Şimdi Ara

bakmadan gecen aIp eder

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER MERHABA ÖNCELİKLE ŞUNA BİR GOZ ATARMISINZ? BIR SORUNUM WARDI

NEREEYE ACACAGIMI BİLEMEDİM ARKADAŞIMI BU FORUMA UYE YAPTIM FAKAT ONUN EVİNDEN 2MİZ BU FORUM.DONANIMHABER.COM ' A GİREMİOYRUZ FAKAT BURADAN YANİ CAFEDEN GİREBİLİYORUZ NEDENİ NEY BİLİYORMUSUNZ ?

ARKADŞIN EVİNDEN GİRDİGİMİZ HTML :

lutfen yardımcı oln

http://dosyam.net/?id=1pffnh

lutfen yardım ................................................... cevaplarınızla beni aydınlatacagınızı duşundum ama nafile saolun yniede son kez soruyorum cevap 10 dk da gelmiosa eyw. forum forum deil derim..

• sagolasın son bişey daha şu ismimin altında cıkan kırmızı Kareler neyin nesi ?
  • uyarımı vermişler allahım yarabbim ŞŞT forum yoneticisi Tamam uzaklaştırmana gerek yok tamm mı ...

alt üstü bir sorunu paylaştım ve o sorun sizin html den idi ,

neyse Böyle bir admin gormedim forumu yonetmesini bilmioyr daha wallaha bişey diyim ona bunu okuduysa tamam uzaklaştırma zahmetinde bulunma

Bu boktan forumdan kendim defolup giderim

FORUM uyeleri walla sizin gibi yardım sever arkadaşlar böyle ezik forumlarda harcanmasın daha adminligi yapamayan adamlarla .........
    ben kurallarıda okumuştum

tüüüühhh gitti boşuna zaman ve kuralları ihmal ettigimi hatrlamıyom
  • club1999 lütfen ağzını bozma eğer bozcaksanda bii daha bu foruma girme burdakiler sana adam gibi yardım etmeye çalışıyo sen küfür ediyon yakışmıyo sana.
  • club1999 senin yaşına bırakıyoruz,
    ne kadar gereksiz ve sıradan cevap verdin,
    böyle diyeyim ozman, medeni ol da gel.(belki ozman foruma bok gözle bakmazsın)
    senin gibi basit insanlara burda ihtiyac olamaz
  • demek böyle dusunuyorsunz ya bu foruma kastım yok peki şunu bilmek istiyorum ozaman lutfen nicin 4 kere uyarıldım daha yeni posta attım ve sizin yardım etmenize teşekkürümü saten ilettim sizlere bişey demedim

uyarı almamın nedeni__???

sadece gordugunuz gibi bu foruma yazdım webtasarıma kufur mu yazdım ? başta o yuzdenmi uyarı aldım

trojanlı dosyamı koydum ?? hangisi bunu bilmek istiyorum acıklayın bende anlarım sizlere bişey demedim saten emin olun

eger hala anlamadıysanız şunu söyleyeyim tamam ben birdaha buraya ugramıcam Size yaptıklarımdan dolayı özür dilerim tamam tatmin oldunuz inşallah.

saglacakla kalın a.e.olun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Storm

club1999 lütfen ağzını bozma eğer bozcaksanda bii daha bu foruma girme burdakiler sana adam gibi yardım etmeye çalışıyo sen küfür ediyon yakışmıyo sana.

paylaşanlara bişey demedim aksine teşekkür ettmiştim...

sorunum u hemn üstte belirttim zaten..

neyse saolun daha fazla uzatmaya gerek yok......... ben yoluma siz forumunuza

• defol git!

Allah Allah yaaa..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.