Evlenme bu konuya takiksan kafayi yersin, ben takiğım evlenmeyi dusunmuyorum sadece sevgili olurum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bakireliğe önem vermiyorum (3. sayfa)
-
-
Bu olay araştırdım hocam, gerçekte var bu olay yaşanmış. Hatta bir ehli sünnet oldugunu söylediğim biriyle konustum, şey dedi evet bu var sen hikmetlerini bilmiyorsun dedi ondan karşısın dedi bu olaya dedi. Ve hatta şey sordum (yanlış hatırlamıyorsam) peki fuhuş yapsa da mı geçmişte, yalan söyleyecek gizleycek kendini dedim evet dedi. bende ip koptu tabi. Kanı geçtim, dürüstlük önemli bence hocam. Aynı şeyi kadınlar için de söylüyorum ben, kadın da bakir bir eş isteyebilir, herşeyin ilki olmak isteyebilir, erkek de dürüst olsa iyi olur gibi geliyor benim kenid naçizane görüşümce. Bir de size bir link atacagım bakın oraya hocam pm den
-
Hocam yazdıklarınızın cogunluguna katılıyorum. Köylerde de az neler dönüyor bilenler bilir. Dürüstlük önemli hep buna vurgu yaptım ben zaten.
-
Oysa kimse zina yapmasa istediğin kişiyi bakire kız bulman daha kolay olurdu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Forumda yine Ortadoğu havaları
Geçmişe takık olmak bazı durumlarda, tercih, bazı durumlarda, ise, hastalıga kadar gidebiliyor. Siz böyle mi yaklaşıyorsunuz bu olaya? Bay batılı arkadaş.
-
Ben tarih mezunuyum, tarihi olayların nasıl kayda geçtiğini hocalarımız defalarca farklı kaynaklarda göstermişlerdi. Bugün de yaşananlardan görürsünüz. Kayda geçen, yazılan herşey doğru değildir. Bir de tarihi olaylarda olayların geçtiği devrin şartları da önemlidir. Yani 1500 yıl önceki her uygulama bugüne tam uymaz. O yüzden kimler ne demiş, bir göz atın ama asıl olarak aklınıza mantığınıza uyanı yapın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İslam dini mutlak itaat dinidir, en azından sünni inananlar için bu böyle. Akıl mantık işlemez pek. Bu olay doğruysa,diyorum zaten. Link atacagım size , pm den, bakarsanız sevinirim. Zaten akıl mantık görecelidir, ahlak gibi. Tarih mezunu biriyle tanışmama sevindim bu arada hocam.
-
Diyelim ki araba almaya karar verdiniz. İki tane aynı marka/model araba var. İkisinin de özellikleri fiyatı garantisi vs. her şeyi aynı. Sadece araçlardan birisi 0 km iken diğeri 2.el. Hangisini alırdınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yaw manyak mısınız nesiniz bu kadar önemsemeyin herşeyi kendinize değer verip kendinizi geliştirip level alırsanız yok karı bakireymiş yok beni aldatırmış zart zurr takmazsınız kadın sizi kaybetmemek için uğraşır salak salak şeylere takılmayın siz kendinizi geliştirin altınızda piliçleri inletin
Bilim başka şeyler diyor hocam.
-
baya iyiymiş :d arabanın dürüstlüğü diyenler gelir yine şimdi
İnsanların özgürlüğüne fazla burnunuzu sokmayın 'sözde ilericiler'.
Serbest cinsel ilişki özgürlük oluyor da bakire tercih etmek niye özgürlük olmuyor size göre?
-
bakire olup belli olmasın diye saxo ve anal yapan yalatan bayanlarda var. bekarete güvenmeyin boşuna...
-
Benim anlamadığım bir olay var hocam, erkekler bekar kız ararken,
sadece bacak arası değil de herşeyiyle bekar aramıyor mu ?
Kız isterse erkeği kandırabilir tabi ama erkek dört dörtlük kız arıyor sonuçta yani değil bekaret yalan bile konuşmayan kız.
-
Hocam bu bilgiyi bilmeyen o kadar cok saf erkek var ki türkiyede. Daha kızlık zarı dikiminden habersizler. Öyle bir zar varsa tabi. Neyse uzatmayalım, adam kan gelince cocuklar gibi seviniyor :D
-
Küçük şeylerde yalan kaldırılabilir, mesela ne yapıyorsun , facebooktayım diyemiyordur (ertesi gün sınavı vardır) azar işitmemek için ders calısıyorum diyebilir ama günümüzde insanların büyük dediği şeylerde dürüstlük bence şarttır.
-
anal anlaşılır kanka yani benim gibi fb ilişkisi olan erkekler anlarquote:
Orijinalden alıntı: VolcanoPowerbakire olup belli olmasın diye saxo ve anal yapan yalatan bayanlarda var. bekarete güvenmeyin boşuna...
Nasil anlasiliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X