şu anlamda dedim mesela evlenicekler ve gerdege giricekler adam bakıcak kız bakire. anal zaten günah adamın bi şansı kalmıyor anlamak için. he dersen ilerde denerlerse o zamana kadar darlaşır faraş olmamış yada horse cock takılmamışsa :D < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolcanoPower -- 28 Ocak 2022; 21:8:23 > |
Bakireliğe önem vermiyorum (4. sayfa)
-
-
bekarete sadece şöyle hak verebilirim, oda ancak erkekte bâkir olacak. Kendisi gruplarda kucaktan kucağa oynayacak evlendiği kız bakire olacak yok öyle bir dünya.
-
Kesinlikle doğru, katılıyorum. Bunu isteyen adam da bu şekilde temiz olacak.
-
Bakirelik önemli değil. Bakire olup 7 kez hacca gitmiş karının seks dışında neler yaptığını biliyorum. Ama bu kız bakire sorun yok dimi :) Önemli olan ruhu kaşar olmasın, bakireymiş değilmiş çok takılmayın.
-
Bu nasıl pis Bi zihniyet arkadaş.. Umarım ya kendin ya da çocukların dul biriyle evlenir de ömür boyu bu yazdığın yorumu hatırlarsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakirelige onem verirsiniz vermezsiniz bu kisiler dusunceniz. Hayatin cok baska gercekleri var. Bakirelige onem veren birisinizdir, karsiniza bir kiz cikar cok sever sizi sizde onu seversiniz, kiz bakire degildir. Sevgi baskadir, birbirini gercekten seven iki kisi ayri olmak istemez. Yani diyecegim oki bunlara kfaa yormayin, hayat akisina gore gider. Yakinda Samanlikta igne bulmak, TR de bakire kiz bulmaktan kolay olacak gibi bir his var icimde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı kelimeyi kullanıyoruz ama herkes farklı anlıyor, kimisi sadece bacak arası anlarken kimisi de ruhsal bakirelik anlıyor.
Evet aziz dostum, bacak arası da kaşar olmayacak ruhu da kaşar olmayacak
ama son cümlene katılmam, ruhu bakireymiş değilmiş takılırm ben.
-
O adamlar ortaya çıkar ve sen paylaşabilir misin
Ruh için demedim hocam onu, fiziksel olaraktan kastettim. Benim için fiziksel olarak bakire olup olmamasının bir önemi yok anlamında.
-
Peygamber bakirlemi evlenmiş🤣🤣🤣🤣
Allah kolaylik versin bu dönemde çok zor. Toplumda feci bir bozulma var. Ozellikle ekonomik krizden sonra fahişelik patladi. Bunu da instagram ve badoo ve benzeri uygulamalar ile çok rahat yapiyorlar. Sana tek tavsiyem cok evlenmeye niyetin var ise yabanci ile evlen.
Delikten anlarım benquote:
Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam
Nasil anlasiliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Asıl sizinki nasıl bir zihniyet nasıl bir mide
Yokluktan geldiğiniz hale bak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu his değil ki, cok muteber bir öngörü hocam. Son dediğiniz için söylüyorum.
-
Adam yazım yanlışı yapmış, ek olarak hadislerde, beğenin veya beğenmeyin, sünni olmadıgınız aklımda kalmış ama bunlar kaynaklara geçmiş
bakire biriyle evlenmek tavsiye edilmiştir.
-
Ben uzun zamandır evliyim hocam. Bu işin mide ile alakası yok. Sen ve senin gibi insanlar ortadoğunun afrikasında bu şekilde yetişip büyüdünüz. Feleğin çemberinden en ağır tokatları yemediniz ya da yiyen insanları görmediniz. İnsan olmak nedir diye sorsam belirli bir cevap verebileceğinize de inanmıyorum. İlla ki bana uzun uzun yazdıracaksan ben seve seve yazarım. Bakiredir, temizdir diye alınan o insan, yarın bir gün sana en ağır boynuzu takar ömür boyu acısını çekersin. O fiziksel özelliğe değer verir evlenirsin, bir zaman sonra sütçüyle tüpçüyle yakalarsın evde aklını kaybedersin. Gold digger çıkar 2 ay evli kalır bütün servetini kaybedersin, ömür boyu kredi ödersin. O tarz bir insanla evlenirsin yetemezsin yatağa bir erkek daha alalım diye diretir hiçbir şey söyleyemez, kendinden nefret edersin. Bu işlerin mide ile alakası yok, elbette 20 kişi ile birlikte olan kazı kazancı tarzı insanlarla evlenin demiyorum. Sizi ömür boyu el üstünde tutacak, sevecek insanlarla geçmişine bakmadan evlenin, gerisi hikaye..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X