Şimdi Ara

Mahalle Arasına Cafe Açma / Bilgisi Olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evimin altında bodrum katı var kime kiraya versek kirayı ödemiyor hep sorun yaşatıyor genelde tekstilcilere verdim ve artık kiraya vermeyi düşünmüyorum yada tekstilciye hayatta dükkan yada bodrum kiraya verilmez ne oldukları belli değil..2 kişi çıkıyor tekstilden işi biliyorum ayağına açıyor dükkan işletemiyorlar 2 ayda kapatıp gidiyorlar... Asıl konumuza gelelim..

Etrafta içkili meyhane,cafe tarzı bir yer yok..

Şu bistro cafeler tarzında birşey yapsam diyorum.... Mahalle arasında fakat caddeyi gören bir yerde..

Bistro cafelerin geneli manzaralı falan yolu gören yerlere yapıyorlar..Benim açtığım meyhaneyemi benzer. bodrum kat oldugu için..

İçkili olmasada olur aslında içki ruhsatı almakta artık zorlaştırdılar zaten

Değerlendirmek istiyorum yardımcı olucak fikir vericek varmı ?

• çok sapa biyerdeyse açma cadde işlek mi
  • Bro, bodrum katta ne alkol içerim ne de çay. Sen unut o işi.
  • Maç günleri maç yayınlasam, kına gecesi sünnet tarzı kiraya versem diyede düşünüyorum... O tarz bir yer yaratsam orda.... Amacım kendi işim olsun kafam rahat olsun...

Kına gecesine falan 200-300 kiraya verdiğini düşünürsek ayda en az 4-5 kına sünnet yada doğum günü tarzı iş gelse iyi olmazmı ...

Değermi yani..
  • Tam mahalle arasında kalmıyor...cadde işlek yolada bakıyor reklam tabelesi görülüyor yolda çarpraz kalıyor caddeye..

Üst katıda var aslında ordada kiracı duruyor... Asma katlı dükkan artı bodrum var ..Asma katlı dükkan kirada şuan...
  • Liquor açın. Arka fonda da the Rolling Stones - gimme shelter çalsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cafe için isim önerisi olan?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.