Şimdi Ara

Bakireliğe önem vermiyorum (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
1
Favori
8.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Özellikle kadın erkek ilişkilerinde bilimin yeri olduğuna inanmıyorum

demişsiniz

bu sizin inancınız. Bilim ne diyor, mühimdir.

Ve de dürüstlük bence olmazsa olmaz. Bir adam geçmişini kabul ettiği bir kadınla evlenip mutlu olup aldatılmıyorsa bizi bağlamaz. İçinden eleştiren eleştirebilir.

Gel gelelim

Günümüz mantıgına göre,

Eline kız eli değmemiş biri fuhuş yapmış, geçmişinde sevgililerinin %70ini aldatmış güvenilmez birinin tabiri caizse 'tövbe'sini kabul etmek zorunda değildir.

Ve evet anlattıgınız olayları az cok bilirim, tahmin edebilirim.

Benim iddiam da zaten şu değil. Geçmişi temizse(sözgelimi) kesin aile huzuru saglanır aldatma olmaz. Böyle bir iddiam yok

Bilimin ne dediği bence mühim sizce olmayabilir. İsterseniz oyuk dünya teorisine, düz dünya teorisine inanabilirsiniz. Benim için geçerli değil bu durum. 2 karşıt görüşlü durum var.benim araştırdıgım kadarıyla bilimde. 1.si geçmişe takılmak sorundur diyor, birkaç Türk psikolog/psikiyatr. biri de makale, tam tersini söylüyor, geçmiş mühimdir diyor.

Sonucu bilmiyorum, hangisi gerçek bilmiyorum, çünkü bilim insanı değilim.

Araştırma sonuçları, makaleler, anketler, ne diyor bu mühimdir (BENCE)

• Ben bilim insanıyım hocam, geçmişe takılı kalmak, oraya saplanmak hastalıktan farklı bir şey değildir. Geçmişe mazi denir, bizim gibi 3 boyutlu canlılarda zaman kavramı sadece ileriye doğru akar. Kimi zaman yavaşlar kimi zaman hızlanır ama hep ileriye doğru hareket eder. O yüzden bizim gibi yaşam formlarının zamanla ilgili tek odaklanması gereken nokta ilerisidir. Makaleyi herkes yazar, sen ben otursak şu konuştuklarımızla ilgili bir sürü şey yazarız onda sıkıntı yok ama kesin olarak doğrudur denilemez. Ben ne profesörler gördüm, kıraathaneye koysan çaycılık yapamaz. O yüzden böyle şeylere takılmayın, sizin doğrunuz neyse ona göre hareket etmeye çalışın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • L.Croft kullanıcısına yanıt

Hangi konuda tahsisiniz vardır, tanıştıgıma sevindim açıkçası.Tıp psikiyatri vs mi?

Ben bilim insanıyım hocam, geçmişe takılı kalmak, oraya saplanmak hastalıktan farklı bir şey değildir.

Bu cümlenize sorum şudur:Bunu destekleyen onlarca bilim adamı, mutlak bir görüş müdür?Yani nasıl ki Dünyanın Geoit olduğu mutlaksa(Saçma komplo teorilerini atıyoruım çöpe) Aksini söyleyen makale de vardır. O makaleyi direkt niye çöpe atıyorusunuz? Öyle düşünmek istemediğiniz için mi?

Ben bilim insanıyım hocam, geçmişe takılı kalmak, oraya saplanmak hastalıktan farklı bir şey değildir.

Bilim ne diyorsa ona bakmalıyız en hocam bence., en azından ne diyor diye bakmalıyız. benim görüşüm budur. Evet zaten , farkındaysanız görüşümde mutlak olmadıgımı, ama böyle de bir makale araştırma oldugunu söyledim. Takıntı olduıgunu söyleyen psikiyatr pskiologlar oldugunu da söyledim.

Bakiredir, temizdir diye alınan o insan, yarın bir gün sana en ağır boynuzu takar ömür boyu acısını çekersin. O fiziksel özelliğe değer verir evlenirsin, bir zaman sonra sütçüyle tüpçüyle yakalarsın evde aklını kaybedersin. Gold digger çıkar 2 ay evli kalır bütün servetini kaybedersin, ömür boyu kredi ödersin. O tarz bir insanla evlenirsin yetemezsin yatağa bir erkek daha alalım diye diretir hiçbir şey söyleyemez, kendinden nefret edersin. Bu işlerin mide ile alakası yok, elbette 20 kişi ile birlikte olan kazı kazancı tarzı insanlarla evlenin demiyorum. Sizi ömür boyu el üstünde tutacak, sevecek insanlarla geçmişine bakmadan evlenin, gerisi hikaye..

demişsiniz

Bu paragraf biraz trübünlere oynamak gibi olmuş hocam. Sırf bakiredir temizdir diye biriyle ev leniyorsa zaten bir insan hatalıdır kusurludur.

Benim iddiam şu değil : Bakireyse hiç sorun yok , hiçbir sorun olmayacak.

Benim iddiam şu: Eğer bilimde, geçmiş önemli diyorsa, geçmişteki seks partneri sayısı , 15 20 oldukça evlilik stabilitesi azalır diyorsa, ben öyle bir kadından uzak durururm. Aynı bilim bana, hem geçmiş önemli diyip hem ben geçmişe bilimi baz alarak önem verdiysem ve beni sucluyorsa, sen saplanmak hastalıktır diyorsa, garip bir durum ortaya cıkar. O zaman tedavisini yolunu göstersin bilim.

Özetle: Ben, bakire değil de, partner sayısı arttıkça evlilikte boşanma ve mutluluk azalır görüşü ve bunların sacma oldugunu söyleyen görüşler oldugunu paylaştım. İsteyen araştırsın, karşılaştırma yapsın hangisi dogruymuş öğrensin.

Bilim insanı değilim, hangisi doğru bilmiyorum, umarım kadın erkek ilişkilerinde uzman, bu konulara hakim, makalelere hakim biriyle tanışırım da bana hangi fikrin dogru oldugunu söyler.

EDİT: Yukarıda bir mesajınızda şöyle demişsiniz.

Bir diğer leş zihniyete sahip insan Türk kızlarına atıfta bllunmuş yukarıda,

Türkü isveçi norveçi yok bu işin hocam. Dünyada milyonlarca erkek aldattıgı gibi milyonlarca kadın da aldatıyor.

Türkiyedeki aldatma oranları açıklanmıştı sanırım. Oldukça yüksekti.

Günlük kadın programlarına bakın, ne rezaletleri görürsünüz. Bunlar aldatmadan bahsediyorum. Evliyken başkasından cocuk yapanlar vs

Üniversitede herşeyi yaptıktan insanları seviglilerini aldattıktan sonra sırf evlenmek için evlenip veya kocasının parasını yemek için evlenip tesettüre girenler var.

Tabiki Tüm Türkler Tüm dünya böyle değil, sadık olanı da var, dürüst olanı da var, kötüsü de var, iyisi de.

Ha sırf cinsellik yaşadıgı için hakaret etmek dogru değil tabiki. Ama birisi birini aldatıp kandırıyorsa, onu eleştirme hakkı da diğer insanlarda olur diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C712AEB84 -- 29 Ocak 2022; 13:51:10 >

• Bu söyledikleriniz astroloji ile kısmet aramaya benziyor hocam. Bunun bir denklemi vs yok, herkesin kendine ait iradesi, zevkleri, yaşam şekli var kafana uyuyorsa evlenirsin, uymuyorsa evlenmezsin. Çok düşünmeye gerek yok.

• trojana T kullanıcısına yanıt

Aynen oyle hocam, eski bir kiz arkadasim vardi, paket acilmasi disinda arkadan vs. heryerden yaptik. Bana anlatiyordu ben baskalarininkini de agzima aldim falan diye

Simdi bu kizin yapanla ne farki kaldi? Bi tane salak bulup kakalar kendini elime erkek eli deymedi diye tamam iste

• İğrenç bir düşünce tarzi.bakire olup ilerde ne pislik yapan kadinlar var.bencede bakireligin hicbir önemi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 3 Şubat 2022; 1:31:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bakire olmayıp demişsiniz. Sanırım yazım hatası yaptınız.

Gel gelelim , bakire olup ne pislik yapan kadınların olması, bakire olup 'ne pislik yapmayan' kadınların olmadıgı yani bulunmadıgı anlamını içermez.

Her türlü kadın erkek mevcuttur bu dünyada.

• Bakirelik mesele değil. Mesele iffetli olmamaları. Yukarıda bir ton anlatmış arkadaşlar bakire olup be cacık yiyenler var.
    Eğer müslümanım diyorsanız iffetli erdemli ve mümin bir eş olmalı. Benim evleneceğim kadın iffetli ahlaklı değilse asla ama asla kalbim ısınamaz. İsterse dünyanın en güzel kadınlarından olsun.
    İffetli ve güzel bir kadın bu zamanda mücevherdir. Aynı şekilde erkek için de geçerli bu.

• Battlefield Maşuku B kullanıcısına yanıt

Dürüstlük hakkında fikriniz nedir? Mesela geçmişi hakkında yalan söyleyen, oldukça sabıkalı (aldatmalar, grup partiler swinger vs) biriyle evlenmerk zorunda mıdır bir erkek, yalan söylenip kandırıldıgı için? Yoksa kesinlikle hayır mıdır.

dedikleriniz çok doğru şeyler kadın erkek içinde geçerli olacak şekilde. Lakin işinizin çok zor olduğunu 34 yaşında bekar birisi olarak söylemek isterim. Ben anlarım diyen varsa da bilin ki çoktan kandırılmıştır zaten. Erkekler çok düzdür, kadınlar şeytan eş değere sahiptir. Buna emin olabilirsiniz.

Gönlünüzce olmasını temenni ederim.

Peki hocam tevbe ettiyse, 2 sorum var size

1- sadece 1 kez cinsellik yaşadı tevbe etti inancına göre, ve evlenmek istedi sizinle dürüst oldu

2- onlarca kez yaptı, hatta geçmişte sevgililerini aldattı, fuhuş bile yapmış olabilir üniverstie cagında.

2 sini de red mi edersiniz yoksa nasıl bir durum olur?

• Sırf şu yüzden bile evlenmeye sıcak bakmıyorum. Esnek zar ve anal ilişki muhabbetide var. Kimseyi güvenmiyorum bu devirde. Allah sonumuzu hayır etsin...

Not: Millet para verip zar diktirme muhabbeti yapıyormuş. Sanki diktirince o saflıgı tekrar geri gelecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derlemeler -- 29 Ocak 2022; 16:40:14 >
  • tigerman82 T kullanıcısına yanıt
    Düşünce yapılarına bir genişlik seziyorum
    Her türlü haltı yiyip evlilik zamanı gelince de senin gibi gariplerime kendilerini yamıyorlar
    Birde prenses edasıyla takılıyorlar :)) yazık üzülüyorum sizlere

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle biri ister erkek olsun ister kadın asla arkadaş olmam. Bırakın evlenmeyi. Bu bahsettiğiniz şeyler sapıklık. Sapık olan biri ne kadar iffetli olabilirse bunlarla da o kadar evlenilenilir.

İnsanlar elbette seçimlerinde özgürdür. Ancak bir insan müslümanım diyorsa bunları yapıyor olan biriyle asla muhatap olmamalı. Bir kişi zina eder tevbe eder anlarım ancak gruplar bilmem neler acayip sapıkça şeyler.

• Styric kullanıcısına yanıt

Ben de 25 yaşındayım. Memurum. Pek arayışa girmedim ama dediğinizde haklısınız. Maalesef insanların çoğu çürük.

• İnsan kendini belli eder. Benim için tevbe edecekse etmesin zaten. Yarın öbür gün gene yapar.

Ama yok gerçekten Allahtan korkup onun rızasını kazanmak için kendini düzeltenler başkadır. Öyle samimi insan kendini belli eder diye düşünüyorum

• Bırakın bakireliği, geçmişi kabalalık olan kız sayısı o kadar fazla ki, geçmişinde 2-3 kişiyle olmuş olan kızlar bile artık çok nadir. Siz sözde bakirelik arıyorsunuz. Hadi bakirelik buldunuz analdan oraldan her türlü şeyi yaşamış kızlar.

O yüzden kızın geçmişi çok kalabalık olmadığı sürece olayları kabullenmeye bakın. Çağı kaçırmayın. Önemli olan yürek.

Edit: Donanımhaber islami foruma dönmüş. Sizin yobaz kafanıza atlıyım e mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AltayKhan -- 29 Ocak 2022; 17:22:7 >
  • HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt

Kizlar duygularıyla düşünmez. Daha çok evrimsel gudulerine göre hareket ederler ve bunu örtmek için ise çok duygusalmis, insani hislere sahipmiş gibi davranıp erkekleri kandırırlar. Yani büyük çoğunluğu için durum maalesef bu.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.