Şimdi Ara

Bakir ölücem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • artik kabullendim. 120 kiloluk ahır gibi kokan bir obezle kim birlikte olur ki. yaş zaten 30 oldu. olsada zevk vermez artik. ben bakir ölücem beyler. bir yandanda nikola teslalarin newtonlarin kervanina katilacagim diye gururluyum onlarda bakir ölmüş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Meryem ana seni kutsasın bakir evlad

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ahır kokusu

• yaş 22. durum benzer. spor ypaıyorum fitim falan da tipsizim ve malım param da yok eğlenmeyi gezmeyi tozmayı da bilmem. ben de artık olsa bile olmaz gibi düşünüyorum

• Bende evde otura otura iyice şişmiştim 2 haftadır günlük 1 2 saat yürüyüşe başladım halter falanda aldım kas mas yapıyom bakir ölmemekte kararlıyım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kardeş benim gibi zayıflayamıyorsan acilen mide küçültme ameliyatı olmalısın, mesela ben de 132 kiloydum ameliyat sayesinde 34 kilo vererek çok şükür 98 kiloya düştüm

• Kilo varsa minimum 3 0 geridesin hocam. Bende aynı durumdayım. Begenmiyorlar ve pasif görüyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 120 kilo ne oha.

• O zaman şerefine patlat bi 31.

• Kenara para at, yıkanıp eskort çağır. En azından o duyguyu 3-5 saniye de olsa bi tat.

+Kilo verme konusuna gelince, yeme biçimin yanlış demek ki. Diyetisyene uğra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sylisyum -- 17 Nisan 2022; 16:46:28 >
  • kimse bakir ölmez hayat herkesi s

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.