Şimdi Ara

Bakire olmayan kızla evlenir misiniz? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
59.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: farukgngr90

Hayatini birlestirecegin bir insan seciyorsun. Okadar cok sey varki devamliligi , guzelligi , sakinliligi , mutlulugu , sadakati , guveni , sevgiyi , gecinmeyi , iyi gunu , kotu gunu , karakteri , destegi , ailesini , aileleri , yardimlasmayi , Duzeni , temizligi , yemegi , cocugunu , cokca sey yazilabilir. Bunlarin yaninda bakiremi urunmu aliyorsunuz ? defolu temiz kullanilmis hic acilmamis falan. Kendinizi gelistirin. Hayat motivasyonunuz yuksek olmasi icin kendinizi sevin. Oyle kisilerle beraber olunki size neyse onu gostersin durust olsun. Ve ogrenin tecrube kazanin en onemlisi hayati yasarken sacma sapan kaliplariniz olmasin hayatta cok buyuk olmadigi surece ( Yalan , iftira , kul hakki vb gibi )

Ergen yuvasında bunlar aranmaz.Marketten aldığın çikolatanın paketinin açık olmasına eşdeğerdir onlar için.

• Hayır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlenilmez arkadaşlar , herhaltı yemiş kızla aile kurulmaz. Üniversite okuyan ve namusuna sahip çıkan elbette kızlarda var. Her kız aynı değil.

Ama 95 sonrası Z neslinin bu konuda çok gevşek olduğunu görüyorum .Hem kız hemde erkek olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0145B01C9 -- 17 Ocak 2021; 15:43:22 >
  • Erkek yapınca bi şey yok, kadın yapınca owww diyen zihniyet bi kere ciddiden rahatsız. Erkek yaratılışı ile kadın yaratılışı çok farklı, erkekte bakirelik diye bi durum yok. Hep bu bakire olmayan kadınlar bu duruma getirdi bu adamları, bakire olmayan kadın doğal olarak kaliteli erkekler tarafından tercih edilmeyecekleri için erkeklerin kafasına bunu sokmaya çalışırlar. Kadın tercihi hem sizin kalitenizi gösterir hemde geleceğinizi belirler. Üni döneminde üzerinden 10 tane Berkecan gemiş kızla işiniz olmasın. Geçin gitsin asla o hatayı yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esoterickk -- 17 Ocak 2021; 17:31:10 >
  • Şöyle düşünelim ben daha önce zina yaptım hemde fazlaca eğer bir yerler de temiz kız varsa o kız zina yapmamış erkeklerin hakkıdır. Sıra bize gelirse elbette temizini alırım ancak biraz adil olmak lazım bu yüzden bakire olan kızlar bakir olan erkeklerindir. Benim ve benim gibilerin değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxTRUCKxX

Şöyle düşünelim ben daha önce zina yaptım hemde fazlaca eğer bir yerler de temiz kız varsa o kız zina yapmamış erkeklerin hakkıdır. Sıra bize gelirse elbette temizini alırım ancak biraz adil olmak lazım bu yüzden bakire olan kızlar bakir olan erkeklerindir. Benim ve benim gibilerin değil.

Temizini alırım ne kardeş, ikinci el pazarından araç mı satın alıyorsun :D

• elime kız eli değmedi bakire kızla evlenmek isterdim ama öyle bir kız yok gibi bir şey.
    türbanlı kızlar bile bakire değil artık.
    bakire kızı anca mağarada yaşayan bi kız varsa anca öyle bulursun bu devirde.

nerden biliyon derseniz kadınlar klübü foruma bakıyorum. türbanlı muhafazakar profile sahip kadınlar kızlık zarı diktirme konusunda tecrübelerini paylaşıyorlar.
    muhafazakar olmayan üyeler zaten sex anılarını falan anlatıyor. geçen bi konu gördüm.
    avukat kadın vajinusmus hastası imiş. vajinusmusu yenmek için arkadaşlarından bir kaç erkeği sırayla evine davet etmiş. 3. davetten sonra sonunda yendim diye seviniyordu ok dedim bende

DH forumda cinsellik ne kadar azsa kadınlarklübünde o kadar fazla.

• diktiriyolar be hocam anlayamazsınki en kral eskortunkini diktir bakire sanırsın

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt

hocam illaki vardır, önemli olan dürüst bir insanla karşılaşmak.

• Hemşerim iyi güzel de öyle kız arayarak da ömür geçiremeyiz ki. Öyle bir kız da bakireyim diye reklam yapmaz sonuçta bulmak çok zordur.

• Kendimi övmek gibi olmasın ama tipim ve fiziğim yerinde o yüzden birçok sevgilim ve kaçamağım oldu

• Bakire olmayana kız değil kadın denir,bakire olmamak bir suç ya da alçakca bir durum asla değildir,hepimiz insanız herkes hata yapar ya da insanlara inanır ve yanlış yollara saparlar..ama burada önemli olan hatadan dönebilmektir.Güzelce yeni bir sayfa açılır,kendine ders çıkarır denk birini bulduğu sürece yine kendi hayatını kurabilir,hayatta herşey olur,kimse ben evlenmem demesin belli olmaz bu işler.

• kızlık zarına benzer mantıkta bir şey erkeklerde olsaydı her türlü konuda mizah meselesi olur orayı kurcalamayanı taşlardınız :D bkz : cinsel ilişkinin erkekler için gurur kızlar için r*spuluk makamına getirmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cammyywhitee -- 17 Ocak 2021; 22:22:47 >
  • Büyük konuşmak gibi olmasın ama asla.

• amk şu patlak kız konusunu kim açtıysa 4-5 gün önce. hep onun suçu.eşeğin aklına karpuz getirdin

uyuyan devi uyandırdınız daha önünü alamayız bu konuların.

• Hayır

• Ben daha 0rspusuna denk gelmedim bakiresini nereden bulucam 4mk

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.