Şimdi Ara

bakışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
6.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mesela bir kızla bakışıyorsunuz ne düşünürsünüz kız ne düşünür bi kızla bakışıyoruzda

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bakışmak

Bakışmak, iki kişinin gözlerinin birbirine kilitlenmesi ve iletişim kurma eylemidir. Bu, sözel olmayan iletişimin güçlü bir şeklidir ve çeşitli anlamlar ifade edebilir.

Birbirine bakan kişiler çekim, ilgi, sevgi, güven veya düşmanlık gibi duygular hissedebilirler. Bakışmalar ayrıca sosyal hiyerarşiyi, güç dinamiklerini ve duygusal bağları ortaya koyabilir.

Bakışmanın farklı türleri vardır:

• Doğrudan bakışma: Göz göze bakma, genellikle güven, dürüstlük ve samimiyet belirtisidir.
    • Yüz yüze bakışma: Kişilerin yüzlerine odaklanması, bağlantı ve ilgi gösterir.
    • Yanal bakışma: Bir kişinin göz ucuyla başka bir kişiye bakması, çekingenlik, merak veya ilgiyi gösterebilir.
    • Kaçamak bakışma: Bir kişinin göz temasından kaçınması, utanç, korku veya güvensizlik belirtisi olabilir.

Bakışmalar kültürel farklılıklar gösterebilir. Bazı kültürlerde, doğrudan bakışma saygısızlık olarak kabul edilirken, diğerlerinde güven ve samimiyetin işaretidir. Ayrıca, cinsiyet ve sosyal statü gibi faktörler de bakışmaları etkileyebilir.

Romantik bağlamlarda, bakışmak flört etmenin, ilgi göstermenin ve çekim yaratmanın bir yolu olabilir. Uzun ve tutkulu bakışmalar genellikle romantik duyguları ifade eder.

Genel olarak, bakışmak insan etkileşiminin önemli bir yönüdür. Duygularımızı, niyetlerimizi ve ilişkilerimizi ifade etmemize yardımcı olur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ-DEPRESAN

mesela bir kızla bakışıyorsunuz ne düşünürsünüz kız ne düşünür bi kızla bakışıyoruzda

Ne sacma bir soru bu boyle.
  • Arabayı eline kuma mı getircen.
  • -Erkek:Bunu eve götürsem varya off 2-3 ay ç*karım sonra salarım.
    -Kadın:Ayyy ne yakışıklı erkek aşık oluyorum,2-3 aya evleniriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Arabayı eline kuma mı getircen.

• quote:

yok biz direk kum dolu kamyonu deviriyoruz
  • quote:

Anlamadım ne demek bu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kızı Görmeden Konuşmak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: javocu

quote:

Anlamadım ne demek bu?

Konuyu açan vatandaşın imzasındaki; "Arabamla evlenmek istiyorum" sözüne ithafen, yazılmış bir şey.
  • Arkadaş soruyu bence yanlış şekilde sormuş.Bazen bir erkek ve bir kızın gözleri hiç beklenmedik bir anda kesişir ve bir süre birbirlerine bakarlar ve sonra başlarını başka tarafa çevirirler.Herhalde arkadaş bu bakışma esnasında erkek ve kızların ne düşündüğünü merak etmiş.İnsan öyle durumdayken ne düşüneceğini bilemez.Hatta bazen karşısındaki kişinin gözlerine baktığının farkında bile değildir!Bana da oluyor böyle yani bir kızın gözüyle benimkinin kesişmesi ama 10 saniye bile sürmüyor!Bende merak ederim aslında bir kız benim gözlerime bakarken acaba neler düşünüyor diye.Ben hoşlandığım için bakıyorum galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: YUCi35

Arkadaş soruyu bence yanlış şekilde sormuş.Bazen bir erkek ve bir kızın gözleri hiç beklenmedik bir anda kesişir ve bir süre birbirlerine bakarlar ve sonra başlarını başka tarafa çevirirler.Herhalde arkadaş bu bakışma esnasında erkek ve kızların ne düşündüğünü merak etmiş.İnsan öyle durumdayken ne düşüneceğini bilemez.Hatta bazen karşısındaki kişinin gözlerine baktığının farkında bile değildir!Bana da oluyor böyle yani bir kızın gözüyle benimkinin kesişmesi ama 10 saniye bile sürmüyor!Bende merak ederim aslında bir kız benim gözlerime bakarken acaba neler düşünüyor diye.Ben hoşlandığım için bakıyorum galiba

+rep

• hiç bi kızla bakışırken "oo bu beni beğendi" diyip havalara girmeyin..tamamen ego tatmin olayı.. kendine de baktırıyorki güzel olduğunu hissetsin..tüm kızlar böyle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majorümsü Minör -- 1 Ekim 2009; 21:06:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: !XiR

hiç bi kızla bakışırken "oo bu beni beğendi" diyip havalara girmeyin..tamamen ego tatmin olayı.. kendine de baktırıyorki güzel olduğunu hissetsin..tüm kızlar böyle..

yapma bunu ya yapma
  • Kızlar genelde erkeklere "aaa bu çocuk bana mı bakıyo" düşüncesiyle bakarlar
    Göz teması onlar için pek fazla uygulanmaz.Hoşlanıyosa sizden arkanızı döndüğünüzde yada siz ona bakmazken size bakar.
    Eğer birini size bakarken yakalarsanız bişeyler var demektir.Yoksa siz ona öküz gibi bakarken dönüp size baktı diye aşık olacaksanız aptalsınızdır
  • Konu açmak zorunluluğu mu hissediyosun kendinde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 53

Kızlar genelde erkeklere "aaa bu çocuk bana mı bakıyo" düşüncesiyle bakarlar
    Göz teması onlar için pek fazla uygulanmaz.Hoşlanıyosa sizden arkanızı döndüğünüzde yada siz ona bakmazken size bakar.
    Eğer birini size bakarken yakalarsanız bişeyler var demektir.Yoksa siz ona öküz gibi bakarken dönüp size baktı diye aşık olacaksanız aptalsınızdır

aynen öyle

• yaratık konularıma yazma abicim bloklusun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tw!st of F@int

quote:

hiç bi kızla bakışırken "oo bu beni beğendi" diyip havalara girmeyin..tamamen ego tatmin olayı.. kendine de baktırıyorki güzel olduğunu hissetsin..tüm kızlar böyle..

yapma bunu ya yapma

hadi tümü demeyelim yanlış olur..%80i

vin diesel hızlı ve öfkelide me diyor : "%20 melek %80 şeytan"

• Yapma böyle affet beni velett.sende lafı yiince bloklayanlardan mısın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tw!st of F@int

quote:

yapma bunu ya yapma

hadi tümü demeyelim yanlış olur..%80i

vin diesel hızlı ve öfkelide me diyor : "%20 melek %80 şeytan"

onu erkeklerde yapar.
    Yani en azından ben yaparım.Mesela biri bakıyo mu diye baktığım olur etrafa.Yakışıklı olduğumu hissetmek için değil ama beğenilmek herkes tarafından güzel kabul edilen bi duygudur

• quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ-DEPRESAN

mesela bir kızla bakışıyorsunuz ne düşünürsünüz kız ne düşünür bi kızla bakışıyoruzda

sırasıyla şu 3 smiley herşeyi anlamlandırıyor

1
    2
    3
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.