Şimdi Ara

Sürücü kursunda devamsızlık ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dersler toplam 8 Gün olacaktı ben 3 gün gittim yoklama felan almadılar zaten çoğu kişide gelmiyordu. şuan 3 gün gitmedim. gitmezsem bir sıkıntı olur mu acaba işimden dolayı gidemiyorum araştırdığım kadarıyla müfettiş gelince yok yazılınca kayıt siliniyormuş içime kurt düştü gece gece.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sürücü Kursunda Devamsızlık

Sürücü kursuna kayıt olduktan sonra, belirli derslere devamsızlık yapmak bazı sonuçlara yol açabilir.

Teorik Ders Devamsızlığı

Ehliyet teorik derslerinde devamsızlık hakkınız bulunmamaktadır. Tüm teorik derslere katılmak zorunludur. Eğer bir teorik dersi kaçırırsanız, sürücü kursunuz size ek bir ders verebilir veya dersi telafi etmeniz için başka bir yolu bulabilir.

Direksiyon Dersine Gitmezseniz Ne Olur?

Direksiyon derslerine devamsızlık yapabilirsiniz ancak belli bir sınırı vardır. 2023 yılı itibarıyla, toplamda 12 saatlik direksiyon dersinden en fazla 4 saate kadar devamsızlık hakkınız bulunmaktadır. Bu hakkı aşarsanız, sürücü kursunuz ehliyet sınavına girmenize izin vermeyebilir.

Sürücü Kursunda Devamsızlık Hakkı

Yukarıda belirtildiği gibi, teorik derslerde devamsızlık hakkınız yoktur. Direksiyon derslerinde ise 2023 yılı için 12 saatlik derslerden 4 saate kadar devamsızlık hakkınız bulunmaktadır.

Ehliyet Kursuna Gitmezsek Ne Olur?

Eğer ehliyet kursuna hiç gitmezseniz, ehliyet alamazsınız. Sürücü kursuna düzenli olarak devam etmek ve tüm dersleri tamamlamak zorunludur.

Sürücü kursunuzun devamsızlık politikaları hakkında daha fazla bilgi için doğrudan kurs yetkilileriyle iletişime geçmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Zamanında ben şehir dışına çıkacağım demiştim. İmzalarını at git dediler sürüş sırasında. Sonrasında tabi arabadan indik falan unuttum ben. O imzalar öyle kaldı. Sınavdan 2-3 gün önce gelip son birkaç gün daha kullandım o zaman herhalde hiç imza falan da atmadım hatırlamıyorum  

Ehliyetimi alalı iki yıl oldu. Sana da bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

• 2008 de 100 liraya a2 aldım
    kursa sadece kayıt olurken evrak teslim etmeye gitmiştim
  • Bizdende boş kağıda imza atmamızı istediler sanırım onlar bizim yerimize imza atacaklar, Yeni kanunda müfettiş geliyormuş 2 haktan sonra kayıt siliniyor dediler.

• Saçma saçma şeylere inanmayın hocam, ne müfettişi. Ben dahil bir çok kişi sadece evrak işleri için gitti kursa.

• Hocam 2017 den sonra denetimler sıklaşmış diye duydum.

• Lawrence7 L kullanıcısına yanıt

Hallederler hocam imzayı. Ben de pek müfettiş olduğunu sanmıyorum ama diyelim ki var. Hiç kendilerini yakarlar mı onlar? Senin imzanı uzaydan bile getirirler hiç merak etme :)

Müfettiş falan filan olsa benim ehliyetin başına çoktan bir şey gelirdi. Yazılı sınavlardan önce derslere çağırdılar bir kere bile girmedim. Sürücü kursuna bir daha gitsem almazlar herhalde o kadar telefon ettiler açmadım hiçbirini. Direksiyon derslerine de toplama 3-4 gün falan gittim zaten dediğim gibi imza arasan da bulamazsın  

• Anladım hocam içime kurt düştüğü için konu açtım, zaten hafta sonu ders var daha da yok.

• Teorik derse hiç gitmedim, boşa para vermiş gibi hissediyorum hala. Neyse ki direksiyon hocam iyiydi de dersler verimli oldu.

• marslan1999 kullanıcısına yanıt

Hocam direksiyon önemli e-sınavdan sonra aksatmam dersleri :D ama teorik sıkıcı ve mantığı olan geçer yani.

• Lawrence7 L kullanıcısına yanıt
    Bırakmazlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.