Şimdi Ara

Bakkalla olan maceram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır foruma girmiyordum. Dün Küçük bir durum oldu onu anlatayim diye tekrar girdim foruma iyi okumalar :)))

Saat 3e geliyordu, sahur vakti yanı baktim sigaram kalmamis ekmek falan da lazım tuttum bakkalın yolunu. İçecekler dışarıda duruyordu ama kilitlemiş bakkal sahibi, herhalde kapatacak artık ama kilit de öyle kepenk falan gibi değil bildiğimiz dolap kilidi anahtarla açılır yani, kapıdan seslendim "içecek alacaktim ben kilitlemissin" diye evet dedi "ee acmayacak mısın?" Yok dedi açılmaz. İyi dedim bende içimden, ama bir sinir geldi bana hem sahur vakti gideceğim sahur yapacağım sen beni bu saatte niye mağdur birakiyorsun ki kardeşim.
    Verdiği cevaplardan anladım bakkalin acelesi vardi, bende sırf pislik olsun diye vaktini almak istedim bakkalın.

Elimde ekmek ve 4 tane pop kekle yürüdüm kasaya 3tl tuttu cuzdanimda bir 5lik 2tane de 10luk vardı, cuzdanimin icini gostere gostere 5lik banknotu uzattım hizlica para üstünü verdi( ama ben daha kalacaktim o dükkanda😃)
    Bir tane LM alabilir miyim dedim kisa vermesini ümit ederek. Verdi sigarayi, cuzdanimdan kredi karti cikardim "nakit yok muydu ya" dedi daha demin cuzdanin icini gördüğü için:))
    "Nakitim yok kusura bakma" dedim

Şimdi ziraat kartı olanlar bilir satis yaparken sorar kredi karti mi banka karti mi diye, bu da oyle bir kartti ikisi tek bir kartta.

"Kredi mi banka mı" diye sordu "kredi" dedim ozellikle dolu oldugunu bidligim için ve tabiki onay vermedi tekrar dene dedim olmasi lazim icinde tekrar denedi yine olmadi ben böyle" allah allah halbuki daha yeni yatirmistim borcunu nasil olur" falan diyorum bakkala ama bakkalin sinirler gerildi baya onu farkettim amacım da oydu zaten.

Daha sonra bir de banka deneyelim dedim belki orada vardır dedim bakkal istemeye istemeye aldi tekrar kartı, bu arada 5-6 dakikadir dukkandaydim simdiye coktan açıp verirdin bi kola be ah be bakkal niye böyle yaptin. Ne olacak su mübarek Ramazan ayinda 3tl 5tl hesabı yapmasan da aciverseydin o kilidi.

Neyse aldi karti girdi ürün bedeli falan ben ozellikle yanlış girdim sifreyi 2 defa tekrar girdi falan adam iyice sinirlendi elini falan sıkıyor:)))
    En sonunda gectik karttan orada kaldığım süre 10dakikaya yaklaşmıştı. Ciktim dükkandan ve gizli bir yerde beklemeye basladim cok kisa bir sure sonra bakkal da cikti kapiyi kilitliyor,
    "Oh iyi kapatmamissiniz daha ee ben uzun LM istemistim sen bana kisa vermissin" dedim
    Bana bi 5 saniye falan bakti ve sonra fisiltiyla biseyler diye diye (kufur ediyordu sanırım ) kilidi açtı tekrardan girdi iceriye LM uzun verdi tam çıkıyoruz ikimizde "yalniz bu kapaksiz kapakli olanindan istiyorum"dedim gitti tekrar geri döndü verdi kapakli LM sonunda.

Yani sorun ne icecek dolabinin kilidini acmamasi ne de saygı duymaması. Sadece biraz daha insan gibi davranabilirdin bana, böyle sert sert "yok kapattik acmecez" bunlar doğru seyler değil bence, o saatte o civardaki tek bakkalsim herkes sahur yapacak ihtiyaç var yani sana ne diye mahrum ettin ki bak 2 dakika acmak zor geldi diye 10 dakika vaktini aldım senin deger miydi bakkal.

Herkese hayırlı ramazanlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi yapmışsın kardiş
  • Zebani olsaydı daha iyi olurdu

• maalesef bu sefer değil

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda adilik yapan sensin. Adam eve gidecek senin bu yaptığın adiliktir. Keşke senin gibi insanlar olmasa

• Belki de adam bir süper kahramandı ve bunu herkesten gizliyordu. 1-2 haftaya kadar intikam için geri gelebilir dikkatli ol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bakkal iyi dayanmış. ben bile burdan sinirlendim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.