o an bişe düşünülmez sadece göz göze gelirsin ve zaman durur. 5-6 saniyelik duraklamadan sonra hayat tekrar akmaya başlar.. olay budur..
quote:Orijinalden alıntı: hamilton_palace o an bişe düşünülmez sadece göz göze gelirsin ve zaman durur. 5-6 saniyelik duraklamadan sonra hayat tekrar akmaya başlar.. olay budur.. kısa ve öz..
quote:Orijinalden alıntı: PhıdıL quote:Orijinalden alıntı: hamilton_palace o an bişe düşünülmez sadece göz göze gelirsin ve zaman durur. 5-6 saniyelik duraklamadan sonra hayat tekrar akmaya başlar.. olay budur.. kısa ve öz.. eyw
quote:Orijinalden alıntı: hamilton_palace o an bişe düşünülmez sadece göz göze gelirsin ve zaman durur. 5-6 saniyelik duraklamadan sonra hayat tekrar akmaya başlar.. olay budur.. Ben çok heyecanlanıyorum utanıyorum kafamı çeviriyorum
quote:Orijinalden alıntı: Nuri... quote:Orijinalden alıntı: javocu quote:Orijinalden alıntı: NuTeRX Arabayı eline kuma mı getircen. Anlamadım ne demek bu? Konuyu açan vatandaşın imzasındaki; "Arabamla evlenmek istiyorum" sözüne ithafen, yazılmış bir şey. İki saattir bakıyorum, anlayamıyorum. İyi ki yazmışsın bunu.