arkadaslar kusura bakmayın bişi sorucam ya bu tıkladım gamecp ye yazdım kullanıcı adı sifre ama hata veriyooo olmuyo yanlıs kullanıcı adı sifre fln dio neden???
ilk aldığın forum için k.adı ve şifre. GAMECP de yeni bi tane alıyon o da oyuna girerken kullanacağın. Her ikisi içinde _yanlış hatırlamıyorsam_ akt. emaili geliyordu.Yalnız Aktivasyon emaillerindeki linke tıkladıktan sonra gelen sayfayı oku. Bazen bi hatadan dolayı aktif edilemedi diyor. öyle tamam olmuştur deyip geçme ;).
bidaha yap sende
yalan o yalan ne mail gerlio nede bişi bn 500 kere yaptim olmadi ama sen dene inşallah yaparsin
hehehe kardeş sen de haklısın. En son benim arkadaşa aldığımızda 3 kere kayıt yaptırdıktan 2 saat sonra birine ancak cevap gelmişti. sonra da gamecp için 1 saat beklemiştk. tabii bu dediğimin üstünden rahat 3 ay geçti.
E yeni katılanların yanısıra, oynarken 2. ve dah fazla acc alanları da düşünürsen emailler erken bile geliyooo
daha bugün aldik arkadasa patlatildi kardes o yusten aliniyo yane
bu sabah forumdan bir ardakaşa aldım: her iki aktivasyon emaili de hemencik geldi Arkadaş şşimdi oyunda