen bana da gereksiz gelse de bu benim hoşuma gittiği için konuşmaya, tartışmaya, transferleri takip etmeye devam ediyorum. Sırf bu konuları göstererek bir genelleme de bulunmak yanlış bir çıkarımdır. Kendine aşılaman gereken önemli şeylerden birisi de bu da dahil her türlü genellemelerin yanlış olduğudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 19 Haziran 2017; 3:46:55 >
  • TheDenier kullanıcısına yanıt
    Peki, son olarak. Sizin gibi aydın ve bilgi küpü birisi! insanlara nasıl yaşayacakları konusunda yol gösterirken en azından dil kullanımı ve imla kurallarına dikkat etmeli diye düşünüyorum.

Bu biraz şeye benziyor, her haltı yiyen ama müritlerine ahlaklı, düzgün ve iyi insan olmayı öğütleyen tarikat liderleri gibi. Zaten müritleriniz de hazır, düşünmekten ve kendi fikrini ifade etmekten aciz insanlar, ki toplumun geneli böyle, bu gibi konularda hemen kralcı oluverirler.

Önce bir imama bakın arkadaşlar, ona göre yolundan gidersiniz.

Bu arada, konumdan çık nedir?

• Tom Waits kullanıcısına yanıt
    Canım arkadaşım uzatma istersen? Kendi kafanda nasıl bir dünya yaşamak istiyorsan onu yaşa benim sözüm anlayanadır sen anlamıyosan keyfin bilir. Aydın ve bilgi küpü olduğuma dair bir tane cümlem yok ortaya laf uydurup çarpıtma.

Ortalığı karıştırmaya gelmişsin, kalabalık yapma sen bari çık, demek oluyor o.
  • Arkadaş yazısında sonuna kadar haklı kendisini tebrik ediyorum .

Bende sporsever bir insanım , basketbol ve futbolu takip ediyorum . Fenerbahçe ve Los Angeles Lakers takımlarına çok bağlı bir taraftarım .

Herşeyin dozunu ayarlamak gerekiyor . Taraftar olan insanların kendi hayatını unutup sadece o hayata dalıp , vaktini bir tek onunla öldürmemesi gerekiyor . İnsanlar kendi hayatını yaşayıp , öyle bu ölçüde takımlarına vakit ayırıp öyle bir düzen kurması gerekiyor . Bireyin önceliği kendi hayatı sonra taraftarlık olması lazım . Takıma bağlılık taraftarlık kötü birşey değildir ama aşırıya kaçarsa insana zarar verirse o zaman kötü birşey olur .

Mesela bizim basketbol Euroleague Final-Four maç biletleri çok pahallıydı , bireylerden maddi durumu çok iyi olmayıp , bir maç biletine en kötü yerden başlangıç yerinden 2000 TL veriyorsa o işte kişiye zarardır . Neymiş Euroleague şampiyonluk yaşayacakmış , eee senin maddi durumun yeterli değil git TV'den izle Full HD kalitesinde öyle yaşa şampiyonluğu Türkiye'de insanlar böyle yaşıyor böylede görüp yaşıyorsun . Yok salon atmosferi farklı , ya farklı olduğunu bizde biliyoruz o coşku orada izlemek tabiki daha güzel ama senin durumun buna elverişli değilse gitmemen lazım . Buna böyle durumu elverişli olmayıp gidip bir de üstüne bu yaptığını insanlara karşı bunu anlatıp bununla övünüyorsa bu kişiler net şekilde kendi hayatını bir kenara bırakmış ve ailesi varsa ailesini düşünmeyen biridir ve taraftarlık böyle kişilere zarar verir . O 2000'e durumu elverişli olmayan insanların ilk kendi hayatına ihtiyaçlarına önceliklerine harcaması lazım .

• Yalnız forumdaki üyeleri baz alarak genel bir kanıya varmak pek sağlıklı değil gibi.
  • Arkadaş bu forum siyasi ülke gündemi konularına içeren bir forummu?

Rahatsızsan git o tip forumlarda takıl DONANIM HABER FORUMU ADI üstünde

Bilgisayar oyun eğlence konuları ağırlıklı olacak tabi.

Ha diceksin memleket meseleleri niye gençler ilgilenmiyor..

İlgilenenleri görüyoruz hergün terörist damgası yiyor gözaltına alınıyor

Sanal alemde yazmakla Konuşmakla olmaz bu işler madem memleket meselelerine meraklısın okuyup adam olur meclise girer orada konuşursun

forumda konu açmakla yazmakla aydın bilinçli genç olunmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiFAMaster10 -- 19 Haziran 2017; 11:43:43 >
  • FiFAMaster10 kullanıcısına yanıt
    Bütün sırrı bozdun dostum, adam kendini inandırmıştı buna ama

Hayır yazdıklarını okuyan bir şey sanar. Adamın yazdığı ya da açtığı konulardan birkaçı;

-4 yıldır hiç bitmeyen platonik aşk

-Acaba dünyada toplam kaç kilo testis vardır

-Yakışıklılık testi

-Pizza söyledim domatesi ikiye bölüp atmışlar resmen

Sonra gençlerimiz bilime, sanata önem vermiyor

• oha lan bu mesaj bu kadar beğeni mi almış :D

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.