Şimdi Ara

Bakırköy Sahile Sevgiliyle Gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bakırköy sahile sevgilisiyle gidenler bilir üst geçitten inersiniz çiçekçi kadınlar peşinizi bırakmaz , sahile oturursunuz kahveciler rahat bırakmaz .
    Bir çiçek al ekmek parası diyo karı alıyorum 1 tl verdim bu ne sadaka mı veriosn diyo arkadaşlar . Kahveyi 4 tl ye satan seyyar kahveciler sürekli olarak yanımıza oturup ısrar üstüne ısrar ediyolar o kadar çok konuşuyolar ki . Arkadaşlar parasında değilm ancak parayı çöpe atmayıda hiçbirimiz sevmeyiz . Bunları bi şekilde önleyemezmiyiz . Bi güvenlik fln koysalar bi şey yapsalar . Çiçek alıyosnuz 3 tlden aşşağı kabul etmiyolar . Bi kadın daha kolunuza yapışıyo . Vallahi bıktım .

• ben onların yanından geçerken kendimi sinirli moda sokuyorum aksi halde sahile ulaşmak zulüm oluyor
  • Üst geçitin orda sevgilinizle ayrı bir şekilde inin ve arkadaşın dediği gibi sert bir şekilde geçin.
  • yaş kaç? tavrını koyamıyor musun?

florya sahile gidin.
  • mz~ M kullanıcısına yanıt
    koyuyorum yaş 17 . Ama rahat bırakmıyolar sürekli yenisi geliyo sürekli yapıştımı kene gibiler bırakmıyolar dövmekte istemiyorum kaç yaşında kadınlar . Kahvecilerde ayrı dert sürekli olarak yenisi çıkıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockme.baby

Arkadaşlar Bakırköy sahile sevgilisiyle gidenler bilir üst geçitten inersiniz çiçekçi kadınlar peşinizi bırakmaz , sahile oturursunuz kahveciler rahat bırakmaz .
    Bir çiçek al ekmek parası diyo karı alıyorum 1 tl verdim bu ne sadaka mı veriosn diyo arkadaşlar . Kahveyi 4 tl ye satan seyyar kahveciler sürekli olarak yanımıza oturup ısrar üstüne ısrar ediyolar o kadar çok konuşuyolar ki . Arkadaşlar parasında değilm ancak parayı çöpe atmayıda hiçbirimiz sevmeyiz . Bunları bi şekilde önleyemezmiyiz . Bi güvenlik fln koysalar bi şey yapsalar . Çiçek alıyosnuz 3 tlden aşşağı kabul etmiyolar . Bi kadın daha kolunuza yapışıyo . Vallahi bıktım .

Cok iy bilirim polis cagiririm dedinmi rahat birakiyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rockme.baby

koyuyorum yaş 17 . Ama rahat bırakmıyolar sürekli yenisi geliyo sürekli yapıştımı kene gibiler bırakmıyolar dövmekte istemiyorum kaç yaşında kadınlar . Kahvecilerde ayrı dert sürekli olarak yenisi çıkıyo

ayrılın kardeşim o zaman o kadınları geçene kadar. bakırköyede gitmeyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bi kez o hatayı yaptım, adamı hayattan bezdirebilcek potansiyelleri var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.