Şimdi Ara

Bakırköy Fdd YGS Kampı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kamptan bugün 16:00 gibi döndük. İncirli caddesinin hocalarını da tanımış olduk. Geometrici engin hocayı bu sınavlara hazırlanan herkesin tanıması gerekli diye düşünüyorum. Adam insan değil, kanatları eksik. Dershanenin öğrencisi olsun olmasın herkesle ilgileniyor. Önce garipsedim, ama işini seven birisi olduğunu anlayınca rahatladım. (reklam amacı var sandım)

Yolunuz incirli caddesine düşerse, veya konu eksiğim var ben geometri sevmiyorum diyorsanız gidin bir çayını için. Konuşun.

Kamp genel itibarı ile güzeldi. 5 gün boyunca 10 ar dakikalık aralar haricinde gece 22:00 a kadar pek aramız olmadı. Sıkılan da olmadı. Herkes eğlenerek sorularını çözdü, sordu. Keşke tekrar olsa diyorum ve merak eden arkadaşları Bakırköy Final Süper LYS kampI' na şimdiden davet ediyorum.

Başarılar herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melancolia -- 8 Şubat 2013; 23:20:21 >

• finalin kamp yaptığını yeni öğrendim fem yapıyorda finalde yapıyor demek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: STAN-erdem

finalin kamp yaptığını yeni öğrendim fem yapıyorda finalde yapıyor demek

Finalde her şube yapmıyor kamp ama FEMde sene içinde 3-4 kez oluyor.

Ben Finalin Ankara Etlik Şubesinin kampını beğendim adamlar otelde yapmış biz Femde öğrenci yurdunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bfc1928

quote:

Ben Finalin Ankara Etlik Şubesinin kampını beğendim adamlar otelde yapmış biz Femde öğrenci yurdunda

fem ile finalin kamplarının ne farkı oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: melancolia

Kamptan bugün 16:00 gibi döndük. İncirli caddesinin hocalarını da tanımış olduk. Geometrici engin hocayı bu sınavlara hazırlanan herkesin tanıması gerekli diye düşünüyorum. Adam insan değil, kanatları eksik. Dershanenin öğrencisi olsun olmasın herkesle ilgileniyor. Önce garipsedim, ama işini seven birisi olduğunu anlayınca rahatladım. (reklam amacı var sandım)

Yolunuz incirli caddesine düşerse, veya konu eksiğim var ben geometri sevmiyorum diyorsanız gidin bir çayını için. Konuşun.

Kamp genel itibarı ile güzeldi. 5 gün boyunca 10 ar dakikalık aralar haricinde gece 22:00 a kadar pek aramız olmadı. Sıkılan da olmadı. Herkes eğlenerek sorularını çözdü, sordu. Keşke tekrar olsa diyorum ve merak eden arkadaşları Bakırköy Final Süper LYS kampI' na şimdiden davet ediyorum.

Başarılar herkese.

Sen hangi şubedensin? Finalde sadece en iyi sınıflara yapılan bir şey diye biliyorum.

• final bu olayı paralı olarak yapıyor ama.sanırım 600 tl civarıydi.Lüks sayılabilecek bi otele götürüyorlar bu para karşılığında. Silivriye gittiler diye duydum ama bilmiyorum tam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sisilik

quote:

Orijinalden alıntı: Bfc1928

quote:

fem ile finalin kamplarının ne farkı oluyor

Finalin kampına hiç gitmediğim için bilmiyorum ama FEMde günde 10 saat ders çalıştık 3 günde 3 bin soru çözenler filan oldu.Arada dini konulara değindiler ama o da bi kere.Genelde Öğrenci Yurtlarında olur kamp ve hocalar 24 saat yanında oluyor yani istediğin zaman soru sorabiliyorsun.
    Bi de yurda gelenlere hediye kitap veriyorlar bu sene tatil kitabı ve ygs denemesi verdiler 4lü.
    Finalde her şube yapmıyor kamp ama FEMde her şubede vardır.Bizim İzmir şubesinde 3-4 kez oldu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ara Tatilde TYT MAT kampı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Topluca cevaplayayım. Kampımızı Kumburgaz Artemis Marine Princess' te yaptık. Sabah 8:50 de çalışma salonu yoklaması ve 9 da ders çalışmaya başlandı. 5 gün boyunca her gün 10:00 da deneme sınavı ve ardından öğle yemeği. Ardından konu anlatımlarına katılmak isteyenler ders salonlarına, soru çözmek isteyenler ise çalışma salonunda kaldı. Programa tam anlamıyla çoğu öğrenci uydu, ortalama 600-700 soru çözenler çoğunluktaydı. Kütüphane öğretmenleri tam kadro masalarında beklediler sorusu olanlar için. Gece 23:10 da çalışma salonu kapanıyor ve en geç 01:00 de öğrencilerin uyuyup uyumadığı kontrol ediliyordu. Ben memnun kaldım. Final ve Fem karşılaştırmasından ziyade kişisel çıkarları düşünmek lazım, ne de olsa bu sınav bir YARIŞMA sınavı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melancolia -- 9 Şubat 2013; 14:45:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.