Dersler toplam 8 Gün olacaktı ben 3 gün gittim yoklama felan almadılar zaten çoğu kişide gelmiyordu. şuan 3 gün gitmedim. gitmezsem bir sıkıntı olur mu acaba işimden dolayı gidemiyorum araştırdığım kadarıyla müfettiş gelince yok yazılınca kayıt siliniyormuş içime kurt düştü gece gece. |
Sürücü Kursunda Devamsızlık
Sürücü kursuna kayıt olduktan sonra, belirli derslere devamsızlık yapmak bazı sonuçlara yol açabilir.
Teorik Ders Devamsızlığı
Ehliyet teorik derslerinde devamsızlık hakkınız bulunmamaktadır. Tüm teorik derslere katılmak zorunludur. Eğer bir teorik dersi kaçırırsanız, sürücü kursunuz size ek bir ders verebilir veya dersi telafi etmeniz için başka bir yolu bulabilir.
Direksiyon Dersine Gitmezseniz Ne Olur?
Direksiyon derslerine devamsızlık yapabilirsiniz ancak belli bir sınırı vardır. 2023 yılı itibarıyla, toplamda 12 saatlik direksiyon dersinden en fazla 4 saate kadar devamsızlık hakkınız bulunmaktadır. Bu hakkı aşarsanız, sürücü kursunuz ehliyet sınavına girmenize izin vermeyebilir.
Sürücü Kursunda Devamsızlık Hakkı
Yukarıda belirtildiği gibi, teorik derslerde devamsızlık hakkınız yoktur. Direksiyon derslerinde ise 2023 yılı için 12 saatlik derslerden 4 saate kadar devamsızlık hakkınız bulunmaktadır.
Ehliyet Kursuna Gitmezsek Ne Olur?
Eğer ehliyet kursuna hiç gitmezseniz, ehliyet alamazsınız. Sürücü kursuna düzenli olarak devam etmek ve tüm dersleri tamamlamak zorunludur.
Sürücü kursunuzun devamsızlık politikaları hakkında daha fazla bilgi için doğrudan kurs yetkilileriyle iletişime geçmeniz önerilir.